Nifty News: FTX dhe NFT-të e basketbollit të Wildcats, financimi 1.1 milion dollarë i WeMeta, lidhja me Netflix e Zed Run

Lojtarët e basketbollit të Universitetit të Kentakit me siguri do të fitojnë para nga FTX, Drue Kataoka për të luftuar fanatizmin me ankandin publik NFT, We Meta ka një investim financiar prej 1.1 milion dollarësh dhe lojërat video me kalë garash NFT bashkohen me filmin e ri të Netflix.

Nifty News: FTX dhe NFT-të e basketbollit të Wildcats, financimi 1.1 milion dollarë i WeMeta, lidhja me Netflix e Zed Run

Sponsorizimi më i ri i aktiviteteve sportive të FTX

Universiteti i Kentakit në fakt ka marrë pjesë në një kontratë sponsorizimi me FTX Shtetet e Bashkuara për grupin e basketbollit Wildcats të djemve që të funksionojnë si ambasadorë të emrave të markës.

Lojtarët me siguri do të marrin një pagesë të rregullt mujore USD nga FTX Shtetet e Bashkuara të paguar në karta debiti FTX dhe sigurisht që do të kenë gjithashtu aftësinë për të prodhuar NFT-të e tyre në sistemin FTX NFT dhe për të mbajtur një pjesë të fitimeve.

f989c0a0c973204781788683086a3c65 - Lajme të shkëlqyera: NFT-të e basketbollit të FTX dhe Wildcats, financimi 1.1 milion dollarë i WeMeta, lidhja e Netflix e Zed Run - 11

Një zgjedhje aktuale nga Shoqata Kombëtare e Atletikës Kolegjiale (NCAA) për të lejuar atletët profesionistë të fitojnë para nga ngjashmëritë dhe emrat e tyre, e bëri ofertën NFT të realizueshme.

Është më i përditësuari në një koleksion bashkëpunimesh midis FTX dhe emrave të markave të aktiviteteve sportive amerikane, të përbërë nga Miami Heat dhe MLB të NBA.

Aktivisti merret me pushtetin me NFT-të

Muzikantja dhe lobisti nga Nju Jorku, Drue Kataoka, ka zbuluar në fakt një ankand publik NFT për veprën e saj të artit audio-vizual NFT me të gjitha fitimet që do t'u jepen ekipeve lobiste të lirive civile The King Center dhe stopaapihate.org.

Një bashkëpunim me ILMxLAB të Lucasfilm, "A do ta kalojë Zemra Testin" është një NFT multimediale që përfshin rëndësi nga Libri Egjiptian i të Vdekurve dhe merr motivim nga një keqkuptim në të cilin zemra e një individi konsiderohet kundrejt një pendë për të ushtruar nëse shpirti përgatitet të vazhdo drejt pavdekësisë. Secilit kornizë iu deshën 20 minuta për t'u bërë, duke shkaktuar një sasi totale prej 23 ditësh për të bërë NFT-në e plotë.

Sipas internetit "humbën mundësitë për t'u përballur me një botë të rraskapitur, të vuajtur, të rrënuar nga sëmundjet sociale të racizmit dhe seksizmit" brenda komunitetit ekologjik NFT. dhe është një artist-teknolog-aktivist që ofron disa nga agjencitë kryesore të grumbullimit të artit në botë në 30 vende të ndryshme. Rezidenca e ankandit publik Kataoka

Traditional sigurisht që do të merret me ankandin publik duke filluar më 8 Phillips, dhjetor drejt dhe 15 dhjetor. Meta mbyll raundin fillestar të financimit me vlerë 1.1 milion dollarë

Ne tregun e tokës NFT

Meta zbuloi se në fakt ka rritur 1.1 milion dollarë në raundin fillestar të financimit me ndihmën e 7 shoqëruesve taktikë Ne 6 kapitalistët engjëj. dhe në për

Ne arrijmë në Metaverse, The Sandbox, Decentraland, Cryptovoxels.dhe Somnium Space në këtë raund financimi të përbërë nga

Pjesëmarrësit, DeFi Delphi Digital, Alliance, Digital Currency Group, Galaxy Interactive, SkyHashed me ndihmën e engjëjve nga Vision Capital dhe Tribe Capital (Andy Chorlian), Fractional (Darren Lau), The Daily Ape (John Fiorelli), Kenetic (dhe Navi Singh) .Antler nga

Tom Shaughnessy komentoi: Delphi Digital NFT lojë me gara me kuaj

"WeMeta po pozicionohet për t'u bërë grumbulluesi dixhital i pasurive të paluajtshme dhe platforma analitike për Metaverse."

c6f04e648ac76e2ec703874a8cc07862 - Lajme të shkëlqyera: NFT-të e basketbollit FTX dhe Wildcats, financimi 1.1 milion dollarë i WeMeta, lidhja e Netflix e Zed Run - 13

's lidh Zed Run filmi Netflix gara me kuaj

Sistemi i riprodhimit dixhital dhe në të vërtetë ka zbuluar një bashkëpunim me filmin e sapopublikuar Zed Run Netflix në The Harder They Fall, i cili është bërë në bashkëpunim me Netflix (VHS). Virtualisht Human Studio u ofron klientëve aftësinë për të blerë, ofruar, riprodhuar,

Zed Run gara me kalë garash elektronike NFT në internet. dhe mund të financojnë gjithashtu rezultatin përfundimtar të garave, të cilat ata mund t'i shikojnë në kohë reale përmes transmetimit në kohë reale në faqen e internetit të Përdoruesve ose në Zed Run.Twitch:

Related-Azia kryeson globin në kërkimet NFT në Paqësor është një lloj i ri i perëndimit në lidhje me bandat kriminale konkurruese të armëve dhe kalërimit. Google

Filmi Harder They Fall përfshin skena në garën. Redwood City Classic është një përrallë e ndëshkimit me disa rrotullime. Ajo transformohet në proces me protagonist dhe, Idris Elba. Bashkëpunimi Regina King dhe Damon Wayans Jr sigurisht që do të sjellë

Rasti i ri i "The Redwood City Classic" Zed Run sigurisht që do të shohë këtë garë kryesore me 12 kuaj garash NFT kundrejt njëri-tjetrit në një garë tematike, të vetme me aksione të larta në Zed Run 14. Nëntor NFT

428e4ca5a258e99f39727a3a7f58ff6e - Lajme të shkëlqyera: NFT-të e basketbollit të FTX dhe Wildcats, financimi 1.1 milion dollarë i WeMeta, lidhja e Netflix e Zed Run - 15

Lajme të tjera NFT

Popular zbuloi në Metaverse The Sandbox 2nd se në fakt kishte përfunduar një raund financimi prej 93 milionë dollarësh të nëntorit B, të udhëhequr nga Series ftBank So 2. Fondet e Vision Fund sigurisht që do të përdoren për të rritur shkallëzueshmërinë duke përfshirë video lojëra krejt të reja. Përvojat në fushën ekologjike komuniteti.dhe sistemi tregtar

Crypto com debutoi koleksionin e saj UFC NFT. Crypto NFT janë fillestarët që do të akreditohen nga UFC. Këto koleksione sigurisht që do të përfshijnë minuta të koleksionit nga mbrëmjet e betejës, postera të rasteve, rripa kampionësh, personazhe konkurrent. dhe

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju