Shenjat meme dhe dogcoin vërshojnë tregun ndërsa luftërat e çmimeve nxehen

Memecoins dhe argumentet me temë qensh po fitojnë edhe më shumë tërheqje dhe kontroll pasi avantazhi afatgjatë duket vërtet i kufizuar në mes të tregut të moçaluar

Shenjat meme dhe dogcoin vërshojnë tregun ndërsa luftërat e çmimeve nxehen

Shenjat e memeve dhe dogcoinët kanë qenë në fakt një komponent thelbësor i tregut të përsëritur-drejtuar të gjerë në tregjet e kriptomonedhave. Midis përzgjedhjes së madhe të këtyre argumenteve që në fakt kanë pushtuar tregun, 2 nga këto token, memecoini më i gjatë Dogecoin (DOGE) dhe Shiba Inu (SHIB), në fakt kanë fituar tërheqjen dhe tërheqjen më të madhe.

Kohët e fundit, SHIB filloi të grumbullohej më 23 tetor nga tregtimi me 0.000028 dollarë në 0.000086 dollarë më 28 tetor. Pavarësisht kësaj, token në fakt ka ngarkuar 0.000052% fitime në 195.5 ditët e fundit dhe një fitim të jashtëzakonshëm vjetor prej 30%.

Kjo bëri që token të përfshihej shkurtimisht në listën e 8-të në listën e kontrollit të 10 kriptomonedhave kryesore sipas kapitalizimit të tregut, megjithatë si rezultat i uljes së çmimit, token në fakt ka zhveshur 10-shen kryesore për të qenë deri në zonën e 11-të me një kapak tregu. rreth 32 miliardë dollarë në kohën e kompozimit.

55b8d82fb7f92055aa2ff845ce8e6d7a - Shenjat e memeve dhe monedhat e qenve vërshojnë tregun ndërsa luftrat e çmimeve nxehen - 11

Kthime të tilla në fakt kanë vendosur investime financiare në shenjë në "Tregtinë më të madhe të të gjitha kohërave" konkurruese pasi zbulohet se adresa e buxhetit të kriptove bleu tokenat SHIB me vlerë 3,500 dollarë në gusht 2020, të cilat u rritën për të arritur në vlerë më të madhe se 1.55 miliardë dollarë në lartësia e tregut. Një buxhet tjetër, në një faktor, zotëronte më shumë se 13% të furnizimit të plotë prej mbi 549 triliontokens Megjithatë, ky buxhet balenë zhvendosi 2.3 miliardë dollarë argumente SHIB më 5 nëntor në 4 marrëveshje ekuivalente në 4 të ndryshme

Këto kthime sollën një fokus të madh konvencional dhe rreth shenjës. Në rezultatet e nivelit më të lartë të të gjitha kohërave, SHIB filloi të merrte nxitje edhe për energjinë e tokenit. Pavarësisht paqëndrueshmërisë së tij të madhe, CEO i AMC Theaters Adam Aron zbuloi se firma po merr në konsideratë përfshirjen e tokenit si shlyerje për blerjen e biletave. Le Bistrot d'Eleonore et Maxence, një restorant në Paris, në fakt ka filluar të miratojë SHIB si një vendbanim.

Energjia nga tokeni SHIB i transferuar te DOGE si dhe financuesit filluan t'i derdhnin të ardhurat e tyre SHIB direkt në DOGE, duke sjellë që token të fitojë 44% në një ditë të 28 tetorit dhe të arrijë një nivel më të lartë prej 90 ditësh prej 0.33 $. Ky tubim e çoi tokenin në zonën e 9-të në 10 kriptovalutat kryesore sipas kapitalizimit të tregut. Profesionet e tokenit aktualisht janë 0.25 dollarë, pothuajse 65% e ndrojtur nga niveli më i lartë i të gjitha kohërave prej 0.73 dollarësh, apeli simbol i 8 majit i stimuluar nga tweet-et e Elon Musk që shpërndajnë monedhën. Në kohën e kompozimit, kapitalizimi i tregut shkon në pothuajse 35 miliardë dollarë.

de5336d247299dcc48300632a25be3c3 - Shenjat e memeve dhe monedhat e qenit vërshojnë tregun ndërsa luftrat e çmimeve nxehen - 13

Cointelegraph u konsultua me Johnny Lyu, CEO i shkëmbimit të kriptomonedhave KuCoin, në lidhje me këtë ndjesi që në fakt ka kapur fokusin e shumë financuesve të shitjes me pakicë. Ai deklaroi, “Monedhat e meme-ve të njohura shpërthejnë në top 10 dhe kryesuan grafikët për disa kohë për sa i përket vëllimit të transaksioneve në shkëmbime, duke tejkaluar edhe Bitcoin. Mund të themi se shanset për t'u bërë një anëtar i përhershëm i top 10 klubeve janë mjaft të larta.”

Pra, nëse disa nga memecoinët shumë më të famshëm ndoshta e kanë “arritur”, a mund t'i bashkohen argumentet e tjera të ndryshme të rrezikshme firmës së tyre në krye të grafikëve të kapitalit të tregut, apo ekziston vetëm një zonë për shumë argumente?

Shenjat e memeve dhe monedhat e qenve vërshojnë tregun

Pas apelit të Dogecoin u rrit, pati një mori dogcoins dhe argumente të tjera meme që u regjistruan në treg. Një nga këto argumente ishte SHIB, i cili në fakt ka arritur një kapitalizim tregu në serinë e vetë DOGE. Grupi i rritjes i SHIB gjithashtu krijoi një shenjë shtesë të quajtur Doge Killer (LEASH). Shenja aktualisht shkëmben duart me 3,256.73 dollarë, duke ngarkuar një kthim prej 130.3% kohët e fundit.

Një tjetër shenjë që po përpiqet të përfitojë nga zhurma e përsëritur është Dogelon Mars, një shenjë që bazohet në CEO të Tesla, Elon Musk dhe dashurinë e tij për udhëtimet në zonë. Në tetor, monedha ngarkoi mbi 3,780% fitime, së bashku me marrjen e shënuar në OKExand Crypto com më 29 tetor, duke shkuar përtej fitimeve 850% të SHIB.

Ka shumë më tepër argumente që janë prezantuar në të vërtetë në rrjete të shumta blockchain, duke dërguar argumente meme në të gjithë komunitetin kriptoekologjik. Për shembull, token Australian Safe Shephard (ASS) është dogcoin i bazuar në Zinxhirin e zgjuar Binance (BSC) dhe Samoyedcoin (SAMO) është një dogcoin në rrjetin Solana.

Lyu tha se "Duket se sa më e vjetër të jetë kriptomonedha, aq më e fortë është pozicioni i saj dhe nuk është aq e lehtë për fillestarët të arrijnë në majë dhe të zënë vendin e tyre nën diell." Ai përfshiu se të kesh 2 monedha meme për ta bërë atë në 10-shen kryesore është e mjaftueshme dhe monedha të tjera meme nuk kanë një mundësi. Megjithatë, ai përmendi, “Por kjo është bukuria e kriptomonedhës – çdo gjë mund të ndodhë”.

b5aeb234d692bb07ab29b0411a435b7b - Shenjat e memeve dhe monedhat e qenit vërshojnë tregun ndërsa luftërat e çmimeve nxehen - 15

Justin Trollip, anëtari kryesor i stafit në Pangolin, një shkëmbim i decentralizuar, informoi Crypto PumpNews se kapaciteti i përkohshëm i të gjitha argumenteve dhe dogcoin-ve meme shumë spekulative në të gjithë zinxhirët e bllokut është i paparashikueshëm:

“Ne jemi në një treg të tërbuar të demit, kështu që aktivet spekulative që kanë avantazhe të mëdha priren të ecin mirë. Ne jemi në një cikël meme për momentin, kështu që unë mendoj se ka vend për përmbysje në shumë prej këtyre shenjave. Përsëri, bëhet fjalë për kornizat tuaja kohore si investitor. Personalisht, shumica e njerëzve që kam parë që kanë bërë fitime të mëdha në tokenat e memeve në përgjithësi nuk arrijnë të marrin fitime dhe t'i shohin ato si aktive afatgjata. Unë do të argumentoja, kjo është një strategji e rrezikshme.”

Disa nga shenjat e reja të meme-ve në fakt kanë ngarkuar fitime të shkëlqyera në tetor, me SAMO që ka parë 2,925% fitime në tetor për të arritur një kapitalizim tregu prej 389 milionë dollarë dhe HOGE i Hoge Finance u rrit me 2,923% me kapitalizimin e tij të tregut që aktualisht qëndron në 189.79 milionë dollarë. nga 15 milionë dollarë në fillim të tetorit Por, kjo nuk do të thotë se këto lloj tokenesh me siguri do të vazhdojnë të ngarkojnë tubime të tilla të shkëlqyera.

Related: Të gjithë breshër stuhi Shiba? Ngritja e pretenduesve të Dogecoin të mbështetur nga mania e memeve

Trollip përfshiu, “Që këto argumente të vazhdojnë të performojnë mirë në 10-shen më të mirë gjatë viteve të ardhshme, atyre do t'u duhet të tejkalojnë disa projekte mjaft mbresëlënëse dhe klasën e maturuar të investitorëve të kriptove. Unë personalisht mendoj se ato do të tejkalohen në një horizont më të gjatë kohor.” Ai gjithashtu deklaroi se moda aktuale e shenjave të memeve është e drejtuar tërësisht nga hamendjet dhe në shumë raste, edhe nga rregullimi i faqeve të mediave sociale. Por, siç shihet me Safe Moon, ai mendon se ka një kufizim se ku reklamimi dhe marketingu marrin një shenjë.

Shilinga e mediave sociale të shenjave të memeve

Media sociale po luan një funksion thelbësor në nxitjen e këtyre memetokenëve dhe monedhave të vogla, Elon Musk është vetëm një nga presionet e tregut që, zakonisht, në mënyrë indirekte ka ndikuar në aktivitetet e çmimeve të DOGE dhe Floki Inu (FLOKI) me postime të çrregullta në blog në Twitter.

Megjithatë, është e mundur që detyra të tilla që ndikojnë drejtpërdrejt në çmimin e pronave mund të diskreditohen nga autoritetet rregullatore ekonomike si Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Shteteve të Bashkuara (SEC) dhe Komisioni i Tregtisë së të Ardhmeve të Mallrave (CFTC).

Në këtë këndvështrim, Lyu besonte se “Nëse Elon merrte para për reklama nga krijuesit e DOGE, atëherë ai duhej të mbante përgjegjësi pasi nuk kishte njoftuar se mesazhet e tij në Twitter ishin reklama. Por, nëse Eloni ka blerë token dhe ka shkruar se beson në to, kjo është e drejta e tij dhe nuk ka asgjë kriminale në këtë.”

Related: Lidhja e ngarkuar e Crypto-s me Elon Musk: Ambasador apo detyrim?

Detyra të tilla në tregjet ekonomike konvencionale me prona si aksionet, aktivet, obligacionet, e kështu me radhë janë të ndaluara nga autoritetet rregullatore ekonomike. Sipas Trollip, megjithatë, hapja e dyerve në atë glob për argumentet kripto sigurisht që do të rezultonte në humbjen e vizionit fillestar të Satoshi:

“Aktualisht asetet tradicionale pompohen ende pas dyerve të mbyllura në një mënyrë të rregulluar. Nuk është se nuk po ndodh, thjesht në atë kuadër fituesit janë tashmë të paracaktuar. Unë shqetësohem se ju po filloni ta shihni tashmë këtë zvarritje në kripto. Me maninë aktuale për skemat e pasurimit, shumica e njerëzve nuk kujdesen për moralin e Satoshit dhe kujdesen vetëm për paratë.”

Është e mundur që një perspektivë e tillë sigurisht të jetë jashtëzakonisht e dëmshme për kriptovalutat në të ardhmen. Kjo mund të kthejë zhvillimin e transformuar vitet nga tregu në tërësi drejt drejtimit të globit ekonomik drejt një të ardhmeje shumë më distopike.

Megjithatë, meme-thokenat e reja dhe monedhat e qenve të përkëdhelur po hyjnë në treg çdo ditë, në të cilat financuesit me pakicë kanë një tendencë për t'u futur drejt në dëshirën për të dyfishuar fitimet e ngarkuara nga DOGE dhe SHIB në të kaluarën. Në realitet, zhurma për dogcoins është zgjeruar në të vërtetë në një nivel të tillë që supozohet se po rrit gjithashtu nevojën për qentë e vërtetë.

Ndërsa një këlysh komod Shiba Inu është padyshim një mënyrë e shkëlqyer për të siguruar gëzim afatgjatë për pronarin, monedhat meme janë shumë të sigurta dhe duhet të tregtohen me kërcënimin tuaj. Një bankë spekulative me një token tregu të reduktuar mund të mos paguajë, siç mund të mos paguajë një investim financiar në një dogcoin me reputacion, sepse avantazhi i saj dhe besimi në faqet e mediave sociale mund të shkojnë aktualisht në maksimumin e tij.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju