Microsoft futet në Metaverse me përditësimet e Teams dhe përmirësimet e Xbox

“Metaverset na mundëson të fusim informatikën në botën reale dhe të futim botën reale në kompjuter. Sjellja e pranisë reale në çdo hapësirë ​​dixhitale, "tha CEOSatya Nadella i Microsoft

Microsoft futet në Metaverse me përditësimet e Teams dhe përmirësimet e Xbox

Titani i teknologjisë amerikane, Microsoft, po zhytet në Metaverse duke përdorur përditësime për zgjidhjet e tij të konsolave ​​të lojërave video Teams dhe Xbox, së bashku me një artikull krejt të ri të quajtur "Dynamics 365 Connected Spaces".

CEO i Microsoft Satya Nadella zbuloi përgatitjen e kompanisë Metaverse për Teams and Spaces më 2 nëntor gjatë takimit të Microsoft Ignite.

“Metaverse na mundëson të futim kompjuterin në botën reale dhe të futim botën reale në kompjuter. Sjellja e pranisë reale në çdo hapësirë ​​dixhitale. Ajo që është më e rëndësishmja është që ne jemi në gjendje të sjellim humanizmin tonë me vete dhe të zgjedhim se si duam ta përjetojmë këtë botë”, tha Nadella.

Përmirësimi për Microsoft Teams quhet "Mesh" dhe prezantimi i tij paraprak në 2022 sigurisht që do t'u ofrojë individëve me karaktere elektronike të përshtatura dhe dhoma zhytëse për t'u përmbushur në Metaverse "që mund të aksesohen nga çdo pajisje, pa pasur nevojë për pajisje speciale".

Më vonë në rrugën e përparimit të Mesh-it, kompanitë me siguri do të kenë gjithashtu aftësinë për të zhvilluar dhoma të bëra me porosi për të mbështetur kontekste të tilla si konferencat ose "përzierësit social".

de786a431841c02e21d8bec648a25a62 - muskujt e Microsoft në Metaverse me përditësimet e Teams dhe përmirësimet e Xbox - 7

Artikulli krejt i ri i Microsoft Dynamics 365 Connected Spaces është krijuar për shikimin e tij të parë të fshehtë në dhjetor 2021 dhe sigurisht që do të bëjë të mundur që kompanitë të inkorporojnë teknologjinë Metaverse dhe të sistemit ekspert (AI) me kompanitë e tyre. Kompania deklaroi se Spaces mund të përdoret për të shfrytëzuar informacionin empirik nga kamerat elektronike nga "dyqani me pakicë në dyshemenë e fabrikës", në atë që ajo e quan një "mjedis hibrid pune".

“Me fuqinë e kamerave tuaja ekzistuese, shfrytëzoni vizionin kompjuterik dhe të dhënat vëzhguese për të ndihmuar në plotësimin e figurës – duke i dhënë një perspektivë të re njerëzve, vendeve dhe gjërave, shkroi Vishal Sood, Menaxheri i Përgjithshëm i Hapësirave të Lidhura në një postim në blog të 2 nëntorit. .

“Pas vendosjes, thjesht aktivizoni modelet e fuqizuara nga AI, të njohura si aftësi, për të ndihmuar në kuptimin e skenarëve të veçantë si sjellja e klientit në një ekran promovues, modelet e trafikut dhe njohuritë unike për hapësirën tuaj.”

Related: Sandbox ngre 93 milion dollarë për të rritur metaverset e tij NFT

Gjatë një takimi me Bloomberg TELEVISION më 3 nëntor, Nadella specifikoi gjithashtu se kompania e lojërave kompjuterike të Microsoft-it Xbox sigurisht që do të shërbejë "absolutisht" duke inkorporuar Metaverse në linjat e saj të lojërave video. CEO megjithatë i mbajti kartat pranë gjoksit të tij, pasi ai me të vërtetë nuk ofroi asnjë lloj përditësimi konkret për industrinë e lojërave video.

"Ju mund të prisni absolutisht që ne të bëjmë gjëra në lojëra," tha Nadella dhe përfshiu se:

“Nëse e merrni Halo si lojë, është një Metaverse. Minecraft është një Metaverse, dhe po ashtu është edhe Flight Sim. Në një farë kuptimi, ata janë 2D sot dhe pyetja është se a mund ta çoni atë tani në një botë plotësisht 3D, dhe ne absolutisht planifikojmë ta bëjmë këtë."

Microsoft nuk është titani i vetëm tradicional që zbulon me Metaverse që përgatit sot, me CryptoPumpNews që raportoi më herët sot se Nike në fakt kishte dërguar aplikacione për shenjat dalluese të dizajnit të saj legjendar të logos dhe moton për përdorim në "botë virtuale në internet". Kompania në fakt ka publikuar gjithashtu 2 lista aktuale të punës për zhvilluesit e produkteve dixhitale.

Nike tha se punonjësit e rinj me siguri do të "luanin një rol kyç në ripërcaktimin e botës sonë dixhitale, duke na futur në Metaverse".

Titani i mediave sociale, Facebook, është duke u zhytur në Metaverse, me riemërimin në Meta dhe kompaninë që funksionon për të ofruar një sistem për krijuesit për të zhvilluar kompanitë dixhitale në internet, për të bashkangjitur në internet përvojat me botën reale dhe për të lançuar të vërtetën e tij dixhitale. Organizata e pajisjeve të quajtur "Reality Labs".

Gjatë një takimi me Squawk Box të CNBC më 29 tetor, themeluesi i Reddit, Alexis Ohanian foli për strategjitë e Facebook duke e klasifikuar atë një "mjeshtërore në devijim dhe shpërqendrim", nga çështjet që kanë torturuar në të vërtetë kompaninë.

Ndërsa Ohanian mbajti parasysh se Meta nuk duhet të "nënvlerësohet", ai theksoi se mjafton aktiviteti natyror nga industria e kriptove për të prodhuar një Metaverse të hapur në vend të atij të rregulluar nga titani i rrjeteve sociale:

“Tani për tani ekziston kjo lëvizje nga poshtë-lart për të krijuar etaverse. Ne kemi parë se çfarë po ndodh në komunitetin e kriptove… ne po shohim shumë njerëz që ndërtojnë atë që unë mendoj se është dhe shpresa do të bëhet një lloj bote shumë më organike sesa një botë e imponuar nga lart-poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju