Shkëmbimi kryesor i kriptomonedhave përfundon Serinë B me një vlerësim 300 milion dollarë

Kriptomonedha është më e madhe se shlyerjet elektronike; përkundrazi, duke ofruar një të ardhme për avancim, të drejta të barabarta financiare dhe gjithashtu një glob të tërë shumëdimensional.

Shkëmbimi kryesor i kriptomonedhave përfundon Serinë B me një vlerësim 300 milion dollarë

Me paranë elektronike vjen avancimi, efektiviteti dhe, ndoshta më e rëndësishmja, të drejtat e barabarta. Megjithatë, para se të ndodhë kjo, paratë elektronike duhet të përfundojnë të jenë mjaft të lehta për t'u përdorur për të gjithë dhe gjithashtu të disponueshme për t'u siguruar që çdo person mund ta bëjë këtë. Siç qëndron sot, shumë zgjidhje kripto janë sfiduese për t'u përdorur dhe gjithashtu të vështira për t'u kuptuar. Për më tepër, performanca të tilla si bashkimi i blerjeve në zonë, tregtimi i të ardhmes ose zgjidhjet e shtrimit nuk ofrohen lehtësisht për ata që janë aktualisht energjikë në tregjet standarde. Prandaj, që nxitja masive të përfundojë të jetë një mundësi aktuale, e gjithë procedura nga blerja e monedhave deri te kryerja e një profesioni shumë më të ndërlikuar kërkon të jetë e pakomplikuar.

Shkëmbimi kryesor i kriptove, BitMart, synon ta zgjidhë këtë problem duke zhvilluar një sistem monetar të larmishëm dhe gjithashtu të hapur në një afat të afërt dhe gjithashtu një hyrje që tregon globin e ardhshëm të Web 3.0 në planin afatgjatë. BitMart në fakt ka verifikuar se është mirë në metodën e tij me mbylljen e një Serie B me një vlerësim prej 300 milionë dollarë. Raundi udhëhiqet nga kompania e kapitalit personal me bazë në Nju Jork, Alexander Capital Ventures, e njëjta kompani që bleu ndërprerësit e sektorit të njohur, Airbnb. Spotify, dhe gjithashtu Kraken, të nënshkruar nga Alpha Square Group, Chaos Ventures dhe gjithashtu të tjerë.

Në veprim të këtij bashkëpunimi, Jonathan Gazdak, mbikëqyrës i aksioneve të Alexander Capital Ventures,

“Ne jemi të emocionuar nga mundësia për të mbështetur dhe punuar me ekipin e talentuar të profesionistëve të BitMart. Kjo organizatë e mirëmenaxhuar ka përjetuar rritje dhe sukses të jashtëzakonshëm në hapësirën e shkëmbimit të aseteve dixhitale. Teknologjia përçarëse e kompanisë i ka bërë shpejt ato një lider në industri. Ne nuk mund të ishim më të kënaqur me gjendjen aktuale të kompanisë dhe mezi presim të përfshihemi në evolucionin e ardhshëm të biznesit.”

E themeluar në vitin 2017, BitMart ka përjetuar në fakt një veprim zhvillimi, si i dukshëm nga rritja e tij 100 herë e individëve energjikë të përditshëm dhe gjithashtu rritja e stafit në 10 muajt e fundit. Shkëmbimi në fakt ka lëshuar gjithashtu një numër ofertash në grupin e thjeshtë, të përbërë nga kursime të gjithanshme të kostos dhe gjithashtu kursime të siguruara në kosto për individët e kriptomonedhave. Nga ana e biznesit, grupi po përfshin një sërë lidhjesh energjike me punë krejt të reja të decentralizuara nëpërmjet degës së mbështetjes financiare Cipholio Ventures.

Riformësimi i klimës ekonomike në mbarë botën

Duke operuar me idenë se paratë elektronike të decentralizuara mund të përmirësojnë bazat e klimës ekonomike mbarëbotërore, BitMart aktualisht identifikohet si një nga 15 shkëmbimet kryesore të kriptove në CoinGecko, me mbi 700+ simbole në 11 tregje nga Ethereum (ETH), tek Polkadot, gjithashtu duke zgjatur si për NFT-të dhe gjithashtu metaversin më të lartë. Përdoruesit plotësohen gjithashtu me disa shanse të reja për të ardhura, siç ofrohen duke u mbështetur në shoqëruesit institucionalë.

Më shumë kuptime mbi Bitmart këtu

Duke u pozicionuar me shoqërinë e tyre për integritet dhe gjithashtu hapje, BitMart në fakt ka mbetur të mirëpresë konformitetin në të gjitha ndërmarrjet e saj. Në shqetësimet për të paraqitur standardet, Sheldon Xia, krijuesi dhe gjithashtu CEO në BitMart, ndan,

“SHBA është vendi me kuadrin më të rregulluar të industrisë së blockchain. Ne kemi përqafuar në mënyrë aktive regjimin rregullator. Gjithashtu, mbledhja e fondeve të serisë B ndihmon BitMart të kërkojë më shumë burime strategjike dhe të kërkojë partnerë strategjikë udhëheqës dhe profesionistë.”

Krahu i investimeve financiare të BitMart, i cili ka një gji të betejës prej mbi 50 milion dollarë, sigurisht që do të mbetet për të shpenzuar dhe gjithashtu për të mbështetur zhvillimin e mjedisit të kriptomonedhës. Grupi i tyre i përpjekjeve vetëm së fundmi bëri shumë investime financiare të llogaritura në të gjitha fushat jetike të sektorit, si metaverse, frame, GameFi dhe gjithashtu DeFi.

Mbetet shumëdimensionale

Sistemi po e vendos veten për zhvillim si në frontin e shkëmbimit, ashtu edhe në lidhje me mjedisin shumëdimensional të kriptove. Në veprim ndaj këtyre iniciativave, BitMart synon të përqendrohet vazhdimisht në kostot dhe gjithashtu punët e zgjuara dhe gjithashtu të rrisë zhvillimin e tyre. Grupi BitMart synon gjithashtu të ushqejë avancimin e metaverses dhe gjithashtu mundësinë e tij për të dhënë shanse krejt të reja për argëtim, fitime dhe gjithashtu lidhje sociale.

Nga ana e mjedisit të kriptomonedhës, përparim i njëjtë me siguri do të bëhet me globin standard monetar, i cili konsiston në zgjerimin e tregut të nënprodukteve dhe gjithashtu sigurimin e shkëmbimeve të buta fiat-to-crypto dhe gjithashtu kripto-to-fiat. Së bashku, grupi mendon se këto fushata sigurisht që do t'i mundësojnë BitMart të vazhdojë të jetë në krye si një udhëheqës sektori që luan një komponent në krijimin e rritjes së globit shumëdimensional të kriptomonedhës.

Mësoni shumë më tepër në lidhje me BitMart

Kushte të përgjithshme CryptoPumpNew s nuk rekomandon asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. Ndërsa synojmë t'ju japim detaje shumë të rëndësishme që mund të marrim, shikuesit duhet të bëjnë studimin e tyre përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin dhe gjithashtu të sjellin përgjegjësi të plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të merret në konsideratë. konsiderata si udhërrëfyes për investimet financiare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju