Protokolli i aksioneve të lëngshme pSTAKE mbledh 10 milionë dollarë nga firmat e shquara të kapitalit të sipërmarrjes së kriptomonedhave dhe investitorët engjëj

Dymbëdhjetë firma të kapitalit sipërmarrës dhe 3 investitorë engjëj kanë marrë pjesë në të vërtetë për paratë e DeFiprotocol

Protokolli i aksioneve të lëngshme pSTAKE mbledh 10 milionë dollarë nga firmat e shquara të kapitalit të sipërmarrjes së kriptomonedhave dhe investitorët engjëj

Të martën, pSTAKE, një protokoll likuid i aksioneve nga sistemi i decentralizuar i parave (DeFi) Persistence, zbuloi në një deklaratë të dhënë për CryptoPumpNews se kishte mbyllur në të vërtetë një financim të llogaritur prej 10 milionë dollarësh nga firmat e kapitalit sipërmarrës Tendermint, projektuesi kryesor pas rrjetit Cosmos, fuqi. Blockchain i qëndrueshëm me motorin e tij të marrëveshjes.

Aksioni i lëngshëm është teknika e klientëve "zhytje të dyfishtë" me zotërimet e tyre të kriptove - dmth., duke u mundësuar atyre të vënë bast kripto-n e tyre në një pishinë dhe të përdorin zotërimet e tyre të basteve për kthime në fermë në një pishinë noti të ofruesit të shërbimit të likuiditetit, ose anasjelltas. . Procedura bën të mundur kthime më të intensifikuara, pasi zotërimet prodhojnë kthime në 2 pishina dhe jo në një, megjithatë është gjithashtu më e rrezikshme, pasi investitorët mbajnë nënprodukte me shumë shtresa të shenjës së tyre fillestare.

Financimi u mbështet nga ekipe të ndryshme të kapitalit sipërmarrës, të tilla si Three Arrows Capital, Sequoia Capital India, Galaxy Digital, DeFiance Capital, Coinbase Ventures, Tendermint Ventures, Kraken Ventures, Alameda Research, Sino Global Capital dhe Spartan Group në përmirësim, investitorë engjëj të tillë. si Ajit Tripathi, drejtues i rritjes së kompanisë institucionale në Aave; Do Kwon, krijuesi i Terra; dhe Tascha Punyaneramitdee, themelues i Alpha Finance, gjithashtu morën pjesë në.

Tushar Aggarwal, CEO dhe Themeluesi i Persistence, deklaroi:

"PSTAKE ka përjetuar rritje të konsiderueshme organike që nga lansimi i tij i pambuluar në shtator, dhe ne jemi të emocionuar të vazhdojmë të ndërtojmë në këtë trajektore rritëse."

Shailesh Lakhani, mbikëqyrës i trajtimit të Sequoia India, ofroi listën e mëposhtme, vërejtjen në lidhje me rritjen:

"Ekipi i Sequoia India është i ngazëllyer për t'i mbështetur ata teksa ata ndërtojnë një udhërrëfyes që do të sjellë dobi të reja dhe kompozim të mëtejshëm për asetet e aksioneve."

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju