"Në tre deri në pesë vitet e ardhshme, industria DeFi do të rritet masivisht," thotë bashkëthemeluesi i 1inch Network, Anton Bukov.

Bashkëthemeluesi i DEX-it të tetë më të madh në botë për nga sasia e tregtimit u regjistrua me individë të CryptoPumpNews Markets Pro për një AMA speciale të hënën

"Në tre deri në pesë vitet e ardhshme, industria DeFi do të rritet masivisht," thotë bashkëthemeluesi i 1inch Network, Anton Bukov.

Kanë kaluar vetëm 2 vjet sepse metoda e tij fillestare, por e decentralizuar e shkëmbimit (DEX) 1 inç Rrjeti aktualisht ka shkuar përtej 85.8 miliardë dollarëve në sasinë e tregtimit kolektiv. Në një hakaton të majit 2019 në New York City, themeluesit e 1inch Anton Bukov dhe gjithashtu Sergej Kunz krijuan një koleksionist model DEX që përfundoi duke qenë baza e rrjetit. Mbledhësit DEX janë sisteme që sigurojnë likuiditet nga disa DEX, prandaj ofrojnë çmime shumë më të mira të shkëmbimit të shenjave me shumë më pak rrëshqitje.

Rrjeti ka një pjesë të tregut 57.40% në industrinë e koleksionistëve DEX dhe gjithashtu më shumë se 820,000 individë. Sipas CoinMarketCap, 1inch Exchange është DEX i teti më i madh në botë, me një sasi tregtimi prej 277 milionë dollarësh në 24 orët e mëparshme.

Të hënën, Bukov u regjistrua me zonën Cointelegraph Markets Pro për një seancë speciale pyesni-me-çdo gjë mbi Discord.

Cointelegraph Markets Pro: A mendoni se DEX-të do të ofrojnë shumicën e individëve kripto, apo ai sektor do të kontrollohet nga algos dhe gjithashtu nga tregtimi i robotëve?

Anton Bukov: Mendoj se në tre deri në pesë vitet e ardhshme, industria DeFi do të rritet masivisht. Aktualisht është duke u përhapur, megjithatë përfitimet e inovacioneve nga kolegët mund dhe gjithashtu do të jenë shumë më të aftë.

Sigurisht, në mënyrë që DEX-et të kontrollojnë CEX-et [Shkëmbimet e centralizuara], duhet të plotësohen probleme specifike në të ardhmen. DEX-et dhe gjithashtu procedurat e blockchain duhet të kryhen 100 herë më shpejt sesa aktualisht. Kërkesa e përdoruesve për të njohur parimin thelbësor të inovacionit. Udhëtimet e përdoruesve duhet të zvogëlohen dhe gjithashtu të bëhen më miqësore për fillestarët.

Rrjeti 1 inç është një koleksion mjetesh të forta dhe gjithashtu të kompozueshme DeFi, të cilat me njëri-tjetrin bëjnë të mundur që individët profesionistë dhe gjithashtu të rinj DeFi të përfitojnë plotësisht nga shansi ekonomik i We b3 me UX të rregullt dhe gjithashtu marrëveshje të sigurta.

CT Markets Pro: Çfarë e bën 1 inç të qëndrojë jashtë grupit?

ABDOMINAL: 1 inç është drejtuar nga misioni për të përfituar të gjithë zonën DeFi. Dhe ne përpiqemi dhe gjithashtu shpejt për të arritur objektivin tonë. Ne synojmë të bashkojmë investitorët dhe gjithashtu furnizuesit e likuiditetit, duke ndihmuar me marrëveshjet që paguajnë për të dyja palët. Aftësia kryesore e 1 inç është të grumbullojë informacion nga shkëmbime të ndryshme të decentralizuara dhe gjithashtu të integrojë kostot më të mira nga të gjitha propozimet me likuiditetin e nevojshëm. Në prill të vitit 2021, ne lançuam portofolin iphone 1 inç – një sistem celular me shumë zinxhirë që ofron një ndërfaqe përdoruesi të thjeshtë për t'u shfletuar me ruajtje të sigurt, blerje dhe gjithashtu aftësi bastesh. Ky buxhet fleksibël u zhvillua nga themeli për të thjeshtuar komunikimin me atributet e 1inç.

Përdoruesi i CT Markets Pro: Si një koleksionist DEX, a ekziston ndonjë lloj strategjie për të minimizuar sasinë e kostove që janë aktualisht në të gjithë rrjetin në minutë? Cilat janë përgatitjet për të ardhmen në 1 inç?

ABDOMINAL: Me siguri, vetëm kohët e fundit 1inch Foundation zhvilloi një program për rimbursimin e kostove të gazit për individët 1 inç.

ABDOMINAL: Të ardhurat e larta zakonisht shoqërohen me kërcënime të larta. Përdoruesit parapagim shumë më tepër monedha; kjo pakëson të ardhurat e tyre me siguri.

CT Markets Pro: Bursa Binance mban një rrezik të madh 1INCH, duke zënë 44% të fletëvotimeve të administratës. Si do të thotë 1inc për të hequr qafe atë?

ABDOMINAL: Binance është duke vënë bast për një pjesë të individëve të tyre; Binance nuk u zgjodh kurrë dhe gjithashtu nuk do të votonte, AFAIK.

CT Markets Pro: Si u drejtohet 1inç zvarritësve të përparmë?

ABDOMINAL: Protokolli i Likuiditetit 1 inç ka një funksion të veçantë që ndihmon në mbrojtjen e individëve nga këto lloj sulmesh, duke i bërë disa individë të përfitojnë maksimumin nga çdo profesion. Për të parandaluar konkurrentët e parë nga sulmet e këtij lloji, Protokolli i Likuiditetit 1 inç ka 'norma virtuale' në fakt; ju mund të kontrolloni këtë shkrim për informacion.

CT Markets Pro: Sa e vështirë do të jetë të lëvizësh 1 inç në Eth2? A do të nevojitet çdo transportues i likuiditetit për të zhvendosur vendosjen e tyre?

ABDOMINAL: Asnjë projektues DeFi nuk duhet të presë ose planifikojë për ETH 2.0. Shkallëzimi i DeFi do të bëhet me L2; Atmosfera e copëtuar e ETH 2.0 nuk bën asnjë ndjenjë për DeFi.

Zbuloj se ZK Përmbledhjet si një ilaç i vërtetë i shkallëzimit pasi ndërlikimi i konfirmimit të blerjes së ZK është riparuar dhe gjithashtu nuk mbështetet në ndërlikimin e vetë blerjes. Duket si magji, por i ngjan asaj ^ ^.

Përdoruesi i CT Markets Pro: A jeni përgatitur për tregti/transaksione me shumë zinxhirë? Urat, e kështu me radhë

ABDOMINAL: Kohët e fundit kam pasur një varg të mahnitshëm në Twitter që ka të bëjë me të ardhmen e ndërthurur prej 1 inç; ju lutem hidhini një sy:

Përdoruesi i CT Markets Pro: Çfarë mendoni për Uniswap v3?

ABDOMINAL: Ato rrisin ndjeshëm efektivitetin e financimit të pishinave të tyre. Ky është ilaçi më i mirë për LP-të (furnizuesit e likuiditetit). Por unë shoh se investitorët kanë në fakt kurs negativ të këmbimit të monedhës dhe gjithashtu rrëshqitje të konsiderueshme në Uniswap. Do të krijojmë një panel kontrolli DuneAnalytics në lidhje me këtë. Përdorimi i koleksionistëve duhet të jetë një copë tortë për çdo person pasi 1 inç ka inkorporuar më shumë se 80 burime në rrjetin kryesor të Ethereum.

Përdoruesi i CT Markets Pro: Përveç 1 inç a keni ndonjë lloj pjesëmarrjeje me detyra të tjera të ndryshme?

ABDOMINAL: Thjesht këshillohuni/konsultohuni për disa detyra. Por me kohë të plotë që kanë të bëjnë me pikën tjetër të madhe në 1 inç.

Përdoruesi i CT Markets Pro: Ndërtimi i një kolektori DEX duket si një pikë jashtëzakonisht e ndërlikuar. A përdorni një orakull të vetëm si një burim kostoje, apo ekziston një kosto shtesë e metodës që përcaktohet?

ABDOMINAL: Ne kemi orakullin tonë jashtë zinxhirit për të sjellë kosto nga zinxhiri.

Përdoruesi i CT Markets Pro: Si ka ndikuar rritja e kostove të gazit në tregtimin me 1 inç?

ABDOMINAL: Ju mund të krijoni një neologjizëm ose të futeni vetëm në adresën e buxhetit tuaj për ta provuar atë në një mjedis vetëm për lexim. Meqenëse është Portofoli – thjesht nuk mund të zhvillojë marrëveshje dhe gjithashtu të gjenerojë marka tregtare pa një shprehje të çelësit/farës personale.

Përdoruesi i CT Markets Pro: Në çfarë metodash po bashkëpunoni me opsionet e shtresës 2 për ta bërë funksionale 1 inç për profesione me përmasa më të vogla? Keni një teknologji të preferuar? Sidechain, Optimist, rollup, ZK rollup, një tjetër gjë për të cilën nuk u bëra kurrë i vetëdijshëm?

ABDOMINAL: Më pëlqejnë drejtpërdrejt përmbledhjet e ZK, në pritje të ZKSync 2.0 ngaMatter Labs, por për disa 1 inç do të ketë asistencë ose L2 të njohura/të mëdha/zinxhirë anash që kanë: përdorues/tokena/DEXes/ detyrë.

Përdoruesi i CT Markets Pro: Me pajisjet, aktualisht ekzistojnë disa opsione për t'u lidhur me DEX duke lidhur Metamask me pajisjet, më pas me DEX. A supozoni se mund të marrim një lidhje të drejtpërdrejtë me pajisjet pa programe të mesme?

ABDOMINAL: Ju mund të përdorni një buxhet pajisjesh mbi metodën "Wallet Connect", gjithashtu në një telefon inteligjent duke përdorur aplikacionin Ledger Live. Shikoni panelin tonë të modës të kontrollit me burim të hapur.

CT Markets Pro: Cilat janë disa nga teknologjitë aktuale ose rritje interesante në kufi me Rrjetin 1 inç?

ABDOMINAL: Ne po përpiqemi të ofrojmë një metodë tjetër shpejt, gjithashtu duke zhvilluar 1inç për organizatat – 1inch Pro.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju