Klima DAO grumbullon 100 milion dollarë kompensime karboni, synon të rrisë çmimin

Mbrojtja e klimës duke përdorur blockchain po përfundon të jetë një temë e rëndë e bisedave midis akademikëve dhe gjithashtu specialistëve të sektorit, pasi kompensimet e karbonit janë të tokenizuara.

Klima DAO grumbullon 100 milion dollarë kompensime karboni, synon të rrisë çmimin

Klima DAO e përqendruar në rregullimin e klimës ka mbledhur në fakt mbi 9 milion ton kompensime karboni sipas një lajmi të 8 nëntorit. Vlera në USD e këtyre kompensimeve ka tejkaluar në fakt 100 milionë dollarë.

Në një postim, detyra diskutoi se ato kompensime janë të barabarta me shkarkimet vjetore të Gjeorgjisë, Xhamajkës ose Papua Guinesë së Re. Procedura Klima DAO synon të rrisë mirënjohjen ndaj çmimit të vetive të karbonit.

Grupi kryesor informoi Crypto PumpNews se planifikon të vendosë stres më të madh në çmimin e kompensimeve të karbonit "në mënyrë që të bëhet më fitimprurëse përfshirja në aktivitete gjeneruese të kompensimit, të tilla si ruajtja e tokës për sekuestrimin e karbonit, ose rivendosja e pyjeve dhe ligatinave".

Kompensimet e karbonit janë ulje në shkarkimet e gazit serrë në një vend për të kompensuar shkarkimet diku tjetër.

Duke ndërtuar të gjitha ato kompensime, të quajtura Tonë Karboni Bazë (BCT), thesari i Klima DAO ka siguruar në fakt rreth 85% të 10.7 milionë BCT-ve ekzistuese në zinxhir. Çdo BCT është një pronë elektronike që qëndron për një ton karbon nga regjistri i sistemit kompjuterik të Njësisë së Verifikuar të Karbonit (VCU), i cili në të vërtetë është lidhur në rrjetin Polygon me anë të Protokollit Toucan.

Ndërsa ekuilibri i BCT në thesarin e tij rritet:

"Komuniteti Klima DAO do të kërkojë të promovojë projekte të kompensimit të karbonit me cilësi më të lartë, veçanërisht në ekonomitë në zhvillim."

Detyra shpreson të nxisë një zhvillim në çmimin e simboleve BCT duke ofruar ndarjen e tarifave, një program lidhjeje dhe gjithashtu pishina të stimuluara likuiditeti në Sushiswap.

Detyra është kapitalizimi i blockchain si një sistem i mbajtjes së të dhënave që mund të zhvillojë standardizimin dhe gjithashtu përgjegjësinë në ekzaminimin me sukses të informacionit në lidhje me efektin financiar dhe gjithashtu ekologjik të kompensimeve.

Related: Efekti mjedisor i kriptos: A janë adekuate kompensimet e karbonit?

Kontrolli i rregullimit të klimës duke përdorur blockchain në fakt ka përfunduar të jetë një subjekt tipik midis atyre që kanë njohuri për teknologjinë dhe gjithashtu të ndjeshëm ndaj mjedisit. Gjatë rastit të sotëm GOP26 në Glasgow, Skoci, ekipe nga Organizata e Qytetarëve të Bashkuar dhe gjithashtu Koalicioni për Ndryshimet Klimatike mbështetën fushatat e klimës miqësore me mjedisin.

Universiteti i Kembrixhit zbuloi gjithashtu sot se me siguri do të merrej me Tezos për të zhvilluar një industri të decentralizuar të rezultateve të kredisë së karbonit.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju