Ja pse njerëzit shpresojnë të vendosin Bitcoin nën 60 mijë dollarë përpara skadimit të opsioneve prej 1.1 miliardë dollarësh të premten

Javën e kaluar, demat patën një përfitim prej 715 milionë dollarësh kur kostoja e Bitcoin ishte mbi 68,000 dollarë, megjithatë rënia aktuale ofron një mundësi për të transformuar tabelat.

Ja pse njerëzit shpresojnë të vendosin Bitcoin nën 60 mijë dollarë përpara skadimit të opsioneve prej 1.1 miliardë dollarësh të premten

Demat e Bitcoin (BTC) ishin të lumtur kur kostoja u rrit në 69,000 dollarë më 10 nëntor pasi fitimi prej 14.5% i mbledhur gjatë 5 ditëve sugjeroi se ata mbetën në të ardhura prej 715 milionë dollarësh në skadimin e opsioneve të 12 nëntorit.

Megjithatë, kostoja e pafavorshme prej 9% mbart në 16 Nëntor, demat e kapur nga tronditja, veçanërisht duke marrë parasysh që shumë nga opsionet e thirrjeve (blerjes) telefonike për 19 nëntor janë vendosur në 66,000 dollarë ose më shumë. Çuditërisht, ajo shkallë e kostos ka qenë në të vërtetë përjashtimi në vend të standardit.

1f4b882eebe27a632e22e10ff6451f60 - Ja pse njerëzit shpresojnë të vendosin Bitcoin nën 60 mijë dollarë përpara skadimit të opsioneve 1.1 miliardë dollarë të së premtes - 9

Arinjtë mund të kishin qenë me fat pasi të dyja rastet e pafavorshme ndodhën në dy ditët e mëparshme. Më 12 nëntor, Shtetet e Bashkuara të Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Shkëmbimit hodhën poshtë kërkesën e VanEck për Bitcoin ETF. Por më jetike se të qenit i refuzuar, vetë, që më së shumti pritej, ishte arsyetimi pas zgjedhjes.

SEC deklaroi qartë paparashikueshmëritë e tyre në lidhje me monedhën e qëndrueshme të Tether (USDT), si dhe mungesën e kapacitetit për të parandaluar mashtrimin, si dhe kontrollin e tregut në tregtimin e Bitcoin. Eksperti i moshuar i Bloomberg ETF, si dhe profesionisti i kriptomonedhës Eric Balchunas, aktualisht kishin ofruar një mundësi prej 1% për autorizim, kështu që refuzimi nuk kishte qenë vërtet një tronditje.

Për më tepër, më 15 nëntor, presidenti i SHBA Joe Biden miratoi kostot e kornizës, i cili urdhëron që duke filluar nga viti 2024, marrëveshjet e posedimit elektronik me vlerë më të madhe se 10,000 dollarë t'i raportohen Shërbimit të të Ardhurave të Brendshme.

Duke marrë parasysh rrethanat e mësipërme, ka shumë të ngjarë që demat të pendohen për mungesën e tyre të bankës tradicionale shtesë në datën 19 Nëntor që skadon opsionet prej 1.1 miliardë dollarësh një herë në javë.

31b6d748b9c8a75abffac40b5080300f - Ja pse njerëzit shpresojnë të vendosin Bitcoin nën 60 mijë dollarë përpara skadimit të opsioneve 1.1 miliardë dollarë të së premtes - 11

Në fillim, opsionet e thirrjeve telefonike (blerje) prej 630 milionë dollarësh kontrollojnë skadimin një herë në javë me 35% në kontrast me mjetet e vendosura (shitur) prej 470 milionë dollarësh. Megjithatë, proporcioni 1.35 i thirrjeve telefonike për të vendosur është mashtrues pasi aksidenti aktual i kostos ka shumë të ngjarë të eliminojë bastet më të favorshme.

Për shembull, nëse kostoja e Bitcoin qëndron e renditur nën 62,000 dollarë në orën 8:00 të mëngjesit UTC më 19 nëntor, vetëm 68 milionë dollarë nga këto opsione të thirrjeve (blerje) telefonike sigurisht që do të jenë lehtësisht të disponueshme në skadencë. Për shembull, nuk ka asnjë vlerë në të drejtën për të blini Bitcoin me 64,000 dollarë nëse tregtohet nën atë kosto.

Arinjtë i kanë vënë sytë te kostot e listuara nën 60,000 dollarë

Të listuara më poshtë janë 4 situatat e mundshme për skadimin e 1.1 miliardë dollarëve më 19 nëntor. Mospërputhja që preferon secilën palë përfaqëson të ardhurat akademike. Me fjalë të tjera të ndryshme, duke u mbështetur në koston e skadencës, shuma e thirrjeve telefonike (blerje) si dhe marrëveshjeve të vendosjes (shitjes) që përfundojnë të jenë energjike ndryshon:

  • Midis 58,000 dollarë dhe 60,000 dollarë: 10 telefonata kundrejt 3,840 vendeve. Rezultati i internetit është 220 milionë dollarë duke preferuar opsionet e vendosjes (ariut).
  • Midis 60,000 dollarë dhe 62,000 dollarë: 910 telefonata kundrejt 1,950 vendeve. Rezultati i internetit është 60 milionë dollarë duke preferuar mjetet e vendosjes (ariut).
  • Midis 62,000 dollarë dhe 64,000 dollarë: 2,030 telefonata kundrejt 940 vendeve. Rezultati i internetit është 70 milionë dollarë duke preferuar opsionet e thirrjeve telefonike (demi).
  • Mbi 64,000 dollarë: 2,920 telefonata kundrejt 240 vendeve. Rezultati i internetit është 175 milionë dollarë duke preferuar mjetet e thirrjeve telefonike (dem).

Ky kuotë i parafinuar i çmimeve merr në konsideratë opsionet e thirrjeve telefonike që përdoren në baste të favorshme, si dhe vendos opsione vetëm në profesione neutrale në rënie. Megjithatë, ky mbithjeshtëzim anashkalon qasjet shtesë të komplikuara të investimeve financiare.

Për rrethana, një investitor mund të ketë tregtuar një alternativë të vendosur, duke marrë në mënyrë efikase një ekspozim të favorshëm të drejtpërdrejtë ndaj Bitcoin (BTC) mbi një kosto të caktuar. Por, për fat të keq, nuk ka asnjë mjet shumë të lehtë për të kuotuar çmimin e këtij ndikimi.

Demat kërkojnë një shëtitje me kosto 6% për të transformuar tavolinat

Mjeti i drejtë që demat të fitojnë një sasi të konsiderueshme në skadimin e 19 nëntorit është duke shtypur koston e Bitcoin mbi 64,000 dollarë, që është 6% larg nga 60,400 dollarët aktualë. Nëse mbizotëron besimi aktual i përkohshëm negativ, arinjtë mund të ushtrojnë stres si dhe të përpiqen të fitojnë deri në 220 milionë dollarë të ardhura nëse kostoja e Bitcoin mbetet më afër 58,000 dollarë.

Aktualisht, informacioni i tregjeve të opsioneve preferon disi opsionet e shitjes (shitjes), duke ulur disi probabilitetet e një mitingu përpara 19 nëntorit.

Pamjet si dhe këndvështrimet e zbuluara pikërisht këtu janë ekskluzivisht ato të shkrimtarit dhe jo gjithmonë pasqyrojnë pamjet e CryptoPumpNews. Çdo investim financiar, si dhe zhvendosja tregtare përfshin kërcënim. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur të vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju