KuCoin Labs lançon fondin e kapitalit të sipërmarrjes prej 100 milionë dollarësh për të fuqizuar projektet e fazës së hershme Metaverse

Tregtia e gjashtë më e madhe e kriptomonedhave në botë për nga sasia po kalon në metaverse.

KuCoin Labs lançon fondin e kapitalit të sipërmarrjes prej 100 milionë dollarësh për të fuqizuar projektet e fazës së hershme Metaverse

KuCoin Labs, korporata pas tregtisë së gjashtë më të madhe të kriptomonedhave në botë duke blerë dhe shitur sasi me më shumë se 500 prona kripto të listuara, prezantoi të mërkurën se mund të lançonte një fond metaverse prej 100 milionë dollarësh për detyrat e fazës së hershme. Paratë mund të jenë gjithashtu atje për subjektet që zhvillojnë lojëra video të bazuara në blockchain, argumente të pandryshueshme dhe qëllime të decentralizuara. Përveç kësaj, Kucoin madje mund të paraqesë ofruesit e inkubacionit të ndërmarrjeve, markën, stimujt dhe partneritetet e ndërmarrjeve për ndërtuesit e zgjedhur në fond.

Johnny Lyu, CEO i Kucoin, deklaroi tjetrin në një pohim të gatshëm të marrë nga CryptoPumpNews:

“KuCoin Metaverse Fund do të lançohet për të përshpejtuar evolucionin e industrisë së internetit. Shpresojmë të maturojmë industrinë në zhvillim të blockchain duke forcuar më tej aplikimin e teknologjisë blockchain në projektet metaverse.”

Lou Yu, kreu i KuCoin Labs, shtoi:

“Koncepti i metaverses ka mbetur në nivelin teorik që kur u propozua në shekullin e kaluar. Vetëm në lindjen e blockchain, metaverse u bë fati i ardhshëm i migrimit për njerëzimin.”

Ideja e një metaverse, ose aktualiteti dixhital i shtuar me sistemin e tij ekonomik dixhital personal, ka fituar tërheqje që kur Facebook u riemërua si muaji i fundit Meta për t'i kushtuar vëmendje rritjes së tij. Menjëherë pas kësaj, Microsoft u fut në metaverse me përditësimet e Ekipit dhe përmirësimet e Xbox. Më pas, Animoca Brands zbuloi planet e saj për një Metaverse NFT Okay-pop. Me transferimin e prodhuesve ndërkombëtarë shtesë, tregu i përgjithshëm i adresueshëm i Metaverse parashikohet të zhvillohet në mbi 1.5 trilion dollarë deri në fund të vitit 2030. Ndërkohë, debatet po vazhdojnë nëse Metaverse duhet të centralizohet apo jo.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju