MicroStrategy blen Bitcoin me vlerë 414.4 milionë dollarë, me bilancin total të BTC që eklipson 3.5 miliardë dollarë

Kompania e analitikës së informacionit të shërbimit në fakt ka blerë BTC për shkak të gushtit 2020.

MicroStrategy blen Bitcoin me vlerë 414.4 milionë dollarë, me bilancin total të BTC që eklipson 3.5 miliardë dollarë

Michael Saylor, CEO i biznesit të analitikës së informacionit të sipërmarrjes MicroStrategy, prezantoi të hënën duke përdorur një mesazh në Twitter si dhe biznesin duke deklaruar se kompania bleu një shtesë prej 7,002 Bitcoin (BTC), me vlerë rreth 414.4 milionë dollarë, me një normë të zakonshme prej 59,187 dollarë për monedhë. MicroStrategy tregtoi 571,001 aksione të ofertës së biznesit midis 1 tetorit dhe 29 nëntorit me 732.16 dollarë secila, duke rritur një total prej 414.4 milion dollarë në para.

Që nga e hëna, biznesi aktualisht posedon 121,044 BTC, me vlerë sa 3.57 miliardë dollarë. Ajo u mor me një normë të zakonshme prej 29,534 dollarë për monedhë, si dhe përbëhej nga admirimi i burimeve nga monedhat e mëparshme.

Në gusht 2020, MicroStrategy shpalli se me siguri do të merrte në zotërim Bitcoin pasi thesari i tij do të zotërohej, duke përmendur se paratë elektronike janë një "magazinë e besueshme e vlerës" si dhe një investim financiar tërheqës me kapacitete kthimi më të qëndrueshme sesa mbajtja e parave. Në përmirësim, kompania theksoi stimulimin e jashtëzakonshëm të publikuar nga qeveritë federale për të luftuar COVID-19 si një nxitës për rritjen e mundshme të kostos së jetesës, si dhe zhvlerësimin pasues të parave fiat. Që pas kësaj, MicroStrategy në fakt praktikisht ka blerë rregullisht Bitcoin çdo tremujor.

Normalisht, financuesit e përditshëm durojnë humbje kur norma e Bitcoin zvogëlohet, si dhe fitohet kur norma vlerësohet. Megjithatë, ky nuk është gjithmonë shembulli për MicroStrategy Sipas të dhënave të seminarit të fitimeve të publikuara muajin e kaluar, Phong Le, kreu i shtetit si dhe oficer kryesor ekonomik i policisë ekonomike të MicroStrategy, deklaroi se zotërimet e Bitcoin të biznesit janë identifikuar si “asete jo-materiale me jetë të pacaktuar sipas rregullat e kontabilitetit në fuqi.” Kjo sugjeron që në çdo moment pas blerjes së tij, nëse vlera e arsyeshme ose çmimi i tregut i Bitcoin bie të renditur më poshtë vlerën e publikimit të tij, biznesi me siguri do të kërkojë të identifikojë kostot e aftësisë së kufizuar. Këto kosto të aftësisë së kufizuar mund të përdoren më pas për të kundërshtuar në mënyrë legjitime detyrimin e tatimit mbi të ardhurat e biznesit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju