Loja NFT fuqizon ekonominë e re dixhitale dhe të ardhmen e metaverses

Social- GameFi mund të jetë fillimisht situata e përdorimit të botës reale për teknologjinë moderne të blockchain.

Loja NFT fuqizon ekonominë e re dixhitale dhe të ardhmen e metaverses

Në fakt, kohët e fundit ka pasur shumë aplikime të reja të teknologjisë moderne të blockchain. Megjithatë, shumë mendojnë se shembujt më të mirë të përdorimit të botës reale për këtë teknologji moderne janë ende përpara. Disa mendojnë se kjo me siguri do të formohet në metaverse, modeli i mëposhtëm i besueshëm i uebit. Me metaversin, çdo lloj individi mund të futet në një glob dixhital që me siguri do të lidhë atmosfera të ndryshme. Kjo ndryshon thelbësisht nga supozimi i shumicës së njerëzve se metaversi është i kufizuar në të vërtetën në internet (REALITET VIRTUAL), një e vërtetë që nuk është në asnjë mënyrë reale. Në përmirësimin e realitetit virtual, metaversi është gati të përbëhet nga zotërime ndërvepruese dhe të ndjeshme, aftësia për t'u zhvendosur nga zona në zonë (ose teleport) dhe për të kapitalizuar metodën dhe analitikën në një konfigurim dixhital.

Vizioni, në thjeshtësinë e tij, është se individët mund të lidhen me metaverset duke përdorur një karakter 3D që përfaqëson veten e tyre – besojnë diçka të krahasueshme me filmin Ready, Player, One Megjithatë, metaverset janë ende në ditët e tyre të hershme dhe mund të kalojnë përmes transformimit. veçanërisht pasi firmat e mëdha të teknologjisë si Facebook (aktualisht Meta) dhe video-lojërat e shquara të luajë për të fituar fillojnë të ngatërrohen me sjelljen e këtij parimi në jetë.

Playermon është një shembull i një loje lojë për të fituar që u ofron individëve një shans për të bashkuar metaverse. Grupi synon t'i sjellë vlerë një komuniteti të tërë me një mundësi për të fituar fitime nga palët e treta. Në teknikë, ky dizajn i lojës u mundëson lojtarëve të tregtojnë fitimet e tyre në para të vërteta të lojës si përbërës i një ekonomie shumë më të përpunuar në lojë. Vetë loja e bën këtë duke furnizuar simbolet e tyre, SGEM, të cilat mund të fitohen nëpërmjet përfundimit të ndjekjeve.

Përzierja e fitimit të parave aktuale, zgjerimi nëpërmjet aftësisë për të avancuar personalitetet dhe pjesëmarrja në rrethana luftimi, së bashku me shpenzimet e reduktuara të aksesit, e vendosin lojën si lojën me të cilën lojtarët kanë më shumë gjasa të kontaktojnë për një afat të gjatë.

Lidhur me stilin e tyre, Ji Sheng Tan, CEO dhe themeluesi i aksioneve të Playermon,

“Modeli i lojës për të fituar do të mbushë hendekun midis lojtarëve që kërkojnë të fitojnë të ardhura shtesë dhe atyre që janë të interesuar të luajnë lojën. Ndërsa elementi social i metaverses së lojërave do t'u sjellë gëzim lojtarëve, modeli vetë do të prishë sistemin e industrisë së lojrave dhe do të krijojë një zbulim të ri ku lojtarët mund të bëhen investitorë kripto."

Po afrohet dita e nisjes

Playermon është gati për t'u lançuar në dhjetor 2021, me kapacitete që lojtarët të marrin, çelin dhe lidhen me Playermon-in e tyre të preferuar në llojin e një tokeni të pandryshueshëm (NFT) në lojë'smetaverse Duke përdorur NFT-të, kjo lojë aktualisht po funksionon në Social - Klasifikimi i GameFi, me kapacitete më të mira se sa mund të parashikojë një individ në një punë që të luajë për të fituar. Metaverse është vendi ku ndodh magjia, duke i lejuar individët të bashkohen me një repart të kthimit për të zhvilluar një program bursash. Përdoruesit mund të krijojnë fitime duke luajtur lojën ose duke përdorur mallrat për të shkëmbyer zotërimet në lojë në të gjithë komunitetin Playermon.

Kjo u tha, loja është thjesht fillimi i asaj që Playermon përgatitet të sigurojë. Sot, ka rreth 4 miliardë individë në tregun e lojërave kompjuterike jo-NFT, 200 milionë individë të kriptomonedhave, megjithatë vetëm 2 milionë lojtarë që luajnë për të fituar. Këta shifra tregojnë kapacitetin e konsiderueshëm që loja mund të ofrojë në nxitjen kryesore të vetë parave dixhitale.

Më shumë kuptime mbi Playmon këtu

Për të konceptuar metaversen, 2 muajt e ardhshëm janë të ngarkuar me shumë pika kthese të ardhshme për grupin e punës, që përbëhet nga nisja e platformës së nisjes më 18-19 nëntor, një rast i ardhshëm i gjenerimit të shenjave (TGE) më 22 nëntor dhe nisja e parë e lojë 22 dhjetor. Së bashku, këto raste synojnë të inkurajojnë imagjinatën e klientit dhe të lejojnë lojtarët të zhvillojnë dhe të kontrollojnë botë të ndryshme të lojtarëve të tjerë. Pas këtyre rasteve, individët me siguri do të shohin drejtpërdrejt se çfarë do t'i ngjajë sigurisht metaverses kryesore shoqërore, inovative.

E pajisur për sukses

Grupi i stilistëve Playermon dhe fansa të tjerë të ndryshëm kanë vendosur në fakt një sasi të konsiderueshme burimesh për ta bërë lojën një sukses dhe në fakt kanë konfirmuar përkushtimin e tyre. Simbolet e grupit, simbolet e lojës dhe simbolet e thesarit janë dhënë në fakt për 10 vjet për të siguruar që loja me siguri do të ketë simbole adekuate për t'i shpenzuar për iniciativën, duke garantuar që sigurisht që do të zgjasë më shumë se alokimi.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me Playermon

Disclaimer. CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj përmbajtjeje ose artikulli në ueb në këtë faqe interneti. Ndërsa ne fokusohemi në furnizimin me informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin dhe të sjellin përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të mendohet si rekomandime për investime financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju