LinkedIn raporton se listat e vendeve të punës në kripto dhe blockchain janë rritur me 615% që nga gushti 2020

Grupi deklaroi se kompanitë e zgjidhjeve ekonomike parashikoheshin të punësonin më shumë se 3 herë më shumë ekipe me përvojë në pronat elektronike sesa në vitin 2015.

LinkedIn raporton se listat e vendeve të punës në kripto dhe blockchain janë rritur me 615% që nga gushti 2020

Sistemi i orientuar drejt punësimit në internet LinkedIn ka raportuar në fakt se nevoja për punëtorë me përvojë në kripto ose blockchain po rritet në disa biznese.

Sipas të dhënave të 27 tetorit nga redaktori i LinkedIn, Devin Banerjee, informacioni nga grupi i Grafikut Ekonomik të sistemit programon postimet e punës në Shtetet e Bashkuara që përfshinin terma si "blockchain" ose "crypto" u zgjeruan 615% në kontrast me ato në gusht 2020. Informacioni zbulon se ndërsa disa Detyrat me biznesin e përqendruar aktualisht në kripto dhe blockchain i shtuan kësaj rritjeje, bankat standarde JPMorgan ishte ndër kompanitë kryesore për funksionet në fushën e pronave elektronike.

Grupi LinkedIn përfshiu se kompanitë e zgjidhjeve ekonomike parashikoheshin të punësonin më shumë se 3 herë më shumë se disa ekipe me përvojë në pronat elektronike sesa në vitin 2015. Postimet e punës së JPMorgan që nga korriku përbëheshin nga cilësime të përqendruara në iniciativat e saj ndërkombëtare të avancimit të blockchain, programues të programeve softuerike të përqendruar në zinxhir , stilistë, tregtarë dhe auditorë në internet. Firma ngarkoi më shumë se 30 hapje për procedurat e saj në SHBA në një javë të vetmuar.

"Mundësitë në asetet dixhitale janë të shumta," tha Roman Regelman i Bankës së Nju Jorkut Mellon "Tani mund të tërheqim talentin në një mënyrë shumë të ndryshme."

Related: Postimet kryesore të punës nga zona e kriptove në 2021

Biznese të tjera të rëndësishme që nuk lidhen drejtpërdrejt me kripto-n ose paratë kanë ngarkuar gjithashtu detyra të lidhura me zonën e kriptos. Në shkurt, dyqani i rëndësishëm në internet Amazon deklaroi se po kërkonte një mbikëqyrës të avancimit të programeve softuerike në Meksikë për të ndihmuar në nisjen e "një produkti të ri pagese". Në maj, Apple deklaroi se i pëlqente një person me përvojë në “ofruesit alternativë të pagesave” – të përbërë nga kriptomonedha – për një vendosje mbikëqyrësi për avancimin e shërbimit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju