Shkëmbimi Kraken kundërshton shqetësimet rregullatore të konkurrentëve me listimin e SHIB

Hapi mund të gjendet në krahasim me shkëmbime të tjera elektronike të pronave, të tilla si Robinhood, të cilat në fakt kanë qëndruar larg renditjes së altcoins si shqetësimet mbirregulluese të SHIB

Shkëmbimi Kraken kundërshton shqetësimet rregullatore të konkurrentëve me listimin e SHIB

Shkëmbimi elektronik i pronave me bazë në Shtetet e Bashkuara, Kraken, në fakt ka zbuluar se me siguri do të fillojë të mbajë memecoin viral Shiba Inu (SHIB) që nga 30 nëntori.

Sigurisht që do të ketë një pagesë minimale prej 373,000 SHIB (16 dollarë), dhe gjithashtu sasia minimale e tregtimit është 50,000 SHIB (2 dollarë). SHIB fillimisht do të jetë i tregtueshëm kundrejt dollarit amerikan dhe grupeve euro, megjithatë, Kraken Futures dhe gjithashtu Margin Trading për SHIB nuk do të ofrohen në fillim.

Mbikëqyrësi i trajtimit të Kraken Australia, Jonathon Miller, informoi CryptoPumpNews se industria e kriptove mban punë me një nevojë të qartë për tregti, e përbërë nga SHIB

Në momentin e postimit, SHIB është kriptomonedha e 12-të më e madhe me një kapitalizim tregu prej 25.81 miliardë dollarë. SHIB në fakt është rritur mbi 20% në 24 orët e fundit në informacionin e listimit.

Miller përfshiu, "Unë nuk do ta përshkruaj Kraken si vendin ku renditet çdo monedhë e vetme, nuk është ajo për të cilën jemi njohur."

Kraken është ndër shkëmbimet më pak konvencionale me 93 prona në bursë në përgjithësi. Ndërkohë, Coinbase mban 51 prona, dhe gjithashtu Robinhood vetëm 7.

Shkëmbime të tjera në fakt kanë hezituar të vënë në dukje altcoin-in e motivuar nga Dogecoin mbi shqetësimet rregullatore, pavarësisht nga rritja e stresit nga klientët e tyre. Të premten, SHIB tejkaloi 1 milion pronarë, pavarësisht nga tregtimi 50% i renditur nën nivelin më të lartë të të gjitha kohërave.

Më 10 nëntor, policja kryesore e Robinhood, Christine Brown, pohoi se "strategjia e sistemit është e ndryshme nga shumë lojtarë të tjerë atje, të cilët po garojnë për të renditur sa më shumë asete të jetë e mundur tani". Aplikacioni Change org që kërkon atë Robinhood që liston monedhën Shiba Inu ka grumbulluar në fakt mbi gjysmë milioni marka tregtare.

Miller përfshiu, “Ka disa shërbime që ne kemi që nuk i përshtaten vërtet formës rregullatore. Pra, ekziston kjo zonë gri në të cilën ekziston e gjithë industria, dhe kjo nuk është specifike për ne.”

"Kjo është vetëm natyra e faktit që kemi të bëjmë me një teknologji inovative që me të vërtetë nuk i përshtatet domosdoshmërisht kritereve që rregullatorët ekzistues i perceptojnë si të mundshme."

i lidhur: Banka e Rezervës paralajmëron australianë për goditjen e kriptomonedhave 'të drejtuara nga moda'

Duke përshkruar mjedisin rregullator ekzistues për shkëmbimet elektronike të pronave, polici i ligjshëm kryesor i Robinhood, Dan Gallagher, pohoi në Konferencën e Cilësisë së Tregjeve Financiare të Universitetit Georgetown më 19 nëntor se “Është një situatë shumë e tensionuar dhe kërkon qartësi rregullatore që nuk e kemi parë ende. ”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju