Miramax padit Tarantinon për 'rrëmbimin e parave' Pulp Fiction NFT

Firma prodhuese e filmave që qëndron pas Pulp Fiction i quajti strategjitë e Quentin Tarantino për t'i bërë NFT-të e bazuara në film një "rrëmbim parash të qëllimshme, të paramenduar, afatshkurtër".

Miramax padit Tarantinon për 'rrëmbimin e parave' Pulp Fiction NFT

Firma e prodhimit Miramax në fakt ka paraqitur një padi që implikon mbikëqyrësin Quentin Tarantino për shkeljen e të drejtës së autorit për marketingun e NFT-ve që rrjedhin nga filmi i tij hit i vitit 1994, Pulp Fiction

Më 2 nëntor, Tarantino prezantoi se me siguri do të shënonte 7 skena të paprekura të skenarit të filmit për filmin e vlerësuar nga kritikët si simbole të pandryshueshme në dhjetor 2021. NFT-të sigurisht që do të përmirësohen Rrjeti Sekret, një zinxhir bllokues i shtresës së parë.

Secili prej simboleve sigurisht që do të përfshinte "skriptet e para të shkruara me dorë të paprerë të "Pulp Fiction" dhe gjithashtu një diskurs unik të personalizuar nga Tarantino, duke zbuluar truket në lidhje me filmin dhe gjithashtu projektuesin e tij".

Miramax zotëron të drejtat ligjore për versionin tradicional të mbikëqyrësit të Pulp Fiction Në dokumentin e dorëzuar më 16 nëntor në Distriktin Qendror të Kalifornisë, ai deklaroi se, "Tarantino i mbajti të fshehta planet e tij Pulp Fiction NFT", të cilat lajmi në fakt ka penguar vetë strategjitë e tij për të. MintPulp Fiction NFT

"Kjo përpjekje e njëhershme zhvlerëson të drejtat e NFT për 'Pulp Fiction', të cilën Miramax synon ta maksimizojë përmes një qasjeje strategjike dhe gjithëpërfshirëse," shkruan në një deklaratë avokati i Miramax, Bart Williams.

Williams gjithashtu implikoi grupin e Tarantinos për një "rrëmbim të qëllimshëm, të paramenduar, afatshkurtër të parave".

"Ky grup zgjodhi të shpërfillte në mënyrë të pamatur, me lakmi dhe qëllimisht marrëveshjen që nënshkroi Quentin në vend që të ndiqte qasjen e qartë ligjore dhe etike për të komunikuar thjesht me Miramax për idetë e tij të propozuara."

Përshtatja përmendi: "Ai nuk bëri përpjekje për të kontaktuar Miramax-in përpara fushatës së tij të koordinuar për shtyp, pavarësisht se kishte negociata të gjata me palë të treta për të zhvilluar dhe shitur NFT-të."

Avokatët e Tarantinos në fakt kanë deklaruar se ai ka ruajtur të drejtën për të publikuar skenarin e tij fillestar të filmit në marrëveshjen Miramax, të cilën ai po e përpunon gjatë gjithë shitjes së NFT.

Megjithatë, Miramax thotë se NFT-të janë një shitje e vetme, dhe gjithashtu nuk janë të krahasueshme me revistën e një skenari filmi. Përshtatja specifikon rastet e shkeljes së marrëveshjes, shkeljes së të drejtës së autorit, shkeljes së shenjave dalluese dhe gjithashtu konkurrentëve të paarsyeshëm. Miramax në fakt i ka dërguar Tarantinos një letër të ndërprerë dhe gjithashtu të refuzojë për të penguar shitjen.

Related: "Kompjuteri i ruajtjes së privatësisë është e ardhmja," thotë Guy Zyskind i Secret Network pas rënies së Quentin Tarantino NFT.

Miramax është firma prodhuese që qëndron pas Pulp Fiction, e bashkëthemeluar nga manjati i turpëruar i filmit Harvey Weinstein dhe gjithashtu vëllai i tij Bob Weinstein Harvey Weinstein u përjashtua nga firma prodhuese në tetor 2017 pasi u ekspozua një listë e blerjeve të tarifave të sulmeve seksuale.

Miramax financoi dhe gjithashtu u bashkua me Tarantinon në shumë prej filmave të tij edhe më efektivë, të përbërë nga Jackie Brown dhe gjithashtu Kill Bill: Volumes 1 dhe gjithashtu 2. Pulp Fiction ishte fillimi i parë i rëndësishëm i Miramax pas blerjes së tij nga Disney, duke fituar mbi 213 dollarë. milion në mbarë botën.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju