Matter Labs mbledh 50 milion dollarë për të ndërtuar grumbullime zk të pajtueshme me EVM

Financimi sigurisht që do të përdoret për të krijuar gjithashtu zkSync v2, i cili aktualisht ndodhet në testnet.

Matter Labs mbledh 50 milion dollarë për të ndërtuar grumbullime zk të pajtueshme me EVM

Matter Labs ka prezantuar në fakt një raund të ri financimi të rëndësishëm për të krijuar më shumë variantin e dytë të grumbullimeve të tij të bazuara në Ethereum, zkSync.

Më 9 nëntor, Matter Labs prezantoi se kishte ruajtur në të vërtetë 50 milionë dollarë në një raund të Serisë B të udhëhequr nga Andreessen Horowitz si dhe përfshinte përfshirjen e financuesve ekzistues Placeholder si dhe Dragonfly Capital Raundi krejt i ri përputhet me Serinë A prej 6 milionë dollarësh të Matter Labs në shkurt, si dhe pa përfshirje nga financues të shumtë krejt të rinj të përbërë nga Crypto com, ConsenSys, si dhe OKEx.

Fotoja e re e parave të gatshme sigurisht që do të përdoret drejt krijimit të zkSync v2, opsioni i grumbullimit të shtresës së dytë të kompanisë për Ethereum që aktualisht është i përqendruar në promovimin e pagesave të përballueshme.

Përmbledhjet janë një opsion i shkallëzimit të shtresës së dytë që "përmbledh" informacionet në grupe për trajtim shtesë të besueshëm në shtresën-one të Ethereum. Opsioni zkSync i Matter përdor prova me njohuri zero për të pakësuar informacionin e mbajtur në këto marrëveshje të paketuara, si dhe për të zvogëluar kompjuterin, si dhe burimet e hapësirës së ruajtjes që nevojiten për të verifikuar blloqet

zkSync v2 sigurisht që do të ndërtohet në versionin ekzistues duke mbështetur marrëveshjet e mençura të komponueshme të Ethereum Virtual Machine (EVM). Dan Boneh, profesor i Shkencave Kompjuterike në Stanford, sqaroi:

“ZkSync do të mundësojë transaksione me Ethereum me një normë shumë më të lartë dhe tarifa më të ulëta të gazit sesa mainnet. Matematika e përdorur nga Matter Labs është me të vërtetë mjaft e bukur dhe është mbresëlënëse të shohësh që kjo të realizohet në një shkallë masive kaq shpejt.”

Variacioni fillimisht i zkSync v2 aktualisht ndodhet në rrjetin testues me një port të Uniswap v2 të quajtur "UniSync" që individët mund ta provojnë. Sistemi në fakt ka rafinuar më shumë se 2 milionë marrëveshje duke pasur parasysh atë prezantim në qershor

Related: Dy shtresa Ethereum supozohet se rafinojnë edhe më shumë marrëveshje sesa Bitcoin

Matter Labs ishte një mbështetës shumë i hershëm i përmbledhjeve, duke lëshuar në fakt modelin e parë publik zk-rollup në fillim të 2019-ës.

Themeluesi i Ethereum, Vitalik Buterin, është i sigurt se shërbimet e shtresës 2, si zkSync, sigurisht që do të zgjidhin problemet e shkallëzimit të rrjetit deri në momentin e fundit të vitit 2022.

Në një artikull në janar, Buterin parashikoi që zk-rollups me siguri do të bëhen opsioni kryesor i shkallëzimit të Ethereum për "afat afatmesme dhe afatgjatë në të gjitha rastet e përdorimit".

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju