Litecoin arrin nivelin më të lartë në 6 muaj pasi çmimi i LTC rritet me 20% në 24 orë

Sidoqoftë, LTC/USD rrezikon të përmirësohet çmimi, pasi po rilyen një model tradicional të kthesës bearish.

Litecoin arrin nivelin më të lartë në 6 muaj pasi çmimi i LTC rritet me 20% në 24 orë

Litecoin (LTC) në fakt ka ngarkuar fitime të përditshme prej pothuajse 20% më 9 nëntor, shkalla më e lartë për LTC/USD duke pasur parasysh majin 2021, mes një rritjeje më të gjerë të tregut të kriptomonedhave që ekspertët e vlerësojnë rritjen e anktheve të kostos së jetesës.

Prona elektronike e 14-të më e madhe u rrit me pak më shumë se 25% në 3 ditë, duke e shtyrë çmimin e saj në pothuajse 250 dollarë në Coinbase Ndërkohë, vlera e plotë e kriptomonedhave arriti në pothuajse 3 trilion dollarë, shkalla më e lartë ndonjëherë më parë.

Ndikimi i Bitcoin

Rritja e përsëritur e çmimeve të Litecoin tërhoqi ide nga një kryq i krahasueshëm përmbys nga bronzi kryesor i pronave elektronike, informacion nga programet Cointelegraph Markets Pro.

Për rrethana, Bitcoin (BTC), kriptomonedha kryesore e globit sipas kapitalizimit të tregut, u mblodh në një dokument krejt të ri të martën mbi 68,500 dollarë. Ether (ETH) gjithashtu regjistroi një nivel më të lartë të të gjitha kohërave mbi 4,840 dollarë.

bc506a509a29a12dccea821bdf8112d1 - Litecoin arrin maksimumin në 6 muaj pasi çmimi i LTC rritet 20% në 24 orë - 11

Megjithatë, vetëm disa kriptovaluta (altcoins) të zgjedhura u shfaqën shumë më mirë kundrejt Bitcoin në 24 orët e mëparshme, të përbëra nga Litecoin Të dhënat e ofruara nga Messari zbuluan se mjeti LTC/BTC i tregtuar gjerësisht u rrit pothuajse 14%, duke sugjeruar një rritje të lëvizjes së burimeve nga Bitcoin në tregjet Litecoin.

Pritshmëria teknologjike e grupit rekomandoi përfitime shtesë paraprakisht, bazuar në një model tradicional të favorshëm kthese të quajtur pykë në rënie.

Rënia e pykave fillon shumë në krye, por fillon të zvogëlohet me zhvendosjen e çmimit. Një verifikim i favorshëm vjen kur çmimi thyen linjën e prirjes kryesore të pykës. Analistët zakonisht e përkthejnë shpërthimin si një sinjal për një rritje drejt objektivit të fitimeve që qëndron në detaje ekuivalente me lartësinë optimale të pykës.

672903f9e13afe719ff52224ffdbcb13 - Litecoin arrin maksimumin në 6 muaj pasi çmimi i LTC rritet 20% në 24 orë - 13

Fitimet më të reja të Litecoin patën një rënie të çmimit mbi linjën kryesore të trendit të pykës së tij në rënie, duke pritur oferta me përfitim të shtuar.

Duke vepruar kështu, objektivi i fitimeve bëhet rreth 0.006122 BTC. Nga ana tjetër, grafiku i Litecoin zbuloi një shmangie të rënduar midis ritmeve të tij të ngjitjes dhe gjithashtu rënies së sasive në 3 javët e fundit, duke theksuar se zhvendosja e shpërthimit të pykës në rënie mund të zgjerohet dobët.

Një tjetër pykë e Litecoin, por në rënie

Çmimi i Litecoin, në lidhje me dollarët e Shteteve të Bashkuara, në fakt është rritur me më shumë se 150% pas rënies së keqe afër 103 dollarëve më 20 korrik. Por zhvendosja e përfitimit të madh të kriptomonedhës "argjendi në arin e Bitcoin" në fakt ka shkaktuar gjithashtu një pritshmëri të reduktimit, duke sugjeruar se ngjitja e saj planifikon për një kohë jashtë.

Të lidhura: Marrëveshjet e Litecoin janë afër nivelit më të lartë të të gjitha kohërave pasi kanë vazhduar financimin e klientëve

E quajtur pykë ngjitëse, modeli është e kundërta totale e pykës që bie. Fillon më i madh afër fundit, por fillon të ketë ndërsa çmimi rritet. Një verifikim i rënies vjen kur çmimi prishet i renditur poshtë vijës së trendit të reduktuar dhe më pas synon shkallët në një madhësi të barabartë me lartësinë e pykës.

ae279c1b1b63a91dce1885f521406891 - Litecoin arrin maksimumin në 6 muaj pasi çmimi i LTC rritet 20% në 24 orë - 15

Në varësi të shkallës ku Litecoin fillon shpërthimin e tij të pafavorshëm, objektivi i pykës mund të ndryshojë nga 117 dollarë deri në 21 dollarë.

Anasjelltas, një shpërthim përfundimtar mbi 250 dollarë sigurisht që do të rrezikonte të revokonte modelin e pykës së ngjitjes, duke vendosur LTC-në sigurisht për të vlerësuar 300 dollarë si objektivin e saj të çmimit të mëposhtëm.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju