Fluksi i minatorëve të kriptove në Kazakistan raportohet se tensionon furnizimin me energji

Sipas zv.predikuesit të vendit për energjinë, ballafaqimi me presionin e mundshëm në rrjetin elektrik të Kazakistanit nga minatorët e kriptove “nuk mund të shtyhet për asnjë lloj kohe”. “(* ) përgjegjës për pagesën e dytë më të madhe

Fluksi i minatorëve të kriptove në Kazakistan raportohet se tensionon furnizimin me energji

Tani me çmimin e hash-it, rrjeti i Bitcoin-it në Kazakistan mund të mos jetë me të vërtetë i përgatitur marrëveshje energjetike me përmirësimin e kriptomonedhave të shumta nga minatorët, si dhe të tjerët që shikojnë Kina, përfitojnë nga energjia elektrike e lirë.

Në të dhënat e së mërkurës, autoritetet e qeverisë federale në Reuters citojnë se Kazakistani i palistuar në vend mund të hajë dy herë më shumë energji sesa minatorët e regjistruar të kriptove që parandalojnë pagesën e detyrimeve tatimore, si dhe tarifa të tjera të ndryshme. të gjithë Together në vend mund të përdorin deri në 1.2 gigavat, ose rreth 8% të kapacitetit të përgjithshëm të gjenerimit të energjisë nga minatorët e kriptove. të Kazakistanit,

Sipas zv.predikuesit Murat Zhurebekov të Kazakistanit, ballafaqimi me presionin e mundshëm në rrjetin elektrik të vendit "nuk mund të shtyhet për asnjë lloj kohe". i autoriteteve të pretenduara të energjisë përgatitën Ai problem një udhëzim që me siguri do të kufizonte marrjen e energjisë në jo të listuara, megjithatë nuk përcaktoi saktësisht se si mund të vendosen në mënyrë specifike. minatorët:

Lidhur autorizon rregulloret që rregullojnë Ofruesi i Senatit të Kazakistanit kriptoi eksodin

Duke iu përmbajtur një shtypjeje nga qeveria federale ndaj minatorëve të kriptove, si Kina ashtu edhe Kazakistani aktualisht qëndrojnë si kombe përgjegjëse për pagesat më të mëdha të Shteteve të Bashkuara ndaj fuqisë hashuese (BTC). Pishinat e minierave të Bitcoin, të përbëra nga BTC.com si dhe kompani si Major, në fakt kanë filluar një biznes në të gjithë kufirin. Kanaani,

Në qershor-Presidenti Kassym autorizoi rregulloret për zbatimin e detyrimeve tatimore të shtuara mbi Jomart Tokayev, të përdorura nga energjia që funksionojnë në mënyrë legjitime minatorët inkripto, Rregullorja e Kazakistanit sigurisht që do të prezantonte një tarifë shtesë prej 0.00233 dollarë për kilovat-orë, e rregulluar që thuhet se puna fillon në 2022. Informacioni i janarit nga

Sipas për Qendrën e Kembrixhit, Financat Alternative krijoi më shumë se 18% të Kazakistanit pjesën tipike të çmimit të hash-it nga muaji në muaj për rrjetin BTC, me SHBA-të që shtuan më shumë se 35%. CryptoPumpof korriku raportoi në News se disa citate vendosën fitimet nga minierat e kriptomonedhave në tetor në 1.5 miliardë dollarë gjatë 5 viteve në vijim. Kazakistan

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju