MicroStrategy shtoi 9,000 BTC tremujorin e kaluar, sasia e saj tani vlen 7 miliardë dollarë

Që nga 30 shtatori, MicroStrategy mbajti 114,042 BTC me një normë të zakonshme të marrjes prej 27,713 dollarë.

MicroStrategy shtoi 9,000 BTC tremujorin e kaluar, sasia e saj tani vlen 7 miliardë dollarë

MicroStrategy shtoi praktikisht 9,000 Bitcoin në zotërimet e saj në tremujorin e tretë, duke e çuar sasinë e përgjithshme të BTC-së në një vlerësim prej rreth 3 miliardë dollarësh

Biznesi theksoi blerjen e 8,957 BTC në rekordin e tij të tremujorit të tretë më 3 tetor, me CEO i kompanisë, Michael Saylor, duke përmendur se ka shumë më tepër BTC për të gjetur:

“Sot, MicroStrategy është pronari më i madh i Bitcoin i korporatës në botë me mbi 114,000 Bitcoin. Ne do të vazhdojmë të vlerësojmë mundësitë për të mbledhur kapital shtesë për të zbatuar strategjinë tonë Bitcoin.”

Kompania e programeve të softuerit në fakt ka rritur zotërimet e saj të Bitcoin me 198% duke marrë parasysh se e njëjta kohëzgjatje e vitit të kaluar, dhe gjithashtu që nga 30 shtatori i përgjithshëm qëndroi në 114,042 BTC me një normë të përafërt tipike të marrjes prej 27,713 dollarë për monedhë, ose një investim i përgjithshëm prej 3.16 miliardë dollarë

Në letër, Microstrategy publikoi një vlerë prej 2.406 miliardë dollarësh për zotërimet e saj BTC me një humbje problematike prej 754.7 milion dollarë, duke marrë parasysh që blerja, megjithatë kjo është një humbje letre.

Ndërsa kompania e klasifikon Bitcoin si një "aset të paprekshëm", udhëzimet e kontabilitetit urdhërojnë që ajo duhet të raportojë një humbje nga problemet kur vlera e sjellë ulet nën bazën e shpenzimeve të saj. Megjithatë, kompania nuk kërkohet të raportojë çdo lloj letre që del në pronë derisa të njihet një e ardhur me një shitje.

Meqenëse BTC vlerësohet në rreth 60,600 dollarë në kohën e kompozimit, vlera e zotërimeve të MicroStrategy lidhet me rreth 6.9 miliardë dollarë, duke rekomanduar që kompania me siguri do të bënte pothuajse 3.75 miliardë dollarë fitime nëse do të tregtohej sot.

MicroStrategy ofron shërbime programe softuerike të njohurive, programe softuerike të aplikacioneve celulare, si dhe shërbime të bazuara në cloud, si dhe kompania nxjerr fitime me anë të rrymave të tilla si licencimi i artikujve, si dhe zgjidhjet e anëtarësimit.

Kompania raportoi fitime të përgjithshme me vlerë 128 milionë dollarë për tremujorin, duke mposhtur Zacks Consensus Estimate me 0.39% si dhe duke vënë në dukje një rritje prej 0.5% në kontrast me tremujorin e tretë të MicroStrategy që lind nga 3.

Ndërsa fitimet e Micostrategy ulërinin kuotat e mëparshme të çmimeve, kompania publikoi të ardhura prej 1.86 dollarë për aksion, në kontrast me parashikimin 1.12 dollarë për aksion. Kompania e studimit të investimeve financiare nënvizoi një ditë më parë se MicroStrategy në fakt ka tejkaluar kuotat e çmimeve të marrëveshjes 3 herë "gjatë katër tremujorëve të fundit".

“Ky raport tremujor paraqet një surprizë fitimi prej 66.07%. Një çerek më parë, pritej që kjo kompani softuerësh biznesi të postonte fitime prej 0.73 dollarë për aksion kur në fakt prodhonte fitime prej 1.72 dollarë, duke ofruar një surprizë prej 135.62%,” pohoi Zacks Investment Research.

Saylor theksoi në të dhënat se "kërkesa e përgjithshme" për sistemin MicroStrategy, si dhe zgjerimi i nxitjes së shërbimeve të bazuara në cloud të kompanisë shtuan efikasitetin solid të kompanisë në tremujorin e tretë.

Related: Thesari i Bitcoin i MicroStrategy tejkalon paratë e parave të gatshme të mbajtura nga 80% e firmave jofinanciare S&P 500

Kompania publikoi një fitim bruto prej 105.7 milionë dollarë për tremujorin, me shifra të ngjashme një vit më parë. Humbja neto për tremujorin ishte 36.1 milion dollarë, ose 3.61 dollarë për aksion, në kontrast me humbjen prej 14.2 milion dollarë ose 1.48 dollarë për aksion në tremujorin e tretë 3.

Më herët sot, Saylor deklaroi dëshirën e tij për arin elektronik duke përmendur se "ju nuk e shitni Bitcoin tuaj" ndërsa ai ripërtoi mesazhin e tij nga tetori 2020 duke ekspozuar zotërimet individuale të 17,732 BTC

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju