Organi drejtues i Hedera shton ServiceNow në radhët e tij

Hedera Hashgraph synon të kombinojë Platformën Tani për të krijuar një shkallë krejt të re besimi dhe llogaridhënieje në transaksionet e transformimit dixhital.

Organi drejtues i Hedera shton ServiceNow në radhët e tij

Këshilli Drejtues i Hedera ka pranuar platformën e rrjedhës së punës dixhitale të bazuar në renë kompjuterike ServiceNow si anëtarin e saj të fundit. Hedera synon të kombinojë Platformën Tani për të krijuar një shkallë krejt të re besimi dhe llogaridhënieje në transaksionet e transformimit dixhital. 

Hedera dhe ServiceNow do të zhvillojnë procese të besuara kryesisht të bazuara në njohuritë e librit dixhital, ose DLT, për ndërveprime që përfshijnë një numër korporatash, në përputhje me prezantimin e korporatës për shtyp.

ServiceNow është një platformë e rrjedhës së punës dixhitale e bazuar në renë kompjuterike që ofron përvoja të shkëlqyera të blerësve dhe çliron produktivitetin e punonjësve, ndërkohë që rrit efektivitetin e ndërmarrjes.

Hedera "ofron lidhjen më të sigurt të rrjetit dhe përpunimin e transaksioneve në botë", në përputhje me një prezantim për shtyp të organizatës. ServiceNow, përsëri, është një motor kryesor që drejton të gjitha përpjekjet e transformimit dixhital përmes një grupi të tërë.

Duke komentuar ngjarjen, Tasker Generes, kreu ndërkombëtar i teknikës dhe transformimit në ServiceNow, tha:

"Hedera është gati të bëhet themeli dhe ndërmjetësi kryesor i besimit dhe transparencës për ekonominë dixhitale dhe ServiceNow po e sjell atë themel strategjik në përvojat tona të fuqishme të rrjedhës së punës."

Anëtarësimi i ServiceNow në Këshillin Drejtues të Hedera-s, në përputhje me Mance Harmon - CEO i Hedera Hashgraph - mund të ketë një ndikim të madh në rrugën përpara për rrjedhat e punës dixhitale të shpërndara dhe miratimin e DLT nga ndërmarrja. Platforma Tani do të fuqizojë miratimin e lehtë, pa fërkime dhe me kod të ulët DLT përmes Platformës Tani duke zhdukur pengesat për zbatimin e DLT për kompanitë, përmendi Harmon ndërsa foli me CryptoPumpNews:

“Ky do të jetë një ndryshim i lojës për ekipet e zhvillimit në organizata që sot nuk kanë përvojë apo ekspertizë DLT dhe do të shërbejë për të përshpejtuar miratimin e Hedera si DLT e zgjedhur për ndërmarrjet. Së bashku, ServiceNow dhe Hedera do të ofrojnë flukset e besueshme të punës dixhitale të mundësuara nga DLT për përvoja që shtrihen përtej çdo organizate të vetme."

Hedera Hashgraph, një libër i shpërndarë në nivel ndërmarrjesh, është angazhuar në një sërë partneritetesh për të aplikuar njohuritë e blockchain në rrethana të përdorimit të botës reale në një numër industrish. Nëse këto iniciativa paraprake janë një sukses, ato do të hapin një botë me perspektiva në të gjithë globin. Muajin e kaluar, CryptoPumpNews raportoi se Këshilli Drejtues i Hedera mirëpriti DBS Bank të Singaporit si institucioni financiar kryesor i Azisë Juglindore për të qenë pjesë e grupit mbarëbotëror.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju