Jack Dorsey ka dhënë dorëheqjen si CEO i Twitter

Drejtori ekzekutiv që ka shërbyer dy herë tha se ndarja e tij rezultoi nga fakti se firma ishte "gati për të lëvizur nga themeluesit e saj". Dorsey nuk ka zbuluar asnjë lloj strategjie për të ardhmen.

Jack Dorsey ka dhënë dorëheqjen si CEO i Twitter

CEO i Twitter Jack Dorsey është dorëzuar nga pozicioni i tij në kompaninë e rrjeteve sociale pas ofertës për më shumë se 6 vjet.

Në një postim në Twitter për 5.9 milionë fansat e tij, Dorsey deklaroi se kishte dhënë dorëheqjen si CEO i rrjeteve sociale titan Twitter, të cilin ai e ndihmoi në bashkëthemelimin në vitin 2006. Ai zbuloi se bordi i mbikëqyrësve të firmës ka zgjedhur oficerin kryesor të policisë së teknologjisë moderne në Twitter dhe gjithashtu pjesëmarrësi i bordit Parag Agrawal për të ndryshuar Dorsey "duke filluar nga sot". Dorsey deklaroi se zgjedhja e tij për të dhënë dorëheqje bazohej në autorizimin e bordit të Agrawal, pjesëmarrësi i bordit Bret Taylor që pranoi të ishte kryetari i ri dhe gjithashtu shanset për të kërkuar status për anëtarë të tjerë të stafit të Twitter.

"Unë besoj se është me të vërtetë e rëndësishme t'i jepet Parag hapësirën që ai ka nevojë për të udhëhequr," tha Dorsey "Unë besoj se është kritike që një kompani mund të qëndrojë më vete, pa ndikimin ose drejtimin e themeluesit të saj."

Dorsey u ofrua si CEO i Twitter nga viti 2006 deri në 2008 dhe gjithashtu më vonë nga viti 2015 duke iu përmbajtur ndarjes së Dick Costolo Është e paqartë nëse Dorsey përgatitet të lërë kompaninë e rrjeteve sociale pas për t'u përqëndruar në procedurat në Square dhe gjithashtu përpjekjet e sistemit për të krijuar një Bitcoin të decentralizuar. BTC) shkëmbim.

Related: Jack Dorsey flet për strategjitë për të ndërtuar një shkëmbim të decentralizuar për Bitcoin

Më 19 nëntor, puna e shkëmbimit të decentralizuar, e quajtur tbDEX, lançoi një letër të bardhë që përshkruan strategjitë e saj për të prodhuar një procedurë mesazhi të bërë për të promovuar varësinë nga partneritetet pa u mbështetur në një federatë për të menaxhuar aksesin. Megjithëse Dorsey ka përdorur herë pas here sistemin e tij për të bërë lajme për shkëmbimin, nuk ka të dhëna në kohën e revistës që ai përgatitet të marrë edhe më shumë lidhur me punën.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju