Qeveria e re gjermane përmend kriptomat në marrëveshjen e koalicionit

Koalicioni i ri gjerman po synon ta bëjë "ligjin e mbikëqyrjes së tregut financiar evropian" të përshtatshëm për pronat e kriptove dhe gjithashtu organizatat.

Qeveria e re gjermane përmend kriptomat në marrëveshjen e koalicionit

Qeveria e re gjermane në fakt ka vënë në dukje kriptomat në marrëveshjen e saj të koalicionit, duke promovuar për një zonë argëtimi ekuivalente mes financimit konvencional dhe gjithashtu “modeleve inovative të biznesit”.

Tre festime politike gjermane ranë dakord për një ofertë koalicioni sot që me siguri do të shohë socialdemokratët me prirje të majtë (SDP), Partinë e Gjelbër dhe gjithashtu Demokratët e Lirë miqësorë me të djathtën të marrin frenat nga dhjetori i këtij viti.

Sipas një përkthimi të ashpër të marrëveshjes prej 177 faqesh të publikuar të mërkurën, koalicioni kërkon një "dinamikë të re në lidhje me mundësitë dhe rreziqet nga inovacionet e reja financiare", të tilla si pronat e kriptove dhe gjithashtu organizatat blockchain:

“Ne po e bëjmë ligjin evropian të mbikëqyrjes së tregut financiar të përshtatshëm për dixhitalizimin dhe për strukturat komplekse të grupit, në mënyrë që të sigurojmë mbikëqyrje tërësore dhe të përshtatshme për rrezikun e modeleve të reja të biznesit.”

“Ne kemi nevojë për mbikëqyrje të përbashkët evropiane për sektorin e kriptove. Ne i detyrojmë ofruesit e shërbimeve të aseteve të kriptove që të identifikojnë vazhdimisht pronarët përfitues,” përfshin marrëveshja.

Të dhënat përmendin se autoriteti menaxherial i Bashkimit Evropian duhet "jo vetëm të kujdeset për sektorin tradicional financiar, por edhe të parandalojë keqpërdorimin e vlerave të kriptove për pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit".

Zhvillimi i koalicionit me sa duket mori 2 muaj marrëveshje në përputhje me zgjedhjet politike të qeverisë gjermane më 26 shtator, dhe gjithashtu vë në dukje përfundimin e regjimit 16-vjeçar të Angela Merkel si kancelare, që po del në pension dhe gjithashtu do të ndryshohet sigurisht nga Olaf i SDP-së. Scholz

Kripto duke avancuar në të gjithë BE-në

Diku tjetër në kontinent, Këshilli Evropian, i cili shqyrton programin politik të BE-së, mori 2 propozime të quajtura struktura "Rregullorja e Tregjeve të Aseteve Kripto" (MiCA) dhe gjithashtu "Akti i Rezistencës Operacionale Dixhitale".

MiCA në veçanti – fillimisht e përbërë nga Komisioni Evropian në shtator 2020 – synon të zhvillojë një “kornizë rregullative për tregun e kripto-aseteve që mbështet inovacionin dhe mbështet potencialin e kripto-aseteve”. Ndërsa ende kërkon të vërtetohet nga Parlamenti Evropian, nëse miratohet, sigurisht që do t'i nënshtrojë kompanitë e posedimit të kriptove ndaj kërkesave ekstra strikte, megjithatë simbolet e pandryshueshme dhe gjithashtu simbolet e energjisë sigurisht që do të bien jashtë gamës së udhëzimit.

Related: Bankat rezervë të BE-së që merren me negociatat e posedimit të bazuar në DLT

Në një mesazh të gjerë nga Reddit individual u/BelgianPolitics në subreddit r/Crypto Currency të Premten, propozimi rregullativ modern u klasifikua si "më i rëndësishmi deri më sot për të gjithë industrinë e kriptove".

Vlerësimi i individit të Reddit ka praktikisht 900 vërejtje në kohën e kompozimit dhe gjithashtu ofron një përmbledhje të plotë të rregulloreve të sugjeruara në MiCA. Shkrimtari theksoi vlerën e propozimeve:

“Këto rregulla do të duhet të ndiqen nga çdo subjekt që operon në Bashkimin Evropian. Megjithatë, për shkak të 'Efektit të Brukselit', ka një shans shumë të mirë që këto rregulla të bëhen standarde ndërkombëtare në fund. Ndërsa të gjithë janë të përqendruar te SHBA-ja dhe Kina, BE-ja rastësisht po udhëheq rrugën.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju