Ligjvënësit shtyjnë dispozitat e kriptove në projektligjin për infrastrukturën

Propozimi më i fundit nga një ekip demokratësh të Dhomës së Përfaqësuesve kërkon të ndryshojë saktësisht se si përditësimet e kodit të detyrimit tatimor ndikojnë tek subjektet kripto "të cilët nuk angazhohen në shërbime brokerimi".

Ligjvënësit shtyjnë dispozitat e kriptove në projektligjin për infrastrukturën

Ligjvënësit nga të dy anët e rreshtit po merren me ndryshimet kundrejt ndryshimeve në politikat e mbulimit të detyrimeve tatimore për ndërmjetësit e kriptove, si dhe marrëveshjet mbi 10,000 dollarë në Projektligjin e Infrastrukturës së sapo miratuar

Dhjetë kongresmenë demokratë amerikanë të udhëhequr nga Rep Darren Soto nga Florida kërkuan ndryshime në interpretimin e një ndërmjetësi në projektligjin e infrastrukturës që u fut në rregullore më 15 nëntor.

Ekipi dha një letër të hapur, të autorizuar nga Soto, përveç përfaqësuesve Ro Khanna, Stacey E. Plaskatt, Eric Swalwell, Tim Ryan, Susan Wild, Marc Veasy, Jake Auchincloss, Al Lawson, si dhe Charlie Crist duke kërkuar përditësime për zonën 6045(c)(1) në kodin e detyrimit tatimor sipas Kornizës Bipartizane të Infrastrukturës (BIF).

Ekspertët paralajmëruan se rregullorja e re e diskutueshme mund të shohë minatorët, vlerësuesit, si dhe programuesit e buxhetit të menduar si ndërmjetës për funksionet e detyrimeve tatimore. Letra i bën thirrje kryetares së Dhomës së Përfaqësuesve, Nancy Pelosi, që ta heqë këtë ekip me premisat se nuk përfshihen në zgjidhjet e agjentëve ndërmjetësues.

Letra gjithashtu trajton çështjet mbi ndikimet negative të tregut, si dhe saktësisht se si Shtetet e Bashkuara me siguri do të ruajnë çmimin e teknologjisë teknike nëse ligjet vazhdojnë të jenë të pamodifikuara.

“Siç është shkruar sot, BIF do të rrisë pasigurinë në industrinë e kriptomonedhave, do të zgjedhë fituesit dhe humbësit dhe do të pengojë përpjekjet e IRS për të taksuar me saktësi kriptovalutat, të gjitha duke i dhënë fund avantazhit konkurrues të vendit tonë ndaj vendeve të tjera në tregun e aseteve dixhitale.”

Senatorët po bëjnë gjithashtu presion për të ndryshuar kërkesat për mbulimin e detyrimeve tatimore në BIF. Siç raportohet nga Bloomberg, senatori demokrat Ron Wyden si dhe senatori republikan Cynthia Lumis dërguan një propozim-ligj për të cilin ata pretendojnë se mbron teknologjinë amerikane, bën që disa amerikanë të paguajnë detyrimet tatimore që u detyrohen, si dhe "të mos zbatohen për individët që zhvillojnë teknologjinë e bllokut dhe kuletat.”

Të ngjashme: Ligjvënësi i Shteteve të Bashkuara dërgon rezolutë për të lejuar vendbanimet e kriptove në Kompleksin Capitol

Senatori republikan Ted Cruz gjithashtu paraqiti rregulloren e 16 nëntorit për të ndryshuar kodin e detyrimit tatimor. Ai i quan politikat e reja të mbulimit një "sulm shkatërrues" në tregun e kriptomonedhave. Çështjet e tij ngjajnë me disa nga ato të Përfaqësuesve Demokratë të Dhomës së Përfaqësuesve që përcaktimi aktual me siguri do të shtypë teknologjinë amerikane, si dhe "të rrezikojë privatësinë e shumë amerikanëve".

Senatorët në përgjithësi sapo kanë filluar të njohin me thellësi më të madhe se si funksionon tregu i kriptomonedhave. Komiteti i Përbashkët Ekonomik i Kongresit të SHTETIT TË BASHKUAR mbajti një 17 nëntor duke dëgjuar etiketën "Demistifikimi i kriptos: Asetet dixhitale dhe roli i qeverisë". Në këtë seancë, ata shqyrtuan detyrimet e vështira tatimore të subjekteve që duhet të kontrollojnë bursat qendrore, si dhe u pajtuan se privatësia personale si dhe siguria janë shqetësimet kryesore.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju