KuCoin lëshon zyrën virtuale në metaversen Bloktopia

Sipas shkëmbimit, zyra meta sigurisht që do t'u mundësojë klientëve të përmirësojnë cyberpunks, të komunikojnë me orenditë virtuale të shtëpisë, përveç bisedës dhe gjithashtu të bisedojnë me njëri-tjetrin në atmosferën virtuale.

KuCoin lëshon zyrën virtuale në metaversen Bloktopia

Shkëmbyesi i kriptove KuCoin në fakt ka zbuluar se me siguri do të hapë një zyrë virtuale brenda ndërtesës së lartë nga metaverse e decentralizuar Bloktopia.

Në një deklaratë të datës 2 nëntor, KuCoin pretendoi se me siguri do të regjistrohej me metaverse duke lëshuar një zyrë brenda sistemit të Bloktopia, e bërë si një ndërtesë e lartë. Struktura virtuale ka 21 shkallë të ndryshme në njohjen e furnizimit të përgjithshëm prej 21 milionë Bitcoin (BTC) dhe gjithashtu parashikohet të strehojë zhvillues të tjerë të tjerë materiale të përbërë nga Polygon dhe gjithashtu Orteku.

Sipas shkëmbimit, zyra meta sigurisht që do t'u mundësojë klientëve të përmirësojnë cyberpunks, të komunikojnë me orenditë virtuale të shtëpisë, përveç bisedës dhe gjithashtu të bisedojnë me njëri-tjetrin në atmosferën virtuale. KuCoin në fakt ka përqafuar në të vërtetë një dizajn të këndshëm kompanie metaverse, duke ofruar ndihmë për tokenin indigjen të Bloktopia-s, BLOK, përveç shenjës së energjisë për Dreams Quest (DREAMS), një sistem i lojërave kompjuterike i bazuar në blockchain që shkon për një situatë ekonomike të bazuar në metaverse.

eedf878dd609cdaebb52fef44e53494f - KuCoin lëshon zyrën virtuale në metaverse Bloktopia - 7

Kohët e fundit, kompanitë e rëndësishme të përbërë nga Facebook, Microsoft dhe gjithashtu Nike kanë zbuluar të gjitha synimet e tyre për t'u regjistruar me metaverse Facebook të riemërtuar zyrtarisht në Meta, Microsoft përmirësoi Ekipet e tij dhe gjithashtu zgjidhjet e konsolave ​​të lojrave Xbox pc si përbërës të metaverses së tij. strategjitë, dhe gjithashtu postimet e detyrave të Nike zbuluan se biznesi i veshjeve po punonte me një zhvillues virtual të këpucëve.

Të ngjashme: KuCoin motivon minierat më të gjelbra të kriptove me pishinën e provës së punës

Nëse kompanitë e kriptos me siguri do të pajtohen me shembullin e KuCoin në zhvillimin e një zone zyre virtuale për klientët, vazhdon të shihet, megjithatë polici i artikullit kryesor të Facebook Chris Cox foli sot në Web Summit 2021 se si atmosfera mund të përputhet shumë më mirë për disa biznese. :

Fillova t'i mbaj konferencat e personelit tim në studio, dhe gjithashtu faktori që është shumë më mirë për ne është që ju të arrini të shihni lëvizjen e trupit dhe gjithashtu tingullin e zonës që sugjeron që mund të diskutoni me njëri-tjetrin të ndryshëm. Ju mund të përdorni duart tuaja, që është një komponent i madh i mënyrës se si lidheni, dhe pas kësaj mund të mbështeteni dhe gjithashtu të modifikoni fokusin tuaj bazuar në qëndrimin që është një pjesë e madhe se si kemi një konferencë me ekipin.”

I lançuar në vitin 2017, KuCoin raportoi se kishte 10 milionë klientë që nga gushti i vitit të kaluar, cyberpunks morën afërsisht 275 milionë dollarë nga shkëmbimi përpara se të kishte aftësinë për të rikuperuar pjesën më të madhe të fondeve.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju