Kraken do të heqë Monero për klientët në Mbretërinë e Bashkuar deri në fund të nëntorit

Megjithëse monedhat e privatësisë personale u japin klientëve mbrojtje të pakrahasueshme për detajet e tyre individuale, disa kanë frikë se ato mund të përdoren shpejt për objektiva të paligjshëm.

Kraken do të heqë Monero për klientët në Mbretërinë e Bashkuar deri në fund të nëntorit

Në një e-mail të vlerësuar nga klientët e Reddit, Kraken, shkëmbimi i tetë më i madh i kriptomonedhave në botë për nga sasia e tregtimit, zbuloi se me siguri do të hiqte monedhën e privatësisë personale Monero (XMR) në përputhje me politikat në Mbretërinë e Bashkuar. Sistemi me siguri do të ndalojë të gjitha XMR. detyrat e tregtimit, buxhetet e vendosura të XMR për t'u tërhequr vetëm, dhe gjithashtu të detyrojnë të likuidojnë çdo lloj vendosjeje ekzistuese të marzhit XMR pas 26 nëntorit.

Nëpërmjet kriptografisë së përparuar, monedhave të privatësisë personale si adresat publike të xhepit të individëve të rrallë Monero dhe gjithashtu sasitë e shlyerjeve kur marrëveshjet e tyre shfaqen në blockchain, duke e bërë të pamundur, në kontekstin e inovacionit ekzistues, që subjektet mjekoligjore si Chainalytics të gjurmojnë elektronikisht identifikimet të ngjarjeve negociuese.

Përparimi i monedhave të privatësisë personale si XMR ka qenë në fakt një temë e diskutueshme. Mbështetësit thonë se ata u ofrojnë klientëve privatësi më të lartë individuale sesa kriptomat me revista të shikueshme universale si Bitcoin (BTC), duke ditur që adresat publike të librave të xhepit të njerëzve dhe gjithashtu marrëveshjet nuk mund të krahasohen me detajet e klientit të njohur që mbahen në shkëmbimet në shpojnë hijen e identifikimit të tyre. Megjithatë, kritikët e filmit deklarojnë se natyra e pagjurmueshme e monedhave të privatësisë personale e bën të përsosur nxitjen e tyre nga keqbërësit, si për shembull për përdorim në trafikun e ilaçeve, evazion nga detyrimet tatimore ose procedurat e pastrimit të parave.

Si rezultat, monedhat e privatësisë personale ndeshen me analiza nga shkëmbimet e kriptomonedhave në të gjithë globin. Vitin e kaluar, Coinbase refuzoi të listonte XMR, duke përmendur çështjet rregullatore. Më parë në janar, Bittrex hoqi nga lista XMR, përveç monedhave kryesore të privatësisë personale Zcash (ZEC) dhe gjithashtu Dash Riccardo Spagni, mirëmbajtësi i mëparshëm i XMR, u burgos në Shtetet e Bashkuara në korrik me kërkesë të qeverisë federale të Afrikës së Jugut për mashtrime të supozuara. vepra penale për shkak të kombit midis viteve 2009 dhe 2011. Ai në fakt është larguar nga kujdestaria, megjithatë procedurat gjyqësore janë të vazhdueshme.

Pavarësisht nga reagimi në rritje nga bankat qendrore dhe gjithashtu organet e menaxhimit kundrejt monedhave të privatësisë personale, ato në fakt kanë vazhduar të fitojnë kontroll mes klientëve të kriptomonedhave. Sipas CoinGecko, kapitalizimi i plotë i tregut i të gjitha monedhave të privatësisë personale aktualisht qëndron në pothuajse 15 miliardë dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju