Kryeministri indian u kërkon vendeve demokratike të bashkëpunojnë për kriptovalutat

Kryeministri indian Narendra Modi në fakt ka zgjeruar ndjeshëm këngën në lidhje me kriptovalutat

Kryeministri indian u kërkon vendeve demokratike të bashkëpunojnë për kriptovalutat

India duket se po merr një pozicion dinamik në lidhje me Bitcoin (BTC), veçanërisht me kushtin e realitetit që kombi po përpiqet të arrijë në një perspektivë të qëndrueshme mbi klasifikimin, si dhe legjitimitetin e këtij kursi krejt të ri të pronave.

Mes një morie konferencash dollapësh, diskutimesh sektoriale si dhe vendosjes së shqetësimeve financiare, kreu i shtetit në fakt është zgjeruar ndjeshëm duke kënduar në lidhje me kriptovalutat.

Në Dialogun e Sidneit, Kryeministri Narendra Modi kërkoi që vendet demokratike të ndërveprojnë për të marrë një nga më të mirat nga kriptovalutat, si dhe inovacionin blockchain. Ai gjithashtu përmendi se ato nuk duhet të përdoren për funksione të fshehta.

Është kriptomonedhë ose bitcoin. demokratike është e nevojshme që të gjitha vendet të ndërveprojnë me Kryeministrin, si dhe të garantojnë se nuk do të përfundojë në duar të pasakta, të cilat mund të shkatërrojnë të rinjtë tanë:

@narendramodiIndia– PMO India (@PMONovember)

Të hënën, 18, 2021 Modi, kriptovalutat diskutuan The në kontekstin e pastrimit të parave të gatshme si dhe financimit të tmerrit në një konferencë të nivelit të lartë. mbi ambientin total rreth konferencës rekomandoi që të ishin veprime të qëndrueshme rregullatore

Metoda indiane, ndonëse e një natyre pozitive dhe dinamike. për qeverinë federale në fakt ka ndërmarrë veprime më parë. Ajo zhvillon një pajisje të qëndrueshme rregullatore për fushën me rritje të shpejtë. Banka e Rezervës ka pasur në fakt biseda të panumërta të nivelit të lartë, të përbërë nga një e pranuar nga Ministria e Financave e Indisë (RBI), Ministria e Brendshme, si dhe India, përveç profesionistëve të kriptove si dhe individëve të sektorit vendimtar nga brenda dhe jashtë

Pavarësisht.

Lidhur me këtë, ekzekutivi përsëriti qëndrimin e tij se mundësia e tregtisë së kriptove mund të kërcënojë çdo lloj sistemi monetar duke pasur parasysh se ai nuk mbikëqyret nga bankat rezervë.Indi: Kompania kryesore e pagesave në Paytm, Bitcoin, me sa duket mendon për

Pavarësisht zgjidhjeve të kriptomonedhave, rritjes së tërheqjes së Indisë në Bitcoin, ligjvënësit janë ende të ndarë mbi kërkesën për një sistem të plotë rregullues. Një për kostot parashikohet të ekzistojë indiane para legjislaturës Shumë gjatë sesionit të ardhshëm.

Ndërsa individët dëshirojnë që kjo me siguri do t'u japë financuesve si dhe kompanive njëfarë sigurie. Lajmet e raportuara nga CryptoPumpIndia, për strategjitë Mallrat reduktuan Taksat e Shërbimeve si dhe për shkëmbimet e kriptomonedhave nga 18% Gjithashtu 1% me riklasifikimin rregullativ. Peruja, kreu i shtetit të bankës rezervë të Indisë përmendi kohët e fundit se kombi i tij me siguri do të regjistrohet me presione me 2 vende të tjera të ndryshme, si dhe me XNUMX vende të tjera të ndryshme, India të zhvillojë paranë elektronike të bankës së saj rezervë, megjithëse ligji i kriptove është ende i paqartë në

(*)

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju