E gjelbër do të thotë të shkosh: 5 tubime spektakolare altcoin me një gjë të përbashkët

Serendipity është "një zbulim apo ngjarje me fat kur gjërat bashkohen në mënyrë perfekte". Ju nuk mund të përgatiteni për të… apo mundeni?

E gjelbër do të thotë të shkosh: 5 tubime spektakolare altcoin me një gjë të përbashkët

Në tregtimin e kriptove, ne zakonisht shohim që tregje të tëra të zhvendosen së bashku. Monedhat DeFi mund të konturohen të gjitha lart me njëra-tjetrën, ndërsa simbolet metaverse u ngritën në qiell në informacionin se Facebook-u po merr një Facelift.

Por ekipi i sotëm i argëtuesve kryesorë të kriptove kanë jashtëzakonisht pak të përbashkëta … përveç një shenje tregtare që ndriçonte me shkronja neoni pulsuese jeshile përpara se kostot e tyre të rriteshin.

Sot po shikojmë:

  • Polygon (MATIC) – një shërbim i shkallëzimit të shtresave 2 për Ethereum
  • Aave (në mënyrë imagjinare, AAVE) – një pronë e decentralizuar e financimit (DeFi).
  • Voyager (VGX) – një sistem tregtimi i kriptove
  • Koinos (KOIN) – një blockchain themelor i pandjeshëm i ndërtuar për shkallëzueshmëri
  • Linear (LINA) – një metodë e vetive ndër-zinxhirore

Të gjithë kanë siguruar përfitime të konsiderueshme gjatë muajit të fundit, dhe gjithashtu pavarësisht nga dallimet e tyre, ata kanë një gjë të përbashkët.

Secili ka arritur një rezultat VORTECS™ në 90 shtesë përpara se të arrinte shkallët e tyre maksimale.

Në realitet, të gjitha këto simbole shfaqnin modele tregtimi dhe gjithashtu veprime shoqërore që ishin dukshëm të krahasueshme me problemet në të kaluarën që dolën përpara tubimeve dhe sapo u zbuluan këto probleme shumë të qëndrueshme tregtare, shumica e këtyre kriptove u futën në cikle të virtytshme në të cilat Karakteristikat e normës sollën rritje të tregtisë dhe gjithashtu sasi të cicërimave, të cilat, nga ana tjetër, mundësuan fazën vijuese të një tubimi.

A ekzistonte mundësia që investitorët të hipnin herët në këtë autobus të udhëtimit në Hënë?

Një tregues i vetëbesimit të fortë

Shenja që bërtiste për problemet tepër të favorshme quhet VORTECS ™ Score, një pajisje e ofruar me anë të sistemit të njohurive të informacionit të bazuar në abonim të CryptoPumpNews, Markets Pro

Puna e tij është të krahasojë problemet aktuale të tregtisë dhe gjithashtu besimin me skenarë historikisht të ngjashëm, si dhe me investitorët e mprehtë kur dallohen modele të favorshme. Ekzaminimi i drejtpërdrejtë i formulës VORTECS ka qenë në fakt i vazhdueshëm për më shumë se 10 muaj.

Një rezultat VORTECS™ mbi 80 mendohet me besim të favorshëm. Në standard, ka nga 30 deri në 50 rrethana të rregullta të pronave që kalojnë kufirin e 80 pikëve.

Megjithatë, rezultatet e 90 ose më lart janë të rralla. Në një javë të zakonshme, normalisht nuk ka më shumë se 4-5 rrethana të vlerësimeve të tilla, dhe gjithashtu herë pas here një javë e plotë mund të kalojë pa një 90 të vetme.

Këto vlerësime ultra të larta tregojnë vetëbesimin e fortë të formulës se problemet e vëzhguara ngjajnë me ato që vinin përpara efikasitetit të shkëlqyeshëm të normës së një prone në të kaluarën. Siç është raportuar më parë, vlerësimet mbi 90 herë pas here vijnë përpara njohjes së normës që mund të zgjasë për disa ditë.

Këtu është saktësisht se si funksionoi me disa nga pronat më të larta VORTECS™ këtë muaj të kaluar.

KOIN: +100% pas vlerësimit maksimal

KOIN, një pronë, Rezultati fillestar VORTECS™ i së cilës në fakt ishte mbështetur më 5 nëntor, ishte në një fillim të mrekullueshëm menjëherë pas dëbimit. Vlerësimi i pronës preku pikën 90 disa orë pas daljes në treg me normën prej 22 cent.

Brenda një dite, ai arriti në 0.44 dollarë, një rritje 100%. Pompa erdhi me 432% shtesë të sasisë së tregtimit dhe gjithashtu 221% të shkallës tipike të cicërimave.

dab9bf3586c1ec8771135e0893c210df - E gjelbër do të thotë të shkosh: 5 tubime spektakolare altcoin me një gjë të përbashkët - 15

Është e mundur që rezultatet veçanërisht të habitshme të rastit të njohjes së normës së Koinos t'i atribuohen pjesërisht kapitalizimit të reduktuar të tregut, i cili ishte thjesht 20 milionë dollarë përpara rritjes së konsiderueshme të normës.

MATIC: +35% pas pikut VORTECS Rezultati

Ecuria e shkëlqyer e MATIC këtë muaj në fakt është mundësuar nga një rritje në shumëllojshmërinë e adresave energjike të Polygon, së bashku me lançimet e detyrave në rrjetin Polygon. Lartësia e pronës VORTECS™ Rezultati prej 94.2 filloi më 16 tetor (rrethi i kuq në grafik), kur prona tregtohej me 1.56 dollarë.

22b09bdee4b295abfd1be91a2cb35c39 - E gjelbër do të thotë të shkosh: 5 tubime spektakolare altcoin me një gjë të përbashkët - 17

Pas vlerësimit maksimal, norma e MATIC nuk u rrit me shpejtësi, pasi problemet e dëshirueshme nuk u shfaqën plotësisht deri në praktikisht 2 javë më vonë. Sidoqoftë, rritja optimale e normës u regjistrua pasi Rezultati i dokumentit arriti në 35%, me një rritje prej 6.68% në sasinë e tregtimit dhe gjithashtu një rritje prej 11.08% në tweet-et që tregojnë pronën.

AAVE: +11% pas vlerësimit maksimal

Shenja e nivelit të lartë të ujit të AAVE filloi më 18 tetor kur u ndez me një rezultat VORTECS™ prej 90.8. Në atë moment, shenja DeFi në fakt kishte ndryshuar duart për 304 dollarë.

8f6dd7a2bf1f3bd2c1dd2b06794d32b2 - E gjelbër do të thotë të shkosh: 5 tubime spektakolare altcoin me një gjë të përbashkët - 19

Vlerësimi ultra i lartë i AAVE priste një tubim që zgjati për 11 ditë të tjera, duke përfunduar me normën prej 338 $, i regjistruar më 29 tetor. Fitimet në tregti dhe gjithashtu sasia e tweet-eve ishin shumë më të shkëlqyera: 488% dhe gjithashtu 118%, veçanërisht.

LINA: +13.4% pas vlerësimit maksimal

LINA kishte përmbledhjen e saj më të favorshme historike të nënshkruar më 11 tetor, kur Rezultati i saj VORTECS™ arriti në 90.2 kundrejt normës prej 0.052 $.

4999de26625132ed63c0c72f96bba389 - E gjelbër do të thotë të shkosh: 5 tubime spektakolare altcoin me një gjë të përbashkët - 21

Faza vijuese e aktivitetit të normës së saj pa normën e rritjes në 0.059 dollarë për një kohëzgjatje shtatë-ditore, e ardhur me një rritje të pabesueshme prej 439% në sasinë e tregtimit dhe gjithashtu 200% rritje në tweet-et.

VGX: +3.7% pas vlerësimit maksimal

Voyager Token (VGX) shënoi rezultatin më të lartë të mundshëm të muajit VORTECS™ (91.9) në vend të kësaj vonesë menjëherë në ecjen e tij të jashtëzakonshme nga 2.11 dollarë në 3.05 dollarë.

5df07db39c1991851a5007ddccedb280 - E gjelbër do të thotë të shkosh: 5 tubime spektakolare altcoin me një gjë të përbashkët - 23

Norma e pronës mbeti të luhatet mbi 3 dollarë për 4 ditët në vijim, e mundësuar nga një rritje prej 42.89% në sasinë e tregtimit dhe gjithashtu një diskutim 10.19% edhe më ekstrem në Twitter në pasojat e pasqyrës tradicionalisht të favorshme. Energjia e VGX në fakt është zbardhur shumë në fillim të nëntorit, megjithatë bazat e qëndrueshme mund të tregojnë një ringjallje të ardhshme.

Ne mund të përfundojmë nga vlerësimi i mëparshëm se marrja në konsideratë e simboleve që godasin rezultatin VORTECS™ prej 80, është verifikuar si një teknikë e besueshme për investitorët që kërkojnë të njohin një sërë pronash me një shans të madh për të ecur mirë brenda dy ditëve në vijim.

Përqendrimi në ato çifte të atij vlerësimi të fundit 90 mund t'u ofrojë shumë më mirë pjesëmarrësve të Markets Pro që u pëlqen të operojnë shkallë më të larta të vetëbesimit dhe gjithashtu kohëzgjatje më të gjata.

Cointelegraph është një autor i detajeve ekonomike, jo një konsulent investimesh financiare. Ne nuk japim udhëzime të individualizuara ose të personalizuara për investime financiare. Kriptovalutat janë investime financiare të paqëndrueshme dhe sjellin gjithashtu një rrezik thelbësor që konsiston në rrezikun e dështimit të pakthyeshëm dhe të pakthyeshëm. Efikasiteti i kaluar nuk është një shenjë e rezultateve të ardhshme. Shifrat dhe gjithashtu grafikët janë të duhura në kohën e kompozimit ose siç ose përkufizohen ndryshe. Qasjet e kontrolluara drejtpërdrejt nuk janë referime. Konsultohuni me ekspertin tuaj ekonomik përpara se të bëni zgjedhje ekonomike.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali i telegramit Crypto Pump Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas në lidhje me "Pompën" e ardhshme dhe raporte mbi "Pompat" e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë të fitoni nga 5% në 45% fitim në vetëm pak orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance". A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ju urojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të kanalit Crypto Pump Signals for Binance.
William Adamson/ autori i artikullit

Tregtar me përvojë të gjerë në tregjet e këmbimit valutor dhe të kriptomonedhave. Pavarësisht moshës së tij të re, ai tashmë njihet në qarqe të gjera si profesionist në fushën e analizës financiare dhe tregtimit, ekspert në Qendrën Ndërkombëtare Financiare.

Lajmet kripto dhe sinjalet e pompës për tregtinë në Binance
Lini një Përgjigju