Banka e madhe ruse eksploron investimet në kripto në mes të kërkesës së fortë

Një mjet ose një më shumë, rusët marrin ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj kriptove edhe nëse udhëtojnë, pohoi kreu i Tinkoff Investments.

Banka e madhe ruse eksploron investimet në kripto në mes të kërkesës së fortë

Tinkoff Investments, agjenti i ndërmjetësit në internet i bankës kryesore personale ruse Tinkoff, po heton zgjidhjet e investimit të kriptomonedhave, pavarësisht se Banka e Rusisë e pengon bankën të lëshojë pajisje të tilla.

Kreu i Tinkoff Investments Dmitry Panchenko deklaroi se faqja e agjentit të ndërmjetësimit të bankës po merr në konsideratë detyrat që lidhen me investimet në kriptomonedha, megjithatë është e parakohshme të flasim për sugjerime të caktuara.

Firma aktualisht po shërben fushatat e kërkimit dhe zhvillimit që synojnë një sërë zgjidhjesh të lidhura me kripto, pohoi Panchenko në një takim të enjten me kompaninë e informacionit të lagjes TASS. Tinkoff Investments po kontrollon veçanërisht artikujt e kriptos nga firma si titani i shlyerjeve në mbarë botën PayPal, së bashku me aplikacione kripto të këndshme si Revolut si dhe Robinhood.

Panchenko theksoi se pavarësisht se autoritetet rregullatore të lagjes nuk lejojnë ende firma si Tinkoff Investments të ofrojnë zgjidhje investimi kripto, rusët janë ende duke tregtuar në mënyrë proaktive kripto në sistemet ndërkombëtare, duke pasur më shumë se 15 miliardë dollarë zotërime kripto në shkëmbime:

“Në një mënyrë apo tjetër, njerëzit ekspozohen ndaj kriptove dhe e bëjnë atë jashtë vendit. Do të ishte potencialisht e saktë të ofroheshin shërbime të tilla brenda sistemit ligjor rus. Kjo nuk është e mundur sot ligjërisht, por çështja duhet diskutuar dhe studiuar më thellë.”

Panchenko përfshiu që agjentët e ndërmjetësit si Tinkoff qëndrojnë të përfitojnë nga nxitja e zgjidhjeve të investimeve kripto. Ai gjithashtu theksoi se banka në të vërtetë ka parë një kërkesë në rritje veçanërisht për investime financiare në kripto, në vend që të përdorë kripto-n për vendbanime, e cila është e kufizuar në Rusi nga legjislacioni kombëtar i kriptove "Për Asetet Financiare Dixhitale".

Tinkoff nuk reagoi menjëherë ndaj kërkesës së CryptoPumpNews për vërejtje.

Related: Tregu rus i kriptove me vlerë 500 miliardë dollarë, pavarësisht ligjit të dobët, pretendon drejtori

Informacioni vjen disa muaj pasi CEO i Tinkoff, Oliver Hughes deklaroi se banka kryesore ruse po e ndalonte Tinkoff nga ofrimi i zgjidhjeve të tregtimit të kriptove. "Nuk ka asnjë mekanizëm që ne t'ua ofrojmë atë produkt në Rusi për momentin, sepse banka qendrore ka një pozicion shumë të ashpër," pohoi Hughes.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju