Arti NFT nuk do të jetë kurrë në treg - licencat NFT mund të jenë

Shitjet e artit elektronik NFT prodhojnë kokë pas titulli, megjithëse ky nuk është përdorimi aktual i tregut masiv të kësaj teknologjie unike moderne.

Arti NFT nuk do të jetë kurrë në treg - licencat NFT mund të jenë

Visa fitoi një avatar elegant, krejt të ri në Twitter këtë gusht, dhe gjithashtu pavarësisht faktit se me të vërtetë nuk qëndroi për një kohë të gjatë, imazhi i stilit 8-bit i një zonje dukshëm jo të këndshme me një modë mohawk ende bëri shumë tituj. Praktikisht nuk ishte kostoja e arsyeshme e konsiderueshme prej 150,000 dollarësh. Realiteti i thjeshtë që gjiganti monetar bleu një token të pandryshueshëm (NFT) që qëndron për foton nga koleksioni CryptoPunks, shkaktoi fishekzjarre në media. Ishte investimi më efektiv i reklamave që Visa bëri gjatë gjithë vitit – ROI vetëm në artikullin e gazetës duhet të kishte shpenzuar shumë për blerjen.

Po, gjithashtu Visa "majmunët" në NFT-të në ditët e sotme, për të përdorur një shprehje agjencitë e grumbullimit të NFT-ve janë ulur shumë në periudhën kur të pasurit vendosin miliona drejtpërsëdrejti në JPEG-të e majmunëve. Por pavarësisht nga fakti se udhëtimi i teknologjisë moderne nga memet tek thesaret e ka çuar atë drejt e në globin e artit elektronik, nuk supozoj se ky do të jetë shembulli i përdorimit të tregut masiv të saj.

Aktualisht, çdo person e kupton se NFT-të në thelb sjellin origjinalitet dhe gjithashtu mungesë, një atribut që lidhet me artin tipik të lartë, drejt e në të gjitha format dhe gjithashtu llojet e artit elektronik, i cili ose është shumë i riprodhueshëm me copy-paste-in e vjetër të madh. Një lidhje në internet për një imazh të caktuar, audioklip ose videoklip dërgohet në blockchain si komponent i një marrëveshjeje, dhe gjithashtu ne jemi këtu – pavarësisht faktit se dokumentet ende mund të kopjohen, vetëm një buxhet ka shenjën e tij . Këtu bëhet fjalë për një pikë të pasur: të bësh një foto NFT si një personazh në Twitter ngjan me vendosjen e një kënaqësie Rolex me emrin tënd të gdhendur në të. Është një shenjë e qëndrueshme për t'u vlerësuar nga ata që janë të vetëdijshëm.

Sipas pretendimeve, arti i lartë dhe gjithashtu niveli i lartë janë domosdoshmërisht antonim i tregut masiv, pasi kostoja e lartë dhe gjithashtu origjinaliteti janë faktorët e tyre thelbësorë të marketingut. Dikush që ka para me gjakderdhje mund të marrë një lidhje në internet për miliona, megjithatë kjo është për shkak të faktit se ata gjithashtu mund të shkrijnë paratë e tyre për kënaqësi, dhe gjithashtu dëshirojnë të shfaqin gamën e tyre të gjerë në glob. Fat i mirë duke faturuar një art 150,000 dollarë për një lidhje në internet për një foto.

Përqendrimi në NFT-të si NFT domosdoshmërisht kufizon një teknologji moderne tërheqëse në një art të veçantë të vogël, ndonëse padiskutim të pasur dhe gjithashtu të çuditshëm, ide e mirë më poshtë është se shitjet e mëdha megjithatë elektronike po bëjnë tituj, gjë që po ndihmon për të sjellë në rregull NFT-të në rrjedhën kryesore. të jetë, kjo

Jo

Së pari, NFT-të kryesore përdorin më vonë, por në vend të kësaj, një lodër krejt e re dhe gjithashtu e kushtueshme për të pasurit dhe gjithashtu disa kripto-personalitete veçanërisht të zellshme dhe gjithashtu lagje.

Po, përdorni shembullin – ata janë mjaft në shtëpinë tuaj në lojërat video, me CryptoKitties që mbledhin shumë tituj në atë kohë. NFT për të gjithë titujt më të fundit, NFT-të po fuqizojnë një përzgjedhje të madhe të klimave ekonomike elektronike, dhe gjithashtu aty, ato sjellin origjinalitet më të madh se sa i madh në tryezë. Dhe, është fantastike që shpata juaj Fortnite është e dallueshme dhe gjithashtu ka emrin tuaj në shenjën e saj, megjithatë ajo që është më e mirë është se ajo mund të gijotinojë një dragua në një lëkundje, ndryshe nga çdo lloj mjeti tjetër të ndryshëm, jo ​​unik. Dhe zvarranikët me gijotinë janë ato për të cilat individët përgatiten të shpenzojnë. NFT, një lojë video pa kosto, i solli autorit të saj 5.1 miliardë dollarë në vitin 2020 për shitjen e kozmetikës brenda lojës, dhe gjithashtu lojtarët aktualisht po shpenzojnë për mjete jo unike, instalime, kështjella dhe gjithashtu mjete kozmike në shumë video lojëra të tjera të ndryshme. NFT-të janë thjesht veprimi i mëposhtëm në këtë udhëzim.

d6a5fa9dcb326b613e18cefe4868a4d0 - Arti NFT nuk do të jetë kurrë në treg në masë — licencat NFT mund të jenë - 7

Çfarë mendon apo jo, në disa vende krijuese, video-lojërat janë bërë aktualisht një të ardhur legjitime. Do të duket po aq tërheqës koncepti i përdorimit të NFT-ve në globin e biznesit, si komponent i procedurave tipike të shërbimit. Ata do të zonave ku NFT-të ka më shumë të ngjarë të hiqen në një metodë të madhe, përndryshe do të bëhen metoda krejt e re e paracaktuar e bërjes së pikëve, nuk janë aq të nxehta sa premium luksoz. Kjo, megjithatë, në thelb përfiton nga funksioni thelbësor që NFT-të ofrojnë në tabelë: të jetë aftësia për të verifikuar besueshmërinë e posedimit elektronik të lidhur. NFT mund

Softueri, si shembull, po aq i drejtpërdrejtë sa hash-i i një skedari ekonomik i ruajtur si testament në një zinxhir personal ose publik për të shqyrtuar nëse është dëmtuar më vonë. Licencimi i korporatave dhe gjithashtu verifikimi duket si ndër vendet ku NFT-të Kjo rreze, siguroi kohën e duhur, me shpërblimin e ndërveprueshmërisë së mundshme. të jetë dhe gjithashtu njerëzit mund të blejnë artikuj të kualifikuar të programeve kompjuterike në një sistem të vetmuar, duke e marrë me qira për aq kohë sa kërkohet.

Të lidhura me siguri do të reduktonte shpenzimet, duke ruajtur gjithashtu sigurinë e informacionit parësor të oficerëve të policisë pasi ata kanë një shtresë shtesë sigurie duke kuptuar se çdo lloj posedimi elektronik mund të I pandryshueshëm në mënyrë të sigurt dhe gjithashtu i verifikuar me shpejtësi.

Ato: Simbolet e Windows: Një standard krejt i ri për zotërimet e të drejtave të autorit? Adobe prej jush aq i vjetër sa unë jam, mbani në mend marrjen e kopjeve të Lose ose This CS3 dhe gjithashtu të keni një etiketë ngjitëse në pjesën e pasme të paketës me numrin tuaj të identifikimit. Paketa me avull, e cila ishte ajo. Apple u ndryshua nga hyrjet në SaaS që ruajtën numrin tuaj të identifikimit, ose sisteme si App Store dhe gjithashtu "Goonies HD" i Apple, i cili mbante zotërimin tuaj elektronik – përveçse, sigurisht, nëse nuk përcaktoni se nuk ka të drejtat ligjore për Too në dyqan dhe gjithashtu thjesht eliminon blerjen tuaj. E njëjta e bleu atë? Negativi.

nëse sistemi është mbyllur, ose nëse biznesi vendos që ju në një farë mënyre keni thyer lidhjet e tyre prej 2,000 faqesh për zgjidhjen me të cilën jeni pajtuar pa u shqyrtuar.

Le të jetë faktori që, me SaaS të bazuar në abonim, nuk keni absolutisht asgjë, gjithashtu nëse ilaçi lëshohet në premisë. AtNFT-të mund ta riparojnë këtë gjendjen e posedimit, çdo lloj zotërimi elektronik – këngë, një lëvizje, një certifikatë për programin softuer, të drejtat ligjore të përdorimit minimal për një fotografi, çfarëdo qoftë. Në minutën e blerjes, sistemi prodhon një token jo të këmbyeshëm që tregon dokumentet fillestare ose vendin e shkarkimit.

Me funksionin token si faturën tuaj. NFT e mban posedimin në zonën tënde, me shumë gjasa duke e aksesuar atë me një aplikacion që me siguri do të përdorte token tuaj për të konfirmuar zotërimin (ose, si shembull, nëse kohëzgjatja e certifikatës nuk ka mbaruar) sa herë që përpiqeni të komunikoni me të, e cila sigurisht që do të shmangte qarkullimin copy-paste dhe gjithashtu shkelje të ndryshme të IP-së. Ky sistem i përshtatshëm, sigurisht që një sistem i tillë do të mundësonte gjithashtu transferimin e të drejtave ligjore të posedimit, për sa kohë që ato janë futur në mënyrë të ligjshme drejt në metodën "Goonies", pasi të keni vlerësuar kopjimin tuaj të The ju mund t'ia paraqisni një shoku ose ta shesësh atë, ndoshta me pak aristokraci tek kompanitë e paguara ose për atë që zotëron të drejtat ligjore për filmin ose për shitësin fillestar. Në fund, rastësisht, pjesërisht merr parasysh problemin që mbështeti ndryshimin në SaaS në fillim.

Të lidhurat nuk dëshirojnë një treg shtesë për faktin se ai merr përsipër shitjet e tyre, megjithatë me fisnikërinë e zhvilluar drejt e në NFT, ata me siguri do të kishin një rrezik në çdo rishitje të ardhshme. Ne fjalë të tjera të ndryshme, çdo dublikatë e një filmi të tregtuar bëhet një dhuratë që vazhdon të ofrohet.

Dhënë: Asnjë nuk ka filluar gjithashtu të përfitojë nga mundësia e NFTsbe, megjithatë, komponenti i posedimit është ai që kërkon edhe më shumë punë, veçanërisht në frontin e ligjshëm. Teknikët e këtyre parimeve janë ekzaminuar në të vërtetë, megjithatë ato kërkojnë nga disa, qoftë nga një muzikant apo një entuziast, thjesht të vendosin kriterin dhe gjithashtu të fillojnë të hartojnë një libër lojërash për këtë "terra incognita". të jetë kompetencë dhe gjithashtu kompetenca shërbyese ose e ligjshme nuk janë e njëjta pikë. Njerëzit e projekteve mbajnë parasysh shitjen e tokenit EOS dhe gjithashtu se sa nga fondet u rritën nevojiten

Ndërkohë që u mbajt derisa KSHZ të përfundoi ekzaminimin e tyre. Në vend që të diskutohet për legjitimitetin e tyre dhe gjithashtu të verifikohet legjitimiteti i tyre në gjykatë janë 2 pika të ndryshme. Arti, NFT-të nuk janë pa të metat e tyre, duke i shpërfillur ato si një teknologji moderne natyrale helmuese dhe gjithashtu mashtruese, që shumë herët në rritjen e tyre është, në rastin më të mirë, e nxituar. do, ajo që kërkon zona janë shumë më tepër ligj nga njëra anë dhe gjithashtu edhe më shumë sipërmarrje nga ana tjetër.

Liam Bussell dhe gjithashtu shërbimi shëtitje së bashku në ditët e sotme, dhe gjithashtu ndërsa NFT-të rriten, udhëtimi i tyre nga memet tek thesaret Banxa ka më shumë gjasa që në një mënyrë të ngjashme t'i çojë ata drejt e në globin e biznesit. hyrje në përputhje me standardet ndërkombëtare të fiat-kriptos. Liam duke u regjistruar me Oofficer, Diginex funksionoi si Grupi kryesor i reklamave në World First, oficeri kryesor i policisë së reklamave në BC Alibaba dhe gjithashtu kreu i reklamave në Liam (marrë nga Fintech). Teknologjia është një lider në reklamat dhe marketingun me 18 vjet përvojë në strukturën (*) & & (*) të biznesit nga bootstrapping me në listim.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju