ATH e re rinovon besimin në parashikimin e PlanB për 98 mijë dollarë BTC deri në dhjetor

A do të thyejë Bitcoin mbi 6 numra para Krishtlindjeve? Versioni Stock-to-Flow i PlanB rekomandon që 100,000 dollarë BTC mund të jenë të pashmangshme.

ATH e re rinovon besimin në parashikimin e PlanB për 98 mijë dollarë BTC deri në dhjetor

Bitcoin (BTC) në fakt ka vjedhur nivele të reja të larta të të gjitha kohërave, me pronën që ka ndryshuar për herë të fundit në intervalin mesatar prej 67,000 dollarësh.

Gjatë orës së fundit të 8 Nëntorit, koha UTC, BTC u fut drejt në tarifa të pazbuluara, me demat që morën kontrollin e sigurt të tregjeve, ndërsa aktiviteti i kostos ritestoi nivelin më të lartë të mëparshëm të 20 tetorit prej rreth 67,000 dollarë.

dda6a679278a1ba4b3d1ba13836322d9 - ATH e re rinovon besimin në parashikimin e PlanB për 98 mijë dollarë BTC deri më 7 dhjetor

Pika historike fillon një ditë historike për Bitcoin, me ekspertët duke mbajtur parasysh se kapitali i tregut të Bitcoin shtypi mbi 1 milion dollarë për herë të parë më 8 nëntor 2010.

Crypto Twitter duket se shpreh gëzim për maksimumin e ri të të gjitha kohërave, me shumë vëzhgues që u shfaqën për të rishikuar çmimin e lartë si rikuperim i besimit të tyre në versionin Stock-to-Flow (S2F) nga eksperti me pseudonim "PlanB" - i cili ka në fakt fitoi një tërheqje të konsiderueshme si rezultat i saktësisë së tij drithëruese në parashikimin e normave të rregullta mujore të mbylljes për BTC.

Versioni përcakton përfitimet superiore të një prone të dhënë, të ndara nga çmimi i prodhimit vjetor. PlanB lëshoi ​​​​për herë të parë versionin e tyre S2F në mars 2019 në një propozim për të matur, përcaktuar, si dhe parashikuar mungesën e Bitcoins, pas përafrimit që Bitcoin me siguri do të arrinte një vlerë tregu prej 1 trilion dollarë pas përgjysmimit të majit 2020.

Duke përdorur S2F, PlanB parashikoi me saktësi mahnitëse që Bitcoin me siguri do të mbyllte gushtin afër 47,000 dollarëve si dhe do të përfundonte shtatorin afër 43,000 dollarëve, ndërsa mbivlerësonte koston e mbylljes së tetorit me thjesht 3%.

Duke parë paraprakisht, S2F rekomandon që Bitcoin me siguri do të mbyllë nëntorin mbi 98,000 dollarë, si dhe do të identifikojë 135,000 dollarë deri në përfundimin e vitit, me shumë lojtarë që bazojnë parashikimet se Bitcoin me siguri do të tregtojë në grupin e kostos me gjashtë shifra përpara vitit 2022 sipas pritshmërive të PlanB për tregjet.

Related: Mbajtësit e Bitcoin 'vetëm në gjysmë të rrugës' drejt marketingut të BTC pas parashikimit të ri të kostos prej 500 mijë dollarë

PlanB gjithashtu krijoi versionin Stock-to-Flow Cross-Asset (S2FX) në prill 2020, i cili kërkon të parashikojë se si tregjet e BTC mund t'i përgjigjen rregullimeve në karakteristikat S2F bazuar në mënyrën se si argjendi dhe ari janë kryer në të vërtetë tradicionalisht.

Duke përdorur versionin S2FX, PlanB në fakt ka hipotezuar se ky cikël demi mund të shohë profesionin e Bitcoin për 288,000 dollarë vitin e ardhshëm, me ekspertin që specifikon se tregjet me siguri do të kërkojnë të shohin "disa fishekzjarre të vërteta në 2022" që parashikimi të realizohet.

Një sondazh aktual në Twitter nga PlanB zbuloi se nga 242,000 pjesëmarrës, 39.8% mendojnë se Bitcoin me siguri do të arrijë kulmin mbi 100,000 dollarë deri në Krishtlindje, ndërsa 31.4% parashikojnë që BTC të tregtohet për 288,000 dollarë, si dhe 23.8% të përgatiten për tregjet sigurisht që nuk do të dëmtohen. mbi gjashtë shifra deri më 25 dhjetor.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju