MyEtherWallet lejon përdoruesit të krijojnë blloqe Ethereum si NFT

CEO Kosala Hemachandra rishikoi uljen fillestare të NFT të MyEtherWallet dhe gjithashtu angazhimin e tij për të "bërë histori".

MyEtherWallet lejon përdoruesit të krijojnë blloqe Ethereum si NFT

MyEtherWallet, ose MEW, lëshoi ​​të enjten koleksionin e tij fillestar të tokenit të pafunksionueshëm (NFT) të quajtur ETH Blocks, i cili shënon blloqe specifike në zinxhirin e bllokut Ethereum. Fotot unike në lidhje me Blloqet ETH prodhohen bazuar në informacionin e bllokut. Këto NFT u ofrohen posaçërisht përdoruesve të MEW përmes faqes MyEtherWallet.

Një shumëllojshmëri blloqesh aktualisht janë pohuar, sipas biznesit. Pronarët e Ethereum quajtën dibs fillestare në blloqet një me 10. Janë gjithashtu 13 blloqe ETH që qëndrojnë për sfondin e Ethereum - të tilla si pika referimi të rëndësishme, pirunët dhe gjithashtu përditësimet në blockchain - që në fakt janë instaluar për një ankand publik njëmujor. fitimet e të cilave me siguri do t'i kontribuohen kompanive të tilla si The Skid Row Housing Trust, Wikipedia, Girls Who Code dhe gjithashtu NPR, për të përmendur disa.

Cointelegraph bisedoi me Kosala Hemachandra, CEO i MEW, për të mësuar më shumë në lidhje me zgjedhjen e librit fillestar të xhepit Ethereum për të pranuar NFT-të dhe gjithashtu për të prezantuar në zinxhirin e bllokut Ethereum:

"MEW është i përkushtuar për të bërë histori duke sjellë NFT për të ndihmuar të ardhurit dhe përdoruesit me përvojë të eksplorojnë një mënyrë të re të Ethereum në një mjedis të besuar."

Ai u zhvillua për të diskutuar se objektivat e detyrës për të ofruar akses të plotë për të gjithë blockchain Ethereum duhet të merren. Meqenëse shumica e tregjeve NFT janë përmirësuar aktualisht në Blockchain Ethereum, ai na informoi se "ka kuptim" të përfshijmë përdoruesit e Ethereum çfarëdo shkalle aftësie duke i lejuar ata të krijojnë dhe gjithashtu zotërojnë artikuj të veçantë të vetë blockchain.

Kur u pyet se çfarë merr në konsideratë për të qenë shoferi i vlefshëm i automjetit pas posedimit të një Blloku ETH, Hemachandra informoi CryptoPumpNews:

“Gjëja e mahnitshme në lidhje me Blloqet ETH është se ato mund të jenë sentimentale dhe kuptimplota ose një mjet edukativ. Përdoruesit [mund] të marrin kontrollin e Blloqeve ETH në mënyrën që dëshirojnë dhe të jenë aq kreativë sa mund të jenë me mënyrën se si i ndajnë ato dhe në cilin moment në blockchain ata krijojnë."

Sado që Blloqet ETH mund të jenë emocionale për përdoruesit, sfondi i Ethereum dhe gjithashtu "çdo forcim dhe përmirësim individual zë një vend të veçantë" në zemrat e grupit MEW gjithashtu, përfshirë Hemachandra Meqenëse si blockchain Ethereum ashtu edhe MyEtherWallet u krijuan në 2015, Hemachandra mbajti duke pasur parasysh se MEW në fakt e ka bërë shqetësim që të shkojë në qendrën e zhvillimit për lagjen Ethereum:

“Ne besojmë se [Ethereum] mund të rritet në blockchain më të mirë të padiskutueshëm për Web3. Dhe tani, me ETH Blocks, ne të gjithë mund të kujtojmë se si arritëm atje kur të mbërrijmë!”

Në fillim të këtij viti, Hemachandra krijoi një postim për CryptoPumpNews në lidhje me vlerën e kaluar zhurmës së NFT-ve Dhe me deklaratën e ETH Blocks, ai dhe gjithashtu grupi MEW shpresojnë të tregojnë fjalinë e tyre në cilësinë e Ethereum dhe gjithashtu fuqinë e mbetur të NFT-ve.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju