Skedarët e Menaxhimit Strategjik Kelly për ETF të së ardhmes së Ethereum

Pas deklarimit të Kelly Strategic Management për një ETF të së ardhmes Ether, ekspertët pyetën veten nëse kryetari i SEC Gary Gensler është "mendërisht i gatshëm" të autorizojë çdo gjë përveç një artikulli të së ardhmes BTC.

Skedarët e Menaxhimit Strategjik Kelly për ETF të së ardhmes së Ethereum

Kompania e investimeve me bazë në Denver, Kelly Strategic Management ka paraqitur në fakt një fond të tregtuar në shkëmbim (ETF) që ofron ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj marrëveshjeve të së ardhmes Ethereum (ETH).

Hapi vjen thjesht 3 muaj pasi VanEck si dhe ProShares tërhoqën papritur aplikimet e tyre ETF të së ardhmes ETH në të njëjtën ditë në gusht

Sipas një deklarate të 29 Nëntorit me Komisionin e Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimin e SHBA-së (SEC), ETF e Strategjisë së Etherit Kelly Ethereum sigurisht që do të blejë marrëveshje të së ardhmes Ether të shlyera me para në dorë, të tregtuara në Bursën Mercantile të Çikagos (CME).

Eksperti i lartë i ETF-së i Bloomberg, Eric Balchunas mbajti parasysh në Twitter sot se ETF-i Ether i Kelly mund të ketë një mundësi të vogël prej 20% për të marrë autorizim, ndërsa ai shqyrtoi nëse "SEC është gati për këtë hap të ri".

Në sytë e Balchunas, ai beson se kryetari i SEC, Gary Gensler, "nuk është mendërisht i gatshëm" të autorizojë asgjë përveç një ETF të së ardhmes së Bitcoin (BTC) në këtë fazë:

“Gjatë procesit të depozitimit të të ardhmes së Bitcoin në gusht, VanEck dhe ProShares paraqitën gjithashtu për ETF-të Ether. KSHZ-ja u tha që t'i tërheqin. Tani janë 3 muaj (dhe 3 lançime të suksesshme të ETF të së ardhmes së Bitcoin ETF) më vonë.”

Balchunas përfshiu se nëse raportet do të ishin të vërteta që SEC informoi VanEck si dhe ProShares që të tërhiqnin dosjet e tyre përkatëse Ether ETF pasi ato siguronin ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj zotërimeve të kriptove përveç BTC-së, ETF e Kelly me siguri do të kishte një mundësi autorizimi prej 1%.

Studiuesi Jason Lowery komentoi "Unë do të habitesha nëse SEC do të miratonte një ETH ETF b/c, ai sinjalizon në heshtje pranimin e ETH si një siguri e paregjistruar".

Related: CME paraqet të ardhme mini Ether ndërsa ETH i afrohet ATH mbi 4.4 K $

SEC ka pranuar në të vërtetë shumë ETF të së ardhmes BTC në pesëdhjetë përqindëshin e fundit të vitit 2021, megjithatë tregon se organi rregullator aktualisht nuk do të miratojë asnjë lloj fondi që përdor ekspozimin e drejtpërdrejtë ndaj kriptove përtej marrëveshjeve të së ardhmes CME BTC.

Në fillim të këtij muaji, Anna Paglia, drejtuesja ndërkombëtare e ETF-ve, si dhe metodat e indeksuara në Invesco, theksoi kështu, ndërsa diskutoi se zgjedhja e kompanisë së saj për të tërhequr ETF-në e saj të së ardhmes BTC ishte që SEC thjesht pranonte ETF-të e Bitcoin me ekspozim të drejtpërdrejtë 100% ndaj të ardhmes së Bitcoin. .

ETF i Invesco synonte të ofronte një përzierje të këmbimeve të së ardhmes, Bitcoin fizik, si dhe fonde personale në sektorin e Bitcoin.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju