Investitorët u tërhoqën pasi derdhën 57 milionë dollarë në pirunin OlympusDAO me temë qensh

Autoritetet e Hong Kongut me sa duket janë alarmuar për rastin, me të dyshuarin kryesor që ka dorëzuar në fakt një procesverbal të autoriteteve dhe gjithashtu ka dorëzuar një sistem kompjuterik tek autoritetet.

Investitorët u tërhoqën pasi derdhën 57 milionë dollarë në pirunin OlympusDAO me temë qensh

Pas lëshimit duke përdorur një rrjet Discord më 28 tetor, Anubis DAO u rrit rreth 13,256.4 ETH duke përdorur metodën e nisjes së likuiditetit të Alchemistcoin (LBP) Copper Megjithatë, fondet u dërguan krejt papritur në një adresë të ndryshme rreth 20 orë në LBP .

CNBC bisedoi me një kapitalist që deklaron se ka derdhur praktikisht 470,000 dollarë për Anubis DAO. Kapitalisti, Brian Nguyen, pranoi se u regjistrua për një mentalitet "blej fillimisht, bëj kërkime më vonë", duke e shpjeguar humbjen si "shumë të dhimbshme".

Nguyen mbajti parasysh se ai u tërhoq nga Anubis DAO si rezultat i markës së tij me temë qeni, mes fitimeve të shpejta të fituara së fundmi nga disa investitorë të qenve, pasi pa Anubis të reklamuar në Twitter nga mbështetësi i dukshëm me pseudonim i DeFi "0xSisyphus".

Anubis është emri grek për perëndinë egjiptian të fatalitetit dhe gjithashtu humnerën, me imazhet egjiptiane që portretizojnë perëndinë si të veshur me trupin e një njeriu dhe gjithashtu kokën e një kafshë shtëpiake.

Investitorët tregohen se në fakt kanë derdhur rreth 57 milionë dollarë të Eterit në atë që shumë e quajnë një tërheqje tapeti të kryer nga piruni i ri OympusDAO me temë qeni, Anubis DAO.

0xSisyphus në fakt ka lëshuar një afat kohor gjithëpërfshirës që detajon zhvillimin dhe nisjen e Anubis DAO, dhe gjithashtu deklaron se ka përfshirë në të vërtetë policinë si në Shtetet e Bashkuara ashtu edhe në Hong Kong, 0xSisyphus në fakt ka përdorur gjithashtu për të ndërprerë procedurat civile që duhet të kthejnë penale zbulimet e marra minus një shpërblim prej 1,000 ETH.

Puna brenda?

Sipas 0xSisyphus, koncepti për një pirun OlympusDAO i ndikuar nga markimi i Shiba Inu u shfaq nga bisedat midis pjesëmarrësve të punës PebbleDAO gjatë 26 tetorit dhe gjithashtu 27 tetorit.

Një telegram për punën u prodhua në datën 27, me thirrjen fillestare të 6 pjesëmarrësve nga PebbleDAO. Duke iu përmbajtur ditës, është marrë një vendim që anëtari me pseudonim i statutit "Beerus" sigurisht që do të ngarkohej me lirimin e LBP - një zgjedhje që 0xSisyphus aktualisht e quan një "gabim kritik":

“Ky ishte gabimi kritik. Kjo duhet të ishte bërë nga portofoli origjinal multisig.”

Me vetëm disa orë të mbetura deri në mbylljen e LBP-së më 29 tetor, Beerus pohoi se "kishte hapur një lidhje me qëllim të keq nga një PDF" dhe gjithashtu zbuloi sekretet personale të përdorura për lëshimin e LBP. 13,556 Ether ishte pas atij të nxjerrë nga LBP menjëherë më pas, megjithatë fondet individuale të buxhetit të Beerus shfaqen të vazhdojnë të jenë "të paprekura dhe nën kontrollin e tij".

0xSisyphus gjithashtu ka parasysh se "kërkuesit e sigurisë ofruan PDF-të nga emailet e phishing" të shpërndara gjatë gjithë ditës Beerus pohoi se kishte klikuar në të vërtetë lidhjen shkatërruese të internetit, duke mbajtur parasysh se "në këtë pikë, askush nuk ka gjetur ndonjë përmbajtje me qëllim të keq të përfshirë në PDF .”

Detajet e botës reale të Beerus shikohen më tej dhe gjithashtu publikohen pjesërisht në Twitter dhe gjithashtu autoritetet e Hong Kongut thirren më 29 tetor. Beerus dorëzoi një rekord dhe gjithashtu transformoi një sistem kompjuterik tek autoritetet e Hong Kongut, duke iu përmbajtur sot.

0xSisyphus gjithashtu ka parasysh se çantat e lidhura me çështjen kanë marrë në konsideratë atë që dërgoi ETH në Coinbase, duke përfshirë që shkëmbimi në të vërtetë është njoftuar për marrëveshjet.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju