Shkëmbimi më i madh i kriptomonedhave në Amerikën Latine për të zhvilluar tokenat e energjisë së rinovueshme

Mercado Bitcoin dhe gjithashtu strategjia Comerc për të lançuar 2 tokena të ndryshëm që stimulojnë përdorimin e energjisë së rinovueshme.

Shkëmbimi më i madh i kriptomonedhave në Amerikën Latine për të zhvilluar tokenat e energjisë së rinovueshme

Në një lajm për Reuters News të enjten herët në mëngjes, shkëmbyesi brazilian i kriptovalutave Mercado Bitcoin deklaroi se në fakt ka autorizuar një kontratë me Comerc, ndër transportuesit kryesorë të energjisë me pakicë në Brazil, për të zhvilluar argumente të energjisë së rinovueshme Mercado Bitcoin dhe gjithashtu Comerc që kërkon të kryejë. 2 lloje argumentesh.

Fillimisht, koleksioni që do të nisë në vitin 2022, sigurisht që do të lidhet me një plan të kthimit të parave për prodhimin e energjisë diellore. Aktualisht, klientët Comerc marrin deri në 15% deri në 20% të vlerës së shpenzimeve të tyre të energjisë elektrike në kthim parash, nëse ata vendosin në butonin e energjisë diellore.

Në një deklaratë të informuar për Reuters, Matheus Nogueira, CEO i Nori, një biznes që shpërndan energji për Comerc, deklaroi si më poshtë:

Shenja mund të trajtohet si çdo lloj parash të tjera të ndryshme, megjithatë ka një përfitim të veçantë, është një shenjë që përfaqëson një gjeneratë të rinovueshme.

Ndërkohë, një ekzekutiv i lidhur me detyrën në Comerc ofroi deklaratën e përputhshmërisë me 3 “D”-të e përpjekjeve të biznesit në lidhje me energjinë e rinovueshme:

Së pari, dekarbonizimi, duke nxitur energjinë e rregullt; e dyta është decentralizimi, impiantet tona bazohen në gjenerimin e shpërndarë…, dhe në fund të fundit, dixhitalizimi.

Sigurimi Mercado Bitcoin pretendon të jetë kriptomonedha më e madhe në Amerikën Latine, me më shumë se 3 milionë klientë. Sipas CoinGecko, shkëmbimi liston 11 monedha dhe gjithashtu ka një sasi tregtimi prej 19.4 milion dollarë në 24 orët e mëparshme. Më herët këtë vit, Mercado Bitcoin tërhoqi një investim financiar prej 200 milion dollarësh nga perandoria ndërkombëtare japonezeSoftbank. Shkëmbimi në fakt ka rafinuar përputhjen e USD prej mbi 5 miliardë dollarësh në profesionet e kriptove duke marrë parasysh atë janar.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju