JPMorgan thotë se 'çmimi i drejtë' i BTC-së është 35 mijë dollarë… por ende pret që kripto-ja të 'i tejkalojë'

Planifikuesit e institucioneve financiare të investimeve pretendojnë se BTC mund të rritet deri në 73,000 dollarë nëse tregjet vazhdojnë të jenë të shkumëzuara.

JPMorgan thotë se 'çmimi i drejtë' i BTC-së është 35 mijë dollarë... por ende pret që kripto-ja të 'i tejkalojë'

Institucioni financiar ndërkombëtar amerikan i investimeve financiare JPMorgan ka vendosur në fakt një normë për Bitcoin, si dhe është shumë më pak se sa prona tregtohet aktualisht.

Në një rekord për kapitalistët si komponentë e përmbledhjes inauguruese të institucionit financiar të përqendruar në investime alternative financiare, planifikuesit përmendën se zotërimet alternative që përfshijnë kriptovalutat "duhet të vazhdojnë të jenë më të mira në vitin 2022".

Ata gjithashtu këmbëngulën se "vlera e drejtë" e Bitcoin është rreth 35,000 dollarë bazuar në modelin e kostos së kompanisë, që është rreth 45% më pak se kostoja aktuale e tregtimit prej 63,281 dollarë. Megjithatë, një objektiv i normës prej 73,000 dollarë duket se nevojat praktike për paqëndrueshmërinë e anëtarëve të familjes vazhdojnë menjëherë në vitin e ardhshëm, përfshirë planifikuesit, por jo objektivat e larta qiellore që disa parashikojnë.

“Kjo sfidon idenë se një objektiv çmimi prej 100 mijë dollarësh ose më lart, i cili duket të jetë konsensusi aktual për vitin 2022, është një objektiv i qëndrueshëm i Bitcoin në mungesë të një rënie të ndjeshme të paqëndrueshmërisë së Bitcoin.

Ata rekomanduan që faktori aktual i aksesit "duket jo tërheqës", por zotërimet e kriptove marrin një "ngritje strukturore shumëvjeçare".

Ekspertët përfunduan se kursi alternativ i pronës, që përfshin detyrimin financiar ekskluziv si dhe kapitalin ekskluziv, sigurisht që do të kthejë 11% vitin e ardhshëm, dyfishin e fitimit prej 5% nga furnizimet si dhe të ardhurat e përcaktuara. Megjithatë, ata nuk e këshilluan kripto-n si një "zotërim thelbësor" për shkak të paqëndrueshmërisë së tij.

Related: JPMorgan shfaqet një sistem alarmi mbi tregjet 'të shkumëzuara' të kriptove pas bumit të gushtit

Planifikuesit e JPM këshilluan në lidhje me paqëndrueshmërinë në fillim të shtatorit duke iu përmbajtur detyrës së favorshme të tregut në gusht, ku kapitalizimi i përgjithshëm i kriptove çoi në 2 trilion dollarë deri në fund të gushtit Dy muaj më vonë, ky kapital tregu në fakt është rritur me 35% në 2.87 trilion dollarë sipas CoinGecko.

Në fund të shtatorit, CEO i JPMorgan Jamie Dimon deklaroi se normat e Bitcoin ende mund të rriten me 10 herë, por ai nuk është kurioz për blerjen e tij. Ai gjithashtu deklaroi se prona ishte "e pavlefshme" për respektimin e muajit.

Klientët me pakicë të gamës së gjerë të institucionit financiar e dëshirojnë qartë atë, si dhe u miratuan të fitojnë akses në kursin e pronave të kriptove në korrik Në fillim të tetorit, planifikuesit e JPMorgan mbajtën parasysh se kapitalistët institucionalë po preferonin Bitcoinin mbi arin si një shkurre kundrejt kostos në rritje të duke jetuar.

Institucioni financiar i investimeve financiare të Wall Street, Morgan Stanley, në të njëjtën mënyrë ka ofruar vlerësime për zotërimet e kriptove. Më 1 nëntor, institucioni financiar publikoi një rekord për klientët e tij të monitorimit të gamës së gjerë, duke përshkruar modat e sektorit, metrikat e tregut të kriptove, si dhe efektet e mundshme rregullative.

Morgan Stanley është ndër një sërë institucionesh financiare të rëndësishme të investimeve financiare, të përbërë nga JPMorgan, Wells Fargo, UBS, Citigroup, si dhe Goldman Sachs, të cilat në të vërtetë kanë nxituar të punësojnë specialistë të kriptove kohët e fundit sipas të dhënave.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju