Nisma Moon Landing sjell neurodiversitet në NFT dhe mbështet organizatat jofitimprurëse të artit

Një përzierje e kulturës moderne pop, kujtimeve të dashura dhe fuqizimit do të jenë sigurisht stilet kryesore të ekranit NFT.

Nisma Moon Landing sjell neurodiversitet në NFT dhe mbështet organizatat jofitimprurëse të artit

Simbolet e pandryshueshme, ose NFT-të, janë vërtetime të posedimit që qëndrojnë për vepra arti elektronike, këngë, videoklipe, tinguj, suvenire dhe shtesë. Ata në të vërtetë janë tërhequr shpejt gjatë vitit të kaluar për aftësinë e tyre për të bërë të mundur që muzikantët e përditshëm të zhvillojnë dhe ofrojnë përmbajtje në internet. Në të vërtetë, OpenSea, tregu më i rëndësishëm NFT i globit, vetëm kohët e fundit shkoi përtej 1.6 miliardë dollarëve vetëm në sasinë e rregullt mujore të tregtimit.

Ashtu si veprat e artit fizik, NFT-të gjithashtu mund të shiten në ankand për funksione bamirësie ose të kontribuojnë në ekipe bamirësie me ulje të detyrimeve tatimore bamirëse. Nga financimi i parave për ndërtimin e një institucioni në Ugandë, tek ndihma e punonjësve të kujdesit mjekësor në vijën e parë, uljet e NFT-ve bamirëse mund të luajnë një detyrë përfundimtare për të bërë një dallim të favorshëm social.

Në një takim të posaçëm me CryptoPumpNews, Lisa Slominski dhe Nick Dehadray, themeluesit e Moon Landing, një nismë krejt e re për neurodiversitetin në zonën e NFT, shqyrtuan ankandin e tyre të ardhshëm publik NFT që mbështet muzikantët modernë me të meta intelektuale dhe punëtorinë bamirëse nga ata funksionojnë. Motivi vendimtar i artikujve është ai i kulturës popullore dhe kujtimeve të dashura, të lidhura me minutat e betejës dhe vullnetin nga jeta e përditshme e muzikantëve. Koleksioni quhet NFToons, i cili mund të shikohet aktualisht dhe të ofrohet për ankand publik duke filluar nga janari 2022.

Kointelegrafi: Ju lutem më informoni, se janë disa nga muzikantët pas punës suaj NFT?

Lisa Slominski: Sigurisht, puna fillestare është NFToons, që është 8 muzikantë që merren me Project Onward, i cili është një organizatë bamirëse në Çikago që mbështet muzikantë me të meta intelektuale dhe kërkesa të ndryshme sociale. Nga këta 8 muzikantë, mes tyre është ky muzikant i mrekullueshëm i quajtur Ruby Bradford. Dhe unë kam kuruar ekspozita me të në të kaluarën, dhe metoda e saj bazohet shumë rreth Supermenit dhe maceve, duke i lidhur të dy ata me kujdesin dhe përkatësinë. Pra, për NFToons, ne në fakt morëm ndër bojërat e saj të famshme të Supermanit si një mace shtëpiake, dhe pasi kompjuteri e animoi atë, zhvendosej jashtë ekranit dhe ajo në fakt këndon kolonën zanore në.mp4 NFT, ku po bën një mace shtëpiake performanca e melodisë Superman- signature. Pra, ky është një shembull.

Një tjetër muzikant quhet Louis Demarco Dhe në fakt, unë mora ndër ilustrimet e tij edhe atje (duke synuar një vepër arti mbi mantelin pas saj). Por ai bën punë realisht intriguese që quhen "Fjalë për të jetuar" Ai bën një punë të madhe në fushën e teknologjisë bazuar në rregullat që ai informon vetë. Ajo që ai bëri gjithashtu ishte të krijoi skenarin e tij të filmit si në një grup. Kështu që ai krijoi një ide për një program televiziv të quajtur 'Toasters', dhe është kompleti i tij i "Friends" dhe "Cheers". Pra, ai ka prodhuar një episod pilot të cilin me siguri do ta reklamojmë në Twitter dhe Instagram, në mënyrë që çdo person të mund ta shijojë. NFT e tij është ilustrimi i tij i koleksionit të 2 shtëpive të personaliteteve. Dhe ai gjithashtu bëri kolonën e tij zanore për programin televiziv. Pra, ky është tingulli në atë të veçantë.

CT: Pra, duke parë nisjen e gazetarisë. Me sa duket, një pjesë e fitimeve do të jepet për bamirësi; cila kompani do të jetë?

SL: Bamirësia është punëtoria e tyre. Të gjithë këta muzikantë operojnë në një seminar arti ditor, Projekti Përpara Projekti Përpara është një bamirësi 501(c) (3) [Eniteti jofitimprurës ligjor federal i të ardhurave të SHBA-së, i përjashtuar nga taksat] në Çikago që mbështet këta muzikantë me të meta. Pra, 80% e shitjeve me siguri do të kthehen direkt në atë punëtori dhe te muzikantët. Moon Landing përgatituni që çdo punë të jetë një bashkëpunim me një punëtori bamirëse që mbështet muzikantët me nevoja të veçanta. Aty ku ne merremi me muzikantët e tyre që zhvillojnë NFT dhe fitimet shkojnë tek muzikantët dhe punëtoritë. Puna jonë e dytë sigurisht që do të jetë me punëtorinë Arts Project Australia, Melburn.

çfarë ka ndikuar tek ju individët, veçanërisht, Pra, merreni me këta muzikantë për të ndihmuar në informimin e tregimit të tyre tek LS:

, Kështu që Lloji i sigurt i operuar në zonën më të madhe të neurodiversitetit modern për 3 vjet. artin kam përdorur Dhe punën vetëm në moderne, art kam përfituar një kompani pikërisht këtu në dhe, e cila quhet London of Museum, Gjithçka që ata konsiderojnë se çfarë i referohen shumë individë dhe se cili është një term i mundimshëm, megjithatë, shpesh përbëhet nga një lloj muzikantësh me të meta, muzikantë autodidakt, muzikantë nga mjedise të margjinalizuara. “Arti i jashtëm”, pasi u shfaq atje Gjithsesi duke filluar dhe shërbyer llojin e punës sime të pavarur, në fakt zbulova se u zbulova disa muzikantëve nëpërmjet atyre mjediseve që kishin mangësi. Unë thjesht zbulova se puna e artit ishte padyshim e pabesueshme shfaqja e këtyre punëtorive. të fillova të supozoj

Dhe unë, ata janë thjesht muzikantë modernë, megjithëse kanë të meta. të jenë thjesht muzikantë të rinj, modernë, kështu që fillova t'i integroja menjëherë në ekspozitat që kuroja. Ata kompozuan disa shkrime në lidhje me to për I've Artsy, veçanërisht për këto seminare, kështu që në nivel global ka shumë të ngjarë 30 Por 50 variacione të ndryshme të këtyre punëtorive bamirëse që zhvillojnë avancim të specializuar në atmosfera imagjinative për muzikantët me kërkesa dhe pengesa të ndryshme sociale dhe krijoni një metodë imagjinative. të kam marrë në kontakt me Dhe nja dy vjet më parë aktualisht; ai bëri disa animacione kompjuterike reklamuese për disa nga ekspozitat që unë po kuroja, Nick pas kësaj, po. dhe llojin e mbështetjes mbi këtë, e kuptova me pasionin e tij në NFT-të e shumëllojshme imagjinative dhe pasionin tim, sigurisht që do të ishte një mundësi e mrekullueshme dhe do të bënte diçka intriguese deri në të rëndësishme në fushën NFT. dhe:

Nick Dehadray, besoj se ajo që pashë ishte në fakt mjeti që zona NFT po mbante muzikantë autodidakt Po, ishte një lagje vërtet solide rreth asaj, dhe është ende. dhe besoja se në fakt i përshtatej këtij lloji të punës, të muzikantëve neurodivers që udhëzojnë veten në zhvillim dhe për kënaqësinë e të tjerëve. arti duket Pra, në fakt ka kuptim të mirë që të mund të jetë një zonë vërtet e mrekullueshme për ta, NFT-të e ofrojnë atë, ndërsa unë besoj në modernen në treg, ato në fakt nuk i vendosin këto norma aq të larta. arti ata mund të kenë një mundësi shumë më të mirë duke i bërë të veprojnë në zonën e NFT. Pra CT:

të një kërkimi teknologjik; me Më shumë tarifa të gazit duke qenë vërtet të larta, mund t'ju kthejë mijëra dollarë mbrapa Ethereum me një NFT. ju individëve po ofroni mbështetje financiare për muzikantët ndërsa ata përjetojnë ankandin publik? A do të ND:

, ne po shkojmë Përjetoni mirë atë si një ankand publik përmes OpenSea. prerja me siguri do të bëhet nga individët që blejnë, kështu që ne me siguri do ta bëjmë atë në dhe për këtë grup, por në të vërtetë kemi marrë në konsideratë edhe para të tjera të ndryshme si Ethereum, ku nuk ka tarifa gazi për shpejtësinë e dritës. Polygon tani, Por ka ende një pjesë më të madhe të përdorimeve. Ethereum duket Pra, ka kuptim të zgjedhësh atë tani. tek LS:

, po funksionojmë drejt me punëtoritë që paraprakisht merren me të gjitha ato gjëra. Po CT:

ju pëlqejnë individët A do të përbëhej nga një deklaratë qëllimi në lidhje me punën tuaj? tek LS:

, pra thjesht një numër pikash që veprojnë në Po faktor. Nick's janë disa paralele, unë tregoj shumëllojshmëri në përgjithësi, në modernen Ka topi është një betejë, arti është një krejt i ri. dhe neurodiversiteti ka biseda tani përreth, si unë shkova Dhe fola mbrëmjen e kaluar, që quhej 'për?', A mund të bëhemi artistë po fliste për muzikantët neurodivers që marrin një zonë këndvështrimi në dhe glob. arti Unë besoj se zona NFT e ka këtë mundësi Pra, barazoni pikët për të zhvilluar akses të drejtpërdrejtë nga projektuesit dhe tregu i synuar. të kesh perspektivë të mrekullueshëm Në fakt mund të nxisë shumë muzikantë që mund të zbulojnë faktorë të aksesueshmërisë drejt e në botë dhe të vështirë, gjë që unë e zbuloj mjaft intriguese. arti pas kësaj, ju e kuptoni, ne po përpiqemi dhe t'i nxisim këta muzikantë, t'i nxisim ato në organizatat jofitimprurëse pranojnë se individët në zonën e NFT po pyesin për shumëllojshmërinë, lidhur me lidhjen Ne neurodiversitetin Por ata është e vështirë. për ND:

, kjo është ndër problemet që kemi. Po, lejo ndikuesit në dispozicion, të tillë si gmoney, ata po prodhojnë vërejtje duke pretenduar se ne kemi nevojë për shumëllojshmëri shtesë në zonë. Sepse ne nuk jemi të dukshëm tani që kur thjesht filluam. Por ne do të përpiqemi të dërgojmë mesazhe gmoney, por ai nuk përgjigjet. Por LS:

po, në fakt ky është lloji. Pra, shpresa është që NFToons të jetë puna e parë. Natyrisht, atëherë me siguri do të vazhdojë kjo nismë e zbarkimit në Hënë, ne kemi 2 seminare të tjera të ndryshme të dobishme që dëshirojmë aktualisht. Kështu që bëni detyra shtesë me të njëjtin pasion duke u marrë me ndihmën e muzikantëve me të meta, duke i lejuar ata të zhvillojnë përfitime të veçanta për NFT-të duke i vendosur ato. për muzikantët dhe ato dhe organizatat jofitimprurëse ND:

është një mënyrë mjaft e shkëlqyer për t'i paraqitur ato Dhe se ata mund të mos jenë në gjendje të merren [të padëgjueshëm]. për shembull, ne po shikonim një muzikant, sepse nga Terry Williams, që i ka bërë këto skulptura të astronautëve. Art Project Australia ne mund t'i kontrollojmë ato 3-D, por me skanimin 3-D, ne mund ta transformojmë atë të drejtë në një NFT. dhe ne mund të mos jemi në gjendje Dhe ta bëjmë atë ose ndryshe. në fakt ka shanse të mëdha Pra, inkurajoni muzikantët të përdorin inovacionin që ata ose përndryshe nuk do të mendonin t'i përdornin ose të kishin akses në referimin e raportit të kreditit:

Vepra artistike, Ruby Bradford, 2021 NFT,. mp4| Cat Superman në CryptoPumpRedrawn designNews

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju