Nervos debuton projektin mainnet beta-shtresa dy blockchain

Pas prezantimit, sistemi aktualisht po fton dizajnerët e zinxhirit të bllokut Ethereum që të ndërtojnë në Nervos Network në një kuotë për të zgjeruar komunitetin e tij ekologjik DApp.

Nervos debuton projektin mainnet beta-shtresa dy blockchain

Sistemi publik i bllokimit Nervos Network ka prezantuar në fakt lançimin beta mainnet të Godwoken.

Procedura e blockchain-it të shtresës së dytë përfshin aftësitë e makinës virtuale Ethereum dhe gjithashtu teknikë pozitivë të grumbullimit për të ofruar finalitet të menjëhershëm të blerjes dhe gjithashtu ulje të kostove brenda një atmosfere të ngjashme me Ethereum.

I ndërtuar mbi rrjetin ekzistues Nervos layer-one, shërbimi me shumë zinxhirë kërkon të përfitojë nga disavantazhet e mirëdokumentuara të Ethereum – veçanërisht, bllokimi i rrjetit, kostot e larta të gazit dhe gjithashtu shkallëzueshmëria – dhe gjithashtu të përfitojë nga vlera në rritje e alternativës së shtresës së dytë sistemeve.

Kjo arritje e qëndrueshme e udhërrëfyesit i përmbahet zbatimit të 2015-ës të Force Bridge, një urë ndër-zinxhirore e krijuar për të rritur ndërveprimin e blerjeve si ato ndërmjet simboleve ERC-20 në Ethereum dhe gjithashtu procedurën e saj të bllokimit të provës së punës me shtresa-një. Baza e përbashkët e njohurive.

Me Godwoken dhe Force Bridge të ofruara aktualisht, apeli për projektuesit e Ethereum që të ndryshojnë aplikacionet e tyre të decentralizuara (DApp) në Nervos dhe gjithashtu të bëhen adoptues shumë të hershëm në komunitetin ekologjik në rritje të parave të decentralizuara (DeFi). Kevin Wang, themeluesi i Nervos, ndau supozimet e tij për të ardhmen e projektit:

“Ne po krijojmë një standard të ri blockchain që jo vetëm që do të jetë një mënyrë për njerëzit për të ndërtuar dApps nëpër DeFi dhe sektorë në Nervos, por gjithashtu do të kontribuojë në ekosistemin më të gjerë të blockchain, pavarësisht nga modeli i llogarisë, mekanizmi i konsensusit dhe faktorë të tjerë.”

Related: Nervos lëshon urën Ethereum për të cilën pretendon se zhvilluesit mund të përdorin të përshtatshmet jashtë paketës

Nervos në fakt ka zbuluar se programi i listës së bardhë Godwoken është aktualisht i hapur dhe gjithashtu miraton aplikacione nga punët e DApp për të inkurajuar projektuesit e blockchain Ethereum që të ndërtojnë komunitetin ekologjik.

Punët me bazë komunitare të vendosura për t'u nisur në muajt e ardhshëm përbëhen nga YokaiSwap, një prodhues tregu automatik i ndërveprueshëm në rrjet, i cili parashikohet të promovojë motivimet vjetore të kthimit të përqindjes për fermerët e kthyer.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju