Komunitetet Latinx vazhdojnë të ngrihen mbi pengesat e adoptimit të Bitcoin

Komunitetet latine janë duke nxitur adoptimin e mëtejshëm, pasi kripto është verifikuar për të përmbushur kërkesat e tyre të ndryshme në një mënyrë që paratë konvencionale nuk munden.

Komunitetet Latinx vazhdojnë të ngrihen mbi pengesat e adoptimit të Bitcoin

Pronat dixhitale në fakt kohët e fundit kanë përfunduar të jenë një numër në rritje i gjërave të zakonshme në jetën tonë të përditshme – aktuale, kulturën pop, si dhe komunikimet tona individuale. Në tremujorin e parë të vitit 2021, shumëllojshmëria e blerjeve të përditshme ndërkombëtare të Bitcoin (BTC) arriti në 367,536. Vetëm Bitcoin aktualisht përbën rreth 20 miliardë dollarë blerje të përditshme në internet. Jo vetëm kjo, por ata që njohin vetitë elektronike si dhe kriptovalutat u besojnë atyre pa kushte – “Indeksi Global i Përdoruesit të Kriptove” i Binance për vitin 2021 zbulon një vetëbesim 97% në kriptomonedha.

Proporcionalisht, pjesëmarrësit e komuniteteve Latinx në Shtetet e Bashkuara kanë disa nga çmimet më të larta të adoptimit të kriptove, me rreth 31% të individëve hispanikë që posedojnë Bitcoin si dhe të njëjtin informacion që specifikon se 25% e pronarëve të Bitcoin janë Latinx. Ka shumë faktorë prapa ky çmim i jashtëzakonshëm i adoptimit, jo më pak e rëndësishmja është e vërteta se ky ekip ka shumë më pak akses në gamën e gjerë konvencionale. Në vitin 2016, anëtarët e familjes Latinx mbanin shumë më pak se një të gjashtën e gamës së gjerë të anëtarëve të bardhë të familjes, si dhe kishin disa herë më shumë gjasa për të ndihmuar një anëtar të familjes që të mos përballej me ta. Në vitin 2020, individët meksikanë që qëndrojnë në Shtetet e Bashkuara dërguan mbi 40 miliardë dollarë për anëtarët e familjes në Meksikë, si dhe një numër i këtyre transfertave ndodhën përmes kriptomonedhës.

cf235f4953407ebfb4e2aa7a7cf521e9 - Komunitetet latine vazhdojnë të ngrihen mbi pengesat e adoptimit të Bitcoin - 9

Ndërsa komunitetet Latinx duket se shkojnë në qendër të marrjes së pronave elektronike si dhe përdorimit të tyre për të rritur jetën e tyre të përditshme, është shumë e rëndësishme që ata në sektorët e kriptomonedhës, si dhe në sektorët e posedimit elektronik të aplikojnë për t'u përbërë nga ekipe të margjinalizuara. në strategjitë e tyre të ardhshme, si dhe për t'i përfshirë dhe mirëpritur këto komunitete, për të vazhduar në këtë trajektore më të lartë të adoptimit, si dhe për të siguruar që çdo person të njohë shumëllojshmërinë e gjerë të avantazheve që mund të ofrojnë pronat elektronike.

Birësimi i Amerikës Latine

Është vetëm një çështje kohe para se pronat elektronike të përfundojnë përhapjen në Amerikën Latine Për shembull, hidhini një sy zgjedhjes së El Salvadorit për të përfunduar të jetë kombi i parë i globit që e kategorizon Bitcoin si tender të ligjshëm. Qytetarët në El Salvador aktualisht mund të marrin 30 dollarë Bitcoin kur shkarkojnë dhe instalojnë, si dhe regjistrohen në aplikacionin e kriptomonedhës së qeverisë federale, Taksat Chivo mund të paguhen në Bitcoin, si dhe tarifat sigurisht që do të shfaqen në BTC ose në SHBA dollarë. Një drejtues i rëndësishëm i rregullores është të ndihmojë individët në vende të tjera në mbarë botën që po dërgojnë kompensime në El Salvador, pasi këto vendbanime zakonisht kanë vështirësi me blerjet e larta, si dhe me tarifat e pagesave kur bëhen nëpërmjet parave fiat.

Related: Çfarë fshihet në të vërtetë pas 'Ligjit të Bitcoin' të El Salvadorit? Zgjidhja e ekspertëve

Argjentina po i përmbahet drejtimit të El Salvadorit, me pjesëmarrësit e Kongresit Kombëtar të Argjentinës që së fundi dërguan një kosto që me siguri do t'u mundësojë individëve argjentinas të miratojnë pagat e tyre nëBitcoin Kuba, Paraguai si dhe Uruguai kanë sugjeruar të gjithë se ata do të njohin zyrtarisht dhe kontrollojnë kriptomonedhën në kombet e tyre në të ardhmen e menjëhershme. Udhëheqësit në Argjentinë, Brazil, Panama si dhe në të kaluarën kanë rekomanduar në fakt aktivitetin e El Salvadorit në faqet e mediave sociale.

Ndihma për udhëtarët që po dërgojnë kompensime për miqtë dhe familjen e tyre në vendet e tyre të lindjes është thjesht një shembull se si pronat elektronike mund të pajisin individët. Zgjidhjet e shlyerjes së faturave me anë të inovacionit blockchain mund të jenë gjithashtu jetësore për individët në komunitetet e margjinalizuara. Pagesat me anë të blockchain janë shumë më të sigurta dhe më të sigurta, shumë më të shpejta si dhe zakonisht shumë më efikase me kosto sesa qasjet konvencionale – si dhe jo kanë nevojë për akses në rrjetet konvencionale financiare si dhe të shlyerjeve. Kjo është veçanërisht e konsiderueshme, pasi një numër i madh i atyre në komunitetet e margjinalizuara nuk kanë akses në një llogari kursimi. Ndërsa ato përbëjnë vetëm 32% të popullsisë së SHBA-së, shtëpitë e zeza si dhe ato latine përbëjnë 64% të pabankareve të saj, si dhe 47% të atyre që nuk kanë banka.

bb365abba2112a00d6c6fb7995d2a033 - Komunitetet latine vazhdojnë të ngrihen mbi pengesat e adoptimit të Bitcoin - 11

Tejkalimi i pengesave për të hyrë

Ata nga komunitetet e margjinalizuara kanë zbuluar në fakt këmbënguljen e tyre, si dhe vendimin se si i kanë prezantuar në të vërtetë dhe si i kanë përdorur këto risi krejt të reja në dobi të tyre, duke hequr qafe kufizimet që paratë konvencionale kanë vënë mbi ta. Këto ekipe janë ndër një nga më të vetëdijshmit për kripto-n në Shtetet e Bashkuara, si dhe janë të shpejta për t'u marrë si dhe për të përdorur inovacionin.

Aktualisht është funksioni i sektorit të kriptove, qeverive federale si dhe kompanive që të lidhen me komunitetet e margjinalizuara, si dhe t'u ofrojnë atyre veçanërisht, duke përfshirë komunitetet e tyre si dhe duke u zbuluar atyre se si mund të përfitojnë më shumë, si dhe të transformojnë ditën e tyre. -Jeton si duhet. Nëse biznesi si dhe organet kontrolluese mund të zbulojnë shoqëritë si dhe praktikat e këtyre komuniteteve, ata mund të njohin kërkesat e tyre si dhe mund t'i përshtatin këto nevoja në një mënyrë po aq të favorshme.

Dy pengesa kryesore për adoptimin e posedimit elektronik vazhdojnë: mungesa e mirëkuptimit si dhe shqetësimet në lidhje me sigurinë. Për këtë qëllim, edukimi dhe të mësuarit janë jetike për adoptimin shtesë të posedimit elektronik – individët duhet të njohin vlerën e pronave elektronike, si dhe mënyrën se si pronat elektronike mund t'u ofrojnë atyre si dhe komunitetet e tyre, duke pasur parasysh që pronat elektronike janë ende një parim mjaft i ri. , shqetësimi si dhe mungesa e të kuptuarit janë krejtësisht të natyrshme. Është e vështirë të kuptosh se si këto risi krejt të reja mund të ndryshojnë kornizat e qëndrueshme, siç janë institucionet financiare konvencionale, si dhe se si kjo risi krejt e re mund t'u ofrojë atyre më mirë, në mënyrë të sigurt dhe të qëndrueshme.

Related: Adoptimi masiv i teknologjisë blockchain është i realizueshëm, si dhe edukimi dhe mësimi është sekreti

Pronat dixhitale përdorin inovacionin blockchain, i cili zakonisht mendohet të jetë vetëm një nga alternativat më të sigurta dhe më të sigurta për blerjet, si dhe zgjidhjet; megjithatë, kjo mund të mos jetë fillimisht e qartë për ata që nuk e njohin parimin, si dhe ata të shqetësuar në lidhje me sigurinë e parave të tyre, si dhe shlyerjet. Me mirëkuptimin ideal, si dhe përpjekjet akademike, ne mund t'i ndihmojmë adoptuesit e kriptomonedhave të zgjedhin kompani të sigurta dhe të sigurta, të kontrolluara si dhe të certifikuara poseduese elektronike, për t'u siguruar që ata të mund të negociojnë me kënaqësi.

Adoptimi i përhapur i kriptove është ende në ditët e para, si dhe shumë pengesa ende ekzistojnë. Lidhjet e forta të qeverisë federale me financat konvencionale në shumë vende sigurisht që do të nxisin kapjen e pronave elektronike. Duke marrë një teknikë nga lart-poshtë, është thelbësore që qeveritë federale si dhe drejtuesit e sektorëve të forcojnë këtë risi të fundit, jashtëzakonisht të favorshme. Duke zhvilluar një mjedis të sigurt, të kontrolluar për kripto-n, si dhe duke promovuar diskutime të shëndetshme dhe të balancuara, si dhe edukim dhe mësim mbi këtë temë, ne mund të pajisim, si dhe të ndryshojmë jetën e njerëzve gjithashtu më mirë.

Rodrigo Bezanilla është planifikuesi i organizatës së Amerikës Latine në Coinsource Me mbi 25 vjet përvojë si një investim financiar dhe si këshilltar ekonomik, Rodrigo ka një histori gjithëpërfshirëse eksperti në lidhjet ndërkufitare midis Meksikës si dhe Shteteve të Bashkuara si duke u kujdesur për shoqëruesin në Tejas Opportunity Group, një kompani ekskluzive kapitale ndërkufitare e përqendruar në investimet financiare me efekt social në Teksas, Rodrigo ofron kompetencën e tij për të strukturuar shanset për lagjen e Amerikës Latine nëpërmjet partneriteteve organizative taktike, si dhe detyrave ekskluzive të kapitalit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju