'Aeteri i padukshëm': Muzeu më i madh në botë hap ekspozitën e artit NFT

Pas rritjes së NFT-ve të marketingut prej 440,000 dollarësh në Binance, Hermitage aktualisht është i interesuar nëse NFT-të kanë të bëjnë me artin, ose thjesht me paratë.

'Aeteri i padukshëm': Muzeu më i madh në botë hap ekspozitën e artit NFT

Muzeu Shtetëror Rus Hermitage vazhdon zhytjen në sektorin e simboleve të pandryshueshme (NFT) duke debutuar ekspozitën e tij të parë plotësisht virtuale të artit elektronik.

Menjëherë pasi ngriti mbi 400,000 dollarë me anë të ankandit të tij të parë publik NFT në Binance në shtator, Hermitage aktualisht po mban një ekspozitë pa kosto të veprave të artit NFT që ekzistojnë vetëm në dhomën dixhitale, "vetminë qiellore" të supozuar ose në muzeun. karakter elektronik.

E nisur më 10 nëntor, ekspozita e Hermitage quhet "Eteri i padukshëm" dhe gjithashtu bazohet në idenë e metaverses, duke i lejuar individët të zhvillojnë karaktere elektronike dhe gjithashtu të shfletojnë në të gjithë uebsajtin dixhital duke përdorur PC, pajisje inteligjente, syze dixhitale të faktit dhe gjithashtu. pajisje të tjera të ndryshme. Faqja e internetit dixhitale i ngjan pjesëve të brendshme të pikave rajonale Bursa e Vjetër e Shën Petersburgut, megjithatë ekspozita e vërtetë nuk ka të bëjë absolutisht me tregtimin, sipas një menaxheri të moshuar të punës.

bf310060bc51bccd507c3c2c6f4fa416 - 'Eter i padukshëm': Muzeu më i madh në botë hap ekspozitën e artit NFT - 7

“Veprat artistike të ekspozitës nuk janë në shitje. Ne i shmangim të gjitha temat që lidhen me çmimin e këtyre pjesëve në mënyrë që të fokusohemi në të treguar se çfarë është në të vërtetë arti dixhital, sepse kostoja e artit është dytësore për vlerën e tij,” tha për CryptoPumpNews, mbikëqyrësi i artit modern të Hermitage, Dimitri Ozerkov.

Ozerkov mbajti parasysh se Hermitage me siguri do t'ua kthejë çdo vepër arti pronarëve të saj fillestarë, të përbërë nga muzikantë dhe gjithashtu entuziastë, menjëherë pas ekspozitës më 10 dhjetor. "Ngjarjet e mëtejshme janë jashtë sferës së muzeut," përfshiu ai.

Në një intervistë të enjten, Ozerkov theksoi se Hermitage nuk ka "asnjë interes financiar" për të kryer ekspozitën plotësisht falas, duke mbajtur parasysh se muzeu synon të kuptojë vlerën e vërtetë të NFT-ve. "Ne duam të shohim se çfarë ka mbetur nga NFT nëse ju hiqni aspektin e parave," pohoi ai.

Opsioni i muzikantëve dhe gjithashtu ndihmon ekspozitën "Eter i padukshëm" u bë nga 2 menaxherë të përbërë nga Ozerkov dhe gjithashtu Anastasia Garnova, një pjesëmarrëse e departamentit të artit modern Hermitage.

“Ne besojmë se përzgjedhja nga kuratorët është vendimtare për një ekspozitë muzeale, pasi e bën atë më integrale për sa i përket temave dhe kapitujve. Parimi i përzgjedhjes bazohet në rëndësinë e veprave të artit për të kuptuar thelbin e NFT-së”, tha Garnova për CryptoPumpNews, “Artistët nuk ishin në gjendje të aplikonin për pjesëmarrje në ekspozitë”, përfshiu ajo.

Related: Përtej zhurmës së NFT: Krijimi i modeleve organizative të qëndrueshme për muzikantët

Lista e plotë e veprave të artit ofrohet në faqen kryesore të ekspozitës, duke përfshirë një sasi totale prej 37 artikujsh që përbëhen nga Macja e Schr ödinger nga CryptoKitties, një video lojë e spikatur me blockchain e ndërtuar nga punëtoria kanadeze Dapper Labs në rrjetin Ethereum. Lista gjithashtu përbëhet nga një vepër arti nga muzikanti me bazë në Shën Petersburg të referuar si Darkzuu

Ekspozita gjithashtu ka sisteme të famshme NFT dhe lojtarë të rëndësishëm të sektorit si Snark.art, Masters electronic, The Art Exchange, Rarible, Superrare, KnownOrigin, Art Blocks, Alterhen.art dhe gjithashtu OpenSea.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju