Studimi i ri zbulon se cilat qytete amerikane kryesojnë punësimet e kriptove në 2021

Informacioni i LinkedIn zbulon se ndërsa qytete të rëndësishme kryesojnë punësimet përkatëse kripto, gjysma e detyrave në SHBA shpërndahen në mbarë vendin.

Studimi i ri zbulon se cilat qytete amerikane kryesojnë punësimet e kriptove në 2021

Metropolet në fakt kanë udhëhequr punësimet përkatëse të kriptove në Shtetet e Bashkuara në vitin 2021, megjithatë detyrat në zonë janë të shpërndara mirë në mbarë vendin, zbuluan informacionet e LinkedIn.

Një studim i ri i kryer nga LinkedIn për Bloomberg zbulon se nuk ka një qendër të vetme për ekspertët e kriptove ose blockchain në Shtetet e Bashkuara që kërkojnë me pjesëmarrësit e LinkedIn në SHBA që vunë re një punë të re në 9 muajt e parë të vitit që përputhej me fjalët kyçe kripto. , blockchain, Bitcoin, Ethereum ose Solidity prezantuan se rreth 53% e detyrave të kriptove shpërndahen në të gjithë vendin në pjesë të vogla.

Meqenëse kripto-ja si dhe zinxhiri bllokues qëndrojnë në kryqëzimin e parave dhe teknologjisë moderne, qendra tipike e parave në Nju Jork, si dhe qendra e teknologjisë San Francisko, udhëhoqën çuditërisht paketën. Los Angeles i vlerësuar në zonën e 3-të, në përputhje me Miami si dhe Chicago.

Diogo Mónica, themeluesi i biznesit të zgjidhjeve të teknologjisë moderne kripto, Anchorage Digital, theksoi se kornizat e decentralizuara të biznesit po drejtojnë një fuqi punëtore të largët, veçanërisht në mesin e biznesit të kriptove. "Kjo do të thotë se qytetet dhe shtetet me taksa më të ulëta, infrastrukturë të madhe dhe akses të shpejtë në një aeroport ndërkombëtar do të përfitojnë nga puna plotësisht në distancë," përfshiu ai.

Kur ndryshohet për popullsinë, efekti i sektorit të kriptove në qytetet e mesme bëhet më i qartë: për çdo 100,000 pjesëmarrës në LinkedIn, janë punuar me një minimum prej 2 individësh për detyrat e pretenduara kripto në Austin, Denver, Raleigh si dhe Salt Lake City për Për shembull, Nju Jorku kryeson punësimet me një pjesë të tregut prej 18.3%, megjithatë ai ka punuar me afërsisht 2.8 individë për çdo 100,000 pjesëmarrës të LinkedIn, ndërsa në Austin, Teksas, në fakt janë punuar me 3 individë për të njëjtën gamë, megjithëse qyteti ka 2% pjesë.

Related: Anketa zbulon se punonjësit me pagë më të ulët po heqin dorë nga detyrat falë të ardhurave nga kripto

Qytetet e SHBA-së po përpiqen gjithashtu idealin e tyre për të sjellë në sektorin e kriptove. Kryetari i sapozgjedhur i bashkisë së Nju Jorkut Eric Adams ndau strategjitë e tij për ta bërë qytetin objektin e sektorit të kriptomonedhave. Ai gjithashtu u pajtua me shembullin e kryebashkiakut të Majamit, Francis Suarez, duke përmendur se ai me siguri do të marrë 3 të ardhurat e tij të para në Bitcoin (BTC).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju