Huobi Group po zhvendoset në Gjibraltar pas goditjes nga Kina

Huobi Gibraltar aktualisht ka mbrojtur licencat thelbësore nga autoritetet rajonale.

Huobi Group po zhvendoset në Gjibraltar pas goditjes nga Kina

Huobi Group, një kompani inovative Bitcoin (BTC) e zhvilluar në vitin 2013, po transferon kompaninë e saj të tregtimit spot në Gjibraltar si një hap parandalues ​​pas shtrëngimit të kriptomonedhës në Kinë.

Sipas një regjistrimi nga Bloomberg, Komisioni i Shërbimeve Financiare të Gjibraltarit në fakt e ka akredituar Huobi-n që të fillojë të lëvizë procedurat e tij të tregtimit spot tek shoqëria Huobi Technology (Gibraltar) Co Si rezultat, Huobi Group mund të ofrojë zgjidhje tregtare në zonë me Huobi Gibraltar, një qendër elektronike elektronike. shkëmbimi i pronës që në fakt është menaxhuar me autoritet nga GFSC. Jun Du, CEO i Huobi Group, specifikoi:

“Sektori mbarëbotëror i kriptomonedhës po shkon drejt rritjes së rregulluar. [...] Biznesi duhet të njohë rëndësinë e përafrimit të aktiviteteve të tij me trendin.”

Disa biznese të kriptomonedhave në fakt janë larguar nga Kina si rezultat i kufizimit të rreptë të vendit ndaj kriptove. Gjatë një konference investitore më 24 shtator, bordi i mbikëqyrësve të Huobi zgjodhi të zbusë procedurat dhe gjithashtu të largohet nga Kina.

Pas largimit të Huobi, sisteme të ndryshme të lidhura me kriptovalutat dhe gjithashtu firma, të tilla si pishinat e minierave të kriptove dhe gjithashtu furnizuesit e pajisjeve minerare, bënë të njëjtën gjë me shpejtësi. Binance, BTC.com dhe gjithashtu Bitmain janë thjesht disa nga kompanitë në këtë listë kontrolli.

Siç është raportuar nga CryptoPumpNews më 29 tetor, Huobi bllokoi zyrtarisht të ardhmen e Kinës kontinentale dhe gjithashtu tregje të tjera të tjera nënproduktesh siç synohej.

Gjibraltari, një rajon britanik jashtë shtetit, i vendosur në sugjerimin jugor të Gadishullit Iberik të Evropës, ka grumbulluar në fakt një emër për veten kohët e fundit si një vend Bitcoin. Disa firma në fakt kanë nxituar drejt asaj që shihet si një atmosferë rregullative mjaft e mirë.

Kombi në fakt ka bërë përparime të konsiderueshme në menaxhimin e fushës së kriptove brenda kufijve të tij. Disa individë të sektorit në fakt e kanë duartrokitur energjinë që po zhvillon Gjibraltari, duke e quajtur atë një "pikë të nxehtë kripto" krejt të re.

.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju