NFT-të mund të jenë 'po aq të mëdha ose më të mëdha' se të gjitha kriptomat në Coinbase, thotë CEO

Dhjetë herë edhe më shumë individë janë regjistruar për sistemin e ardhshëm NFT të Coinbase sesa OpenSea në përgjithësi gjatë 30 ditëve të mëparshme.

NFT-të mund të jenë 'po aq të mëdha ose më të mëdha' se të gjitha kriptomat në Coinbase, thotë CEO

Ndërsa shkëmbimi i kriptomonedhave Coinbase po përgatitet të prezantojë shpejt sistemin e vet të tokenit jo të këmbyeshëm (NFT), CEO Brian Armstrong ka ekzaminuar në fakt rëndësinë e ofertës së ardhshme NFT të biznesit.

Të martën, Coinbase lançoi rezultatet e saj ekonomike të tremujorit të tretë, duke raportuar 3 miliardë dollarë fitime, të cilat kryesisht burojnë nga kostot e marrëveshjeve të sistemit për tregtimin e kriptomonedhave si Bitcoin (BTC) si dhe Ether (ETH). Kompania është shkëmbimi më i madh i kriptove në Shtetet e Bashkuara, me aksionet e saj COIN të tregtuara hapur në Nasdaq.

Oferta NFT e Coinbase do të përmirësonte ndjeshëm procedurat e shkëmbimit pasi sistemi NFT mund të kthejë të gjithë kompaninë ekzistuese të kriptomonedhave të Coinbase. Armstrong e bëri deklaratën duke folur në një telekonferencë të martën, raportoi Bloomberg.

“Ne jemi shumë të ngazëllyer për NFT-të, kjo do të jetë një zonë shumë e madhe për kriptomonedhën në të ardhmen, dhe tashmë është sot”, tha CEO i Coinbase, duke përfshirë se “mund të jetë po aq i madh apo më i madh” se kompania e kriptomonedhave të Coinbase.

Coinbase prezantoi zyrtarisht strategji për të prezantuar sistemin e tij NFT në mes të tetorit, duke planifikuar të lejojë individët e tij të zhvillojnë, të blejnë, të gjejnë dhe të shfaqin NFT të bazuara në Ethereum. Zgjidhja sigurisht që do të ofrojë një përvojë të ngjashme me mediat sociale, duke bërë të mundur individët për t'iu përmbajtur llogarive të ndryshme si dhe për të marrë përditësime.

Ndërsa Coinbase parashikon të prezantojë sistemin e tij NFT më vonë këtë vit, një shumëllojshmëri e gjerë individësh aktualisht kanë ndarë vendosmërinë për të provuar ofertën. Disa ditë pasi Coinbase filloi listën e pritjes NFT në tetor, shumë më tepër se 1 milion individë u regjistruan në sistem.

Shumëllojshmëria e kandidatëve në fakt ka mbetur të shtohet pasi Coinbase në fakt supozohet se ka marrë mbi 2.5 milionë e-mail në kërkim për t'u regjistruar në treg deri tani. Kjo është thjesht një pjesë e vogël e 68 milionë individëve të konfirmuar të Coinbase, si dhe 8.8 milionë individëve të rregullt mujorë energjikë që nga tremujori i dytë i 2.

OpenSea, tregu më i madh NFT në planet, rafinoi mbi 1.7 miliardë dollarë blerje gjatë 30 ditëve të mëparshme, me mbi 230,000 individë që komunikuan me marrëveshjet e tij të mençura gjatë kohëzgjatjes, sipas informacionit nga kompania e matjeve të tregut DappRadar.

Related: "Përtej orarit, ne do të shohim zgjerimin e tregut NFT," thotë CTO i Ripple David Schwartz.

Coinbase është thjesht ndër shkëmbimet e shumta ndërkombëtare të kriptove që synojnë ose kanë lëshuar aktualisht sistemet e tyre NFT në mes të zhvillimit alegorik të tregut NFT. Në shtator, shkëmbimi i kriptove FTX i Sam Bankman-Fried u bë sistemi aktual i kriptove për të prezantuar fillimin e një tregu indigjen NFT. Binance, shkëmbimi më i madh i kriptove në botë, debutoi sistemin e vet NFT në qershor.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju