India keqinterpretoi ndalimin e kriptove private, thotë krijuesi i faturave të kriptove

Asistenti i mëparshëm financues i Indisë, Subhash Garg, sqaroi se "është mashtruese të thuhet se kriptovalutat private do të ndalohen".

India keqinterpretoi ndalimin e kriptove private, thotë krijuesi i faturave të kriptove

Krijuesi i faturës së kriptomonedhave të Indisë, Sekretari i mëparshëm i Financave Subhash Garg, e shpërfilli idenë e nxjerrjes jashtë ligjit të "kriptomonedhave private" si një përshtypje të rreme, ndërsa theksoi kapacitetin e madh të kriptomonedhave, si dhe inovacionin e blockchain.

Bisedat parlamentare rreth një projektligji të diskutueshëm të kriptos shkaktuan ankthe rreth ndalimit të kriptomonedhave, pa tregues të qartë në lidhje me shtrirjen e ndalimit. Siç raportoi CryptoPumpNews, një episod i marketingut paniku midis financuesve indianë u pajtua me lajmin. Në një takim me rrjetin rajonal të informacionit News 18, Garg sqaroi:

“[Përshkrimi i faturës së kriptos] ishte ndoshta një gabim. Është mashtruese të thuhet se kriptovalutat private do të ndalohen dhe të intimohet qeveria për të njëjtën gjë.”

Ai mendon se qeveria federale indiane duhet të hartojë një projekt-ligj pasi ta shqyrtojë atë me palët e interesuara, si dhe financuesit e kriptove. Për më tepër, projektligji rekomandon nxjerrjen jashtë ligjit të kriptomonedhave private pa sqaruar se çfarë do të thotë fjalë "private".

Si rezultat, lagja e kriptove në Indi vetë-interpretoi 2 variacione të ndryshme të programit të projektligjit – njëra që mendon për nxjerrjen jashtë ligjit të të gjitha kriptomonedhave të ofruara joqeveritare, si dhe të tjerat e ndryshme që i lënë jashtë kriptomonedhave që punojnë në zinxhirët e bllokut publik të gjerë, si Bitcoin ( BTC) si dhe Ethereum (ETH).

Garg përmendi gjithashtu një problem në identifikimin e kriptomonedhave si zotërime, pasi theksoi komunitetin e konsiderueshëm të mundësuar nga inovacioni i turbullt. Ai gjithashtu pohoi se shkëmbimet e kriptove në fakt kanë kufizuar pasionet dhe nuk qëndrojnë për të gjithë lagjen:

“Ju nuk e klasifikoni grurin që prodhoni, nuk i klasifikoni veshjet që prodhoni si pasuri. Kjo është shumë thjeshtim i tepërt për ta trajtuar këtë si një aset.”

Në fund, Garg përfshiu se përpjekjet për paranë elektronike të bankës rezervë (CBDC), veçanërisht në vende si India, janë të ndërlikuara. Sipas tij, qeveria federale fillimisht kërkon që t'u përgjigjet vështirësive, që konsistojnë në mungesën e celularëve si dhe në lëshimin elektronik të xhepit.

Related: Shkëmbimi i kriptove në Singapor shkon në Indi mes paparashikueshmërisë rregullatore

Tregu indian i kriptove mbetet të tërheqë kompani globale me më të fundit që është Coinstore, një shkëmbim kriptosh në Singapor. Siç raportoi CryptoPumpNews, Coinstore në fakt ka caktuar një fond prej 20 milionë dollarësh për të krijuar 3 vende pune krejt të reja në zonë.

Duke folur për CryptoPumpNews, agjenti i Coinstore ishte i sigurt për avancimin e një strukture të favorshme rregullatore kripto:

“Procesi i rreptë KYC, kërkesa e sigurisë për shkëmbimet, si dhe rregullimi gradual i kriptomonedhave të caktuara mbron natyrshëm përdoruesit indianë dhe do të qartësonte ligjshmërinë e kriptomonedhave të caktuara.”

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju