Më shumë se 40 ETF të monedhës dixhitale presin miratimin rregullator të SHBA

Konkurrentët po bëjnë me shpejtësi të njëjtën gjë pasi Bitcoin ETF i parë me bazë në SHBA debutoi më parë këtë muaj.

Më shumë se 40 ETF të monedhës dixhitale presin miratimin rregullator të SHBA

Mbikëqyrësit e fondit duket se po nxitojnë të plotësojnë nevojat e financuesve pasi kriptovalutat e rëndësishme si Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu Ether (ETH) lëvizin rreth shkallëve të kostos së dokumentit. Sipas një pamjeje të ekranit të terminalit (*40 *) të marrë nga (*40 *) eksperti i inteligjencës James Seyffart, mbi 40 fonde të tregtuara në shkëmbim të kriptomonedhave, ose ETF, janë aktualisht në pritje të listimit në Shtetet e Bashkuara.

Burimi tregoi se 4 aktualisht janë pranuar nga Komisioni i Shkëmbimit të Letrave me Vlerë, një nga më të rëndësishmet prej të cilave është Ark 21Shares Bitcoin ETF, i zhvilluar në një bashkëpunim nga 21 Shares dhe gjithashtu ARK Invest.

Aplikimet më të fundit të fondeve kanë origjinën nga AXS Investments më 27 tetor. Ato janë AXS Bitcoin Strategy ETF dhe gjithashtu AXS Short Bitcoin Strategy ETF. Pjesa më e madhe e fondeve në pritje të listimit kërkojnë për të blerë BTC direkt, ose të ardhmen e tyre dhe gjithashtu nënprodukte. Disa fonde operojnë një metodë të kombinuar, duke vendosur vetëm një pjesë të pronave të tyre në BTC ndërsa pjesën e mbetur e lëshojnë në aksione me bazë në SHBA ose furnizime blockchain. Megjithatë, ka edhe 3 fonde që përqendrohen në përputhjen e efikasitetit të ETH. Ata janë VanEck Ethereum Trust, Wisdomtree Ethereum Trust, dhe gjithashtu Kryptcoin Ethereum Trust Të tre janë dorëzuar më parë këtë vit dhe gjithashtu janë aktualisht në pritje për miratim

U deshën 8 vjet që KSHZ të akreditonte zëra të tillë monetarë në SHBA, dhe gjithashtu ata aktualisht kanë marrë një apel të konsiderueshëm midis financuesve. Në fillim të këtij muaji, Proshares Bitcoin Strategy ETF u bë ETF-ja e parë e kriptove që u listua në vend. Në momentin e revistës, pronat e përgjithshme të fondit nën monitorim kanë shkuar në fakt përtej 2 miliardë dollarëve.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju