Firma e re SPAC e Kevin Durant përqendrohet në kripto dhe blockchain

I famshëm i Brooklyn Nets, Kevin Durant, në fakt është betuar në sallën e popullaritetit të "çeqeve të zbrazëta".

Firma e re SPAC e Kevin Durant përqendrohet në kripto dhe blockchain

Kevin Durant, një kampion dy herë në NBA, ka lëshuar në fakt një firmë blerjeje funksionale unike (SPAC) për të konsideruar bashkëpunimin me kompanitë e drejtuara nga teknologjia, të përbërë nga biznesi i kriptomonedhave. Firma u zhvillua së bashku me degën e kompanisë së Durant, Rich Kleiman, SPAC-ja e tij e re, që ishte shumë herët për t'u mbështetur, nuk ka përfunduar së zbuluari industrinë. firma kripto dhe blockchain po synon

Të mërkurën, SPAC-ja e re blen kompanitë e lidhura me Infinite Acquisition Corp., e cila u zhvillua nga Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim i Shteteve të Bashkuara, sipas deklaratës së tij SPAC, kërkon të rrisë 200 milionë dollarë në publikimin e saj (IPO). Një firmë dhe është një firmë që është zhvilluar për shkak se inkorporoni ose merrni një tjetër personale për të dalë përfundimisht publike. firma dhe qëllimi i saj i vetëm është “çeku bosh” të inkorporojë me një ekskluzive

Duke i anashkaluar kështu nevojat e një IPO, kompani të tilla shpesh referohen si kompani kripto. Deklarimi i Coinbase SEC ofron një rishikim të shpejtë të tregut Kraken, me emra të tillë si dhe, Ledger, huadhënie dhe mjete për kursimin e kostos së interesit si BlockFi , prodhuesi i librave xhepi të pajisjeve Ethereum, Axie Infinity dhe Dapper Labs, detyra efektive të pandryshueshme të lidhura me token, të përbërë nga lojëra video të bazuara në Top Shot

Përveç (krijuesit e kriptos dhe bllokut të NBA).

Sektorët e furnizimit të blerjeve të pafundme, sipas deklarimit.on synon që Bursa e Nju Jorkut të dalë publike dhe The me markën NFNT.U Credit Suisse dhe Infinite tregtojnë 20 milionë aksione me 10 dollarë secila. për ofertën sigurisht që do të financohet nga SPAC do të thotë për të përvetësuar të gjitha paratë që tregojnë nevojën për të

ndaloni punën (*) përfundoni një bashkim ose blerje në shumë më pak se 18 muaj.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju