Si një kompani po përdor teknologjinë blockchain për të decentralizuar kujdesin shëndetësor

Blockchain është krijuar për të kthyer në kokë lagjet e kujdesit shëndetësor, me një version të decentralizuar që mund të rrisë shpejtësinë e trajtimeve dhe gjithashtu gjenden terapi.

Si një kompani po përdor teknologjinë blockchain për të decentralizuar kujdesin shëndetësor

Kur ekziston një studim premium i kërkimit të kujdesit shëndetësor, punonjësit klinikë mund të punojnë më mirë së bashku për të mbrojtur kundër kushteve, duke i furnizuar individët në tërësi me një mënyrë jetese shumë më të mirë. Gjatë gjithë pandemisë Covid-19, të shumtë në të gjithë botën panë një pabarazi në veprim ndaj kësaj sëmundjeje të veçantë në kontrast me çështje të tjera të ndryshme të kujdesit shëndetësor që mundojnë globin. Kjo çoi në shqetësime të tilla si, “pse studiuesit dhe shkencëtarët ishin në gjendje të krijonin një vaksinë në 3 muaj? Si ishte që studiuesit nga e gjithë bota ishin në gjendje të bashkoheshin drejt një qëllimi të përbashkët?” Dhe, "çfarë ishte ajo që i motivoi ata të garonin drejt një qëllimi më shpejt se kurrë më parë?"

Zgjidhja – pjesërisht – mendohet të jetë administrata dhe gjithashtu planet mbarëkombëtare që aktualisht sigurojnë informacionin individual të kujdesit shëndetësor dhe gjithashtu, rrjedhimisht, kufizimin e informacionit të disponueshëm për shkencëtarët në mbarë botën për të përfituar, mbledhur dhe gjithashtu shpërndarë. Ofrimi i një shërbimi që me siguri do të hapte informacion në këtë madhësi mund të tregojë se për herë të parë në sfond, shkencëtarët mund të veprojnë në unison kundrejt të gjitha kushteve të rëndësishme bashkëkohore që ndikojnë globin sot, në krahasim me xhepat e ndarë që bëjnë aktualisht.

Për më tepër, kur hedhim një vështrim në tregun e kujdesit shëndetësor sot, ka gjithashtu një mospërputhje të madhe si në kërkesat mbarëbotërore ashtu edhe në disponueshmërinë, veçanërisht për ato në vende me shumë më pak kosto. Si rezultat, shumë nuk mund të marrin ndihmën që kërkojnë ose mund të qëndrojnë plotësisht larg kujdesit shëndetësor për shkak të shpenzimeve.

Zinxhiri CURE sigurisht që do t'i nisë këto iniciativa në atë që Jacob Berkley, krijuesi i punës dhe gjithashtu drejtuesi e quan, "një blockchain dinamik i bazuar në NFT, ku studiuesit marrin akses në sasi masive të dhënash. Këto të dhëna janë me burim nga komuniteti përmes fuqisë së NFT-ve.” Në metodë, "individët mund të zgjedhin të japin informacionin e tyre shëndetësor anonim, rezultatet e testimit, kushtet dhe më shumë." Motivimi për individët, siç diskuton krijuesi, është "sa më shumë të dhëna të japin, aq më shumë shpërblehen personalisht". Sekreti pikërisht këtu është se informacioni mbetet konfidencial, duke grumbulluar vetëm metrika jetike dhe gjithashtu sfond të kujdesit shëndetësor, kështu që nuk ekziston rreziku që ai të abuzohet. Grupi paraqet këtë hetim është zona, Fondacioni Beckley Një e ardhme për detyrat më të saj që lëshon si shërbim fillimisht dhe gjithashtu bamirësia 2nd, CURE Jacob Beckley vendosur si një bamirësi. është një punë e mbështetur nga

Jacob, një organizatë bamirëse që mbështet ata që janë prekur nga qelizat e kancerit të viteve të fëmijërisë. për kryetarin, Zinxhiri, përveç kësaj, Token që udhëheq tarifën në punën CURE. të ardhurat e kujdesit shëndetësor

Më shumë ruani një reputacion në internet për të mos mbetur mënjanë; përkundrazi, duke investuar shumë orë duke funksionuar së bashku me grupin e tij të përkushtuar prej 85, të përbërë nga vullnetarë. Grupi Token në fakt ka marrë parasysh atë CURE të shtypur

E tutje si e ardhmja e Zinxhirit CURE dhe gjithashtu e decentralizuar e ideve të studimit të Atit dhe kërkimit.

Kuptimi mbi CURE është i drejtë, kështu që rezultati i CURE do të jetë sigurisht një eksplorim në rritje i trajtimeve dhe gjithashtu terapive. në të njëjtën kohë, individët që asistuan ofrojnë informacionin mund të shpërblehen me fisnikëri të vazhdueshme për pagesën e tyre. për energjinë e ardhshme të CURE që pas kësaj kujdesi shëndetësor i deklaruar të përfundojë të jetë paraja që sigurisht do të ofronte fitimin e aksesit në Me këto eksplorime. Mjeti juridik mund të tregtohet ose t'i jepet një individi në kërkesë për t'u ofruar atyre akses në kujdesin shëndetësor me cilësi të lartë dhe gjithashtu ekuivalent

Përmes, pa marrë parasysh se ku shtrihen. një nga aplikimi i tij, grupi mendon se mund të përfundojë në mënyrë efektive

Edhe pse nga barazuesit më të mirë që zona klinike i ka kuptuar ndonjëherë më parë, një shans për të marrë çdo person në botë ndihmën që i nevojitet, dhe gjithashtu duke u shfaqur në vdekje për pengesat ekzistuese të kujdesit shëndetësor. Vizioni i punës për maleto filloi si vizioni i

Për meshkujt, në fakt është bërë me shpejtësi një aktivitet i tërë i bazuar në aksesin në fitim, decentralizimin dhe gjithashtu cilësinë e lartë të Midis të ardhurave të punës, Daytona zgjerohet me çmime pozitive, pjesërisht për shkak të hapjes së punës dhe gjithashtu besueshmërisë së Miamit. në Porto Riko për të përmirësuar zhvillim, CURE ka prezantuar në fakt një numër rastesh të mahnitshme

Këto përhapin shtrirjen e saj.

Mësoni se këto mundësi janë financimi dhe gjithashtu mbulimi i një automjeti në NASCAR të gjitha të vendosura për Token

Mohim 500 shumë herët vitin e ardhshëm, futja në bord e ndikuesve të mëdhenj dhe gjithashtu ambasadorëve, një cryptoExpo në (me reklamat përkatëse të daljes së autobusëve nëpër qytet) dhe gjithashtu një udhëtim Ndërsa përmbushni kapitalistë të rëndësishëm dhe bëni gjithashtu kontribute shtesë bamirësie. iniciativat në fakt kanë çuar në mbi 300,000 dollarë të ngritura për bamirësi në 45 ditë, një rritje mbresëlënëse prej 9,000% dhe gjithashtu një ditë- sasia e sotme optimale prej 1 milion dollarësh.company shumë më tepër në lidhje me CURE

.(*) CryptoPumpNews nuk rekomandon asnjë lloj materiali ose artikulli në këtë faqe interneti. (*) synojmë t'ju ofrojmë informacione shumë të rëndësishme që mund të marrim, vizitorët duhet të bëjnë studimin e tyre kërkimor përpara se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet (*) me (*) dhe gjithashtu të tërheqin detyrimin e plotë për zgjedhjet e tyre, as ky artikull i shkurtër nuk mund të konsiderohet si sugjerime për investime financiare. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju