Mastercard po përgatit infrastrukturën e saj për vendosjen e CBDC-ve

CPU-ja e tretë më e madhe e globit për ripagimin e klientëve qëndron e favorshme në nxitjen e CBDC-ve

Mastercard po përgatit infrastrukturën e saj për vendosjen e CBDC-ve

Gjatë një bisede telefonike për të ardhurat me kapitalistët, si dhe me palët e interesuara, Michael Miebach, CEO i Mastercard, shqyrtoi pasqyrën e tij të favorshme për tregun e kriptomonedhave. Firma në fakt jo vetëm që ka parë një zhvillim të konsiderueshëm të sasisë tek klientët që përdorin Mastercard-et e tyre për të blerë kripto, por në fakt ka mbrojtur gjithashtu shumë bashkëpunime me kompanitë e kriptomonedhave. Por këndvështrimi më entuziast i Miebach u ngrit gjatë një bisede në lidhje me paranë elektronike të bankës rezervë, ose CBDC, duke pretenduar:

“Ne po themi në këtë pikë në kohë, shansi më i mundshëm që kjo lloj teknologjie të funksionojë për pagesa është nëse lëshohet përmes një qeverie në formën e një CBDC. Ne e thamë këtë në disa telefonata më parë dhe thamë se do ta bëjmë rrjetin tonë gati për ta bërë këtë kur dhe kur një qeveri të jetë gati të nxjerrë një CBDC që do të ekzistojë së bashku me dollarin ose euron si monedhë shlyerjeje në vendin tonë. rrjet.”

Miebach vazhdoi të ishte i sigurt për detyrën e Mastercard në këtë çështje, duke specifikuar "Ne mund të ofrojmë një hapësirë ​​të sigurt për bankat e qeverisë dhe të sektorit privat për të kuptuar se si do të funksionojë në të vërtetë."

Biseda për CBDC-të në fakt ka mbetur për t'u marrë shpejt gjatë vitit të kaluar. Më 21 tetor, Bahamas përfundoi duke qenë kombi i parë në botë që siguroi një CBDC – të quajtur “Sand Dollar” Vetëm disa ditë më vonë, presidenti nigerian Muhammadu Buhari zbuloi strategjitë për të prezantuar eNaira CBDC-në e vet në kombi.

Sipas Statistica, Mastercard rafinoi 113 miliardë marrëveshje në të gjithë botën në vitin 2014 – thjesht pas 188 miliardë të Visas si dhe 151 miliardë të Union Pay.

CPU-ja e tretë më e madhe e globit ka marrë në fakt një pasion të etur në fushën e kriptomonedhave në muajt aktual. Të hënën, Mastercard zbuloi se me siguri do të shoqërohej me industrinë e kriptomonedhave Bakkt për të lejuar klientët e saj amerikanë të tregtojnë para elektronike. Në shtator, firma deklaroi se me siguri do të merrte CipherTrace solid analitike të blockchain për të gjurmuar marrëveshjet imorale në 900 kriptovaluta të ndryshme. Megjithatë, CEO Miebach në fakt ka ndërmarrë një strategji shumë më të neveritshme ndaj rrezikut për tregun në tërësi, siç përmendet në telefonatën telefonike të firmës për fitimet e tremujorit të tretë:

“Pyetjet si milja e fundit - si mund t'i sillni shërbimet në duart e qytetarëve tuaj nëse vendosni një CBDC. Pyetjet e pranimit dhe kështu me radhë. Pra, duke lehtësuar investimet si një klasë aktivesh, ne e bëjmë këtë dhe bëhemi gati për CBDC. A duhet të ketë një stabilcoin të sektorit privat? Ne gjithashtu mund ta bëjmë atë. Por ne kemi parime shumë strikte se kur duhet ta bëjmë këtë dhe kur jo.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju