Monedha e Nju Jorkut nis këtë javë me bekimin e kryebashkiakut të zgjedhur Eric Adams

"Jemi të lumtur t'ju mirëpresim në shtëpinë globale të Web3!" Kryetari deklaroi kripto-miqësor - zgjidhni Eric Adams në veprim për dhuratën e CityCoin të NYCCoin këtë javë

Monedha e Nju Jorkut nis këtë javë me bekimin e kryebashkiakut të zgjedhur Eric Adams

NYCCoin është gati të prezantohet më 11 nëntor me propozimin e udhëhequr nga komuniteti i mbështetur nga kryetari i bashkisë së qytetit të Nju Jorkut, i zgjedhur Eric Adams

Kriptomonedha e fokusuar në NY po lëshohet nga CityCoin s, e njëjta kompani që i jep MiamiCoin Detyra përdor Protokollin Stacks të ndërtuar në krye të blockchain-it të Bitcoin për të bërë të mundur marrëveshjet e zgjuara dhe gjithashtu të sigurojë monedhat e tij.

CityCoin postoi në Twitter më 9 nëntor se po aktivizonte minierat e NYCCoin këtë javë pasi Adams përmendi më 4 nëntor se dëshironte të kishte një "CityCoin për NYC" si kur bëhet fjalë për Miami City

Adams iu përmbajt kësaj më herët sot duke ngarkuar se “ne jemi të lumtur t'ju mirëpresim në shtëpinë globale të Web3! Ne po mbështetemi në teknologjinë dhe inovacionin për të ndihmuar në drejtimin e qytetit tonë përpara.”

Adams u zgjodh si kryebashkiak i NYC më 2 nëntor dhe gjithashtu sigurisht që do të marrë frenat në fillim të 2022. Demokrati 61-vjeçar është një avokat solid i kriptove dhe gjithashtu është betuar se do të marrë 3 të ardhurat e tij të para në Bitcoin (BTC ) dhe gjithashtu ka promovuar që edukimi dhe mësimi i kriptove të udhëzohen në institucionet e lagjes.

"Ne duhet të hapim shkollat ​​tona për të mësuar teknologjinë, për të mësuar këtë mënyrë të re të të menduarit," tha Adams në "State of the Union" të CNN më 7 nëntor.

Në Miami, komisionerët e qytetit zgjodhën të miratojnë fondet e krijuara nga Miami Coin, megjithatë CityCoin s vë në dukje se ajo nuk është ende zyrtarisht shoqëruese me qeverinë federale të NY, pavarësisht nga rekomandimi i faqeve të mediave sociale nga Adams

“CityCoins si NYCCoin janë iniciativa bazë. Ndërsa komunitetet rriten rreth CityCoins, ata mund të inkurajojnë kryebashkiakun e tyre që të kërkojë portofolin e rezervuar të thesarit të qytetit dhe të fillojë të përdorë fondet e tij”, thuhet në uebfaqe.

Related: Ligji i deshifruar: Në cilën monedhë është paga e kryebashkiakut të qytetit tuaj? 1–7 nëntor

Nëse Qyteti i Nju Jorkut pranon të bashkëpunojë me CityCoins, ai do të ketë akses në një portofol rezervë të ruajtur që mban 30% të të gjitha shpërblimeve të minierave të NYCCoin. Fondet mund të përdoren për të mbështetur çfarëdo iniciative që qyteti i sheh të arsyeshme. Kryebashkiaku i Majamit, Francis Suarez, ka deklaruar se fondet e monedhës do të shkojnë për edukimin e kriptove, financimin e komuniteteve të paprivilegjuara dhe programet për të zbutur rreziqet e ndryshimit të klimës.

Përdoruesit e NYCCoin mund të nxjerrin monedhën duke përcjellë tokenat Stacks (STX) në kontratën inteligjente në Stacks dhe të marrin tokena të rinj CityCoin, me 70% të shpërblimeve të minierave që i shkojnë përdoruesit që bllokojnë dhe "grumbullojnë" ose rrezikojnë CityCoin-et e tyre.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju