Aksionet e Marathon Digital arrijnë maksimumin e 6 viteve pasi kompania HODL ka 460 milionë dollarë Bitcoin

Kompania e minierave pretendoi se parashikon që flota e saj prej 133,000 minatorësh të krijojë një çmim hash prej rreth 13.3 EH/s deri në vitin 2023.

Aksionet e Marathon Digital arrijnë maksimumin e 6 viteve pasi kompania HODL ka 460 milionë dollarë Bitcoin

Kompania e minierave të kriptove me bazë në Shtetet e Bashkuara Marathon Digital Holdings mban më shumë se 460 milionë dollarë në Bitcoin (BTC), kryesisht nga miniera dhe gjithashtu blerjet duke pasur parasysh se në 2014.

Sipas një regjistrimi të së martës, kompania e minierave pretendoi se në të vërtetë kishte mbajtur të gjithë Bitcoinin e prodhuar nga procedurat e saj të minierave – rreth 2,640 BTC – duke pasur parasysh se shitja e saj e fundit në tetor 2020. Në përmirësim, Marathon Digital fitoi më shumë se 4,812 BTC në janar, kur norma e pronës së kriptove ishte nën 35,000 dollarë. Në momentin e revistës, norma e BTC është 62,056 dollarë, duke siguruar zotërimet 7,453 BTC të kompanisë minerare me vlerë rreth 462 milionë dollarë.

Kompania në fakt ka mbetur për të rritur procedurat e saj të minierave, pavarësisht nga problemet ndërkombëtare të zinxhirit të furnizimit që ndikojnë në qarkullimin e ingranazheve të minierave të kriptove. Marathon Digital raportoi se kishte punësuar në të vërtetë aeroplanë për disa nga 42,381 minatorët ASIC aktualisht në zotërimet e saj, duke e lejuar kompaninë të krijojë më shumë se 417 BTC në tetor Pjesa më e madhe e minatorëve aktualisht po përdoren në qendrën e kompanisë në Montana, ndërsa 12,331 ingranazhe janë në pritje të lëshimit në një qendër Compute North në Teksas

Aksionet e Marathon Digital Holdings, nën shenjën MARA, gjithashtu u rritën në më shumë se 63 dollarë më 3 nëntor, duke vënë në dukje nivele të larta që nuk janë parë duke pasur parasysh majin 2015. Stoku i minierave të kriptove ka arritur në fakt deri në 61.36 dollarë në kohën e revistës.

133f39a55c640190e09f908e6cf4cb71 - Aksionet dixhitale të Marathonit arrijnë maksimumin 6-vjeçar, ndërsa kompania HODL ka 460 milion dollarë Bitcoin - 7

Related: Lista e zezë: Marathon vetëm minon marrëveshjet e Bitcoin 'plotësisht në përputhje'

Kompania minerare e prezantuar në maj përgatitet të arrijë 70% jopartizim të karbonit për procedurat e saj, pavarësisht nga strategjitë për t'u rritur me lirimin e më shumë se 90,000 minatorëve të blerë më parë. Sipas Marathon Digital, ajo parashikon që flota prej 133,000 minatorësh të krijojë një çmim hash prej rreth 13.3 EH/s deri në vitin 2023.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju