Mark Cuban thotë se ai po bllokon 50 mijë dollarë kompensime të karbonit çdo 10 ditë

Investitori miliarder beson se degjenerimi i DeFi mund të shfrytëzohet për qëllimin e qeverisjes sociale mjedisore.

(* 10 *)

Miliarderi i famshëm dhe ylli i aktualitetit televiziv, Mark Cuban, ka zbuluar se po përdor ekspertizën e blockchain për të bllokuar kompensimet e karbonit në komunitetin Polygon.

Në një postim në Twitter të 13 nëntorit që ndante një histori të Cointelegraph në KlimaDAO, miliarderi fanatiku i blockchain tha se ai ka blerë për 50,000 dollarë kompensime karboni dhe i ka futur ato në zinxhir si Tonë Karboni Bazë (BCT) afërsisht çdo 10 ditë për shkak të nisjes të KlimaDAO.

BCT-të janë pronë dixhitale e lidhur në Rrjetin Polygon me anë të Protokollit Toucan që nënkupton një ton karbon nga regjistri i Njësisë së Karbonit të Verifikuar (VCU). KlimaDAO, një ndërmarrje e decentralizuar blockchain që synon të nxisë vlerësimin e vlerës së BCT dhe ka grumbulluar mbi 9 milion BCT, udhëzoi CryptoPumpNews që përdor Polygon si rezultat i tij është një komunitet i provës së aksioneve (POS) me të papërfillshme emetimet që gjenerojnë një gjurmë të ulët të karbonit.

Cuban tregoi në temën identike në Twitter se ai mund të ishte i hapur për të punuar me KlimaDAO për të reklamuar heqjen e karbonit ndoshta mbi kompensimet e karbonit. Ai deklaroi,

“Unë kam blerë 50 mijë kompensime çdo 10 ditë ose më shumë, duke i verifikuar dhe duke i vendosur në zinxhir si BCT. Do të doja të bëja të njëjtën gjë dhe ndoshta më shumë me heqjen brenda KLIMA.”

Ndihma e Kubanit për KlimaDAO nuk është tronditëse. Klima është në portofolin e tij të investimeve. Ai nuk mund të kontaktohej për shkallën e përfshirjes së tij me Klimën.

Për më tepër, nuk është sulmi i parë i pronarit të Mavericks në shtëpinë ESG të bazuar në blockchain. dClimate prezantoi në qershor të këtij 12 muaji që Mark Cuban i ishte bashkuar komunitetit si investitor dhe këshilltar strategjik. dClimate është komuniteti kryesor për informacionin e decentralizuar të motit lokal.

Cuban tha, "Jam i emocionuar që po punoj me një ekip që po përdor blockchain dhe kontrata të zgjuara për të zgjidhur një problem urgjent, të botës reale dhe që po ndërton një platformë për të ndihmuar organizatat në mbarë botën të ndërtojnë elasticitet klimatik."

Të ngjashme: Minatorët e Bitcoin shikojnë drejt energjisë bërthamore për vitalitet të qëndrueshëm

Cuban duket se po anon në opsionet e blockchain për t'u marrë me sfidat lokale të motit, me dy nga tre investimet mjedisore të listuara në faqen e internetit të Mark Cuban Companies të specializuara në shkencat e aplikuara të librit të shpërndarë.

Konventa lokale e motit COP26 e javës së kaluar në Skoci vuri re gjithashtu fillimin e një nisme krejt të re blockchain që synon të trajtojë pikat lokale të motit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju