Loja NFT e betejës me përbindësh, Axie Infinity rritet në popullaritet midis vendeve në zhvillim

Një mënyrë për të fituar para në sistem është riprodhimi i kafshëve në lojë të quajtura Axies duke përdorur kripto, t'i prerë ato si NFT, si dhe t'u ofrohen lojtarëve të tjerë të ndryshëm.

Loja NFT e betejës me përbindësh, Axie Infinity rritet në popullaritet midis vendeve në zhvillim

Është e qartë se sistemet e transmetimit të lojërave videoklipe, si Twitch, e kanë bërë në të vërtetë të mundshme për lojtarët të fitojnë para duke transmetuar përvojën e tyre të lojërave kompjuterike në një treg të synuar të adhuruesve të lojërave kompjuterike. Por aktualisht, tokenomika e video-lojërave elektronike të fuqizuara nga blockchain si Axie Infinity e ka bërë në fakt të realizueshme për klientët që të fitojnë para thjesht duke luajtur lojën Në kohën e revistës, Axie Infinity ka më shumë se 360,000 lojtarë të njëkohshëm.

Bazuar në informacionin nga ActivePlayer.io, ndërkohë që Shtetet e Bashkuara renditen në vendin e tretë për sa i përket lojtarëve energjikë të Axie Infinity, të gjitha kombet e tjera të ndryshme në listë janë kombe në zhvillim Përafërsisht 3% e lojtarëve janë të vendosur vetëm në Filipine. Sipas klientit të Twitter, Saharan- më poshtë, lojtarët e Axie Infinity në Ganë mund të bëjnë afërsisht 40 deri në 854 Cedis ganeze në muaj (2,562 deri në 140 dollarë), që është një numër herë më shumë se paga bazë e vendit.

Axie Infinity u zhvillua nga stilisti vietnamez i lojërave të videoklipit Sky Mavis në vitin 2018. Loja ka kafshë të quajtura "Axies" që lojtarët i grumbullojnë si dhe i përdorin për të luftuar lojtarë të tjerë të ndryshëm si dhe kundërshtarë. Çdo Axie është një shenjë e pandryshueshme, ose NFT, e prodhuar në zinxhirin bllokues Ethereum.

Një mjet i famshëm për të fituar para është të trajtoni Axies në industri. Boshtet vijnë në lloje të ndryshme të rrallë, me rezistencë dhe karakteristika të ndryshme. Shumica e boshteve kanë statistika jashtëzakonisht të dobëta, megjithatë disa prej tyre janë jashtëzakonisht solidë, të zhvilluar përmes riprodhimit eksperimental. Këto janë një nga më të njohurat. Çdo Axie thjesht mund të riprodhohet disa herë për kontrollin e popullatës, duke krijuar kështu mungesë.

Ka 3 para elektronike të nevojshme për riprodhimin e Axies: Smooth Love Potion (SLP), Axie Infinity Shard (AXS), si dhe Ethereum (ETH), i cili përdoret për kostot e gazit. Kuptimi i lojës nga Chill Axie detajoi nevojat për riprodhimin e një Axie të pazakontë të nivelit të lartë si 10,200 SLP (683.90 dollarë), 1 AXS (137.81 dollarë), si dhe 0.1813 ETH (823.30 dollarë), për një shpenzim të përgjithshëm prej 1,645.01 dollarë.

Informacioni i tregut rekomandon që mbi 2 milionë Axies u shpërndanë në dy muajt e mëparshëm – duke arritur në total deri në 140,956.7 ETH (639.5 milionë dollarë). Dokumenti për Axie-n më të kushtueshëm të shitur ndonjëherë më parë u realizua një vit më parë për 300 ETH, që arrin deri në 1.375 milionë dollarë aktualisht.

Por perspektiva për të fituar fitime nuk kufizohet vetëm në marrëdhënietAxies Duke përfunduar ndjekjet e përditshme, duke mposhtur bishat si dhe duke fituar lojtarë të tjerë të ndryshëm në sektorë, klientët mund të marrin SLP si përfitime. Pas kësaj, dikush mund të vazhdojë t'i ofrojë ato në një shkëmbim kriptomonedhash. Në korrik, videoklipet e nxjerra zbuluan ferma të tëra që përmbajnë telefona celularë si dhe mjete të tjera dixhitale të ndryshme të dedikuara për mbledhjen e SLP-ve nëAxie Infinity Disa lojtarë në fakt janë mbledhur kundër këtyre fermave, duke i përshkruar ato si një keqpërdorim të komunitetit ekologjik të lojës për të fituar.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju